Форум болельщиков ФК Металлист Харьков

Полная версия: Юрій Кіндзерський: київський «Арсенал» погрожує захопити базу в Щасливому
Вы просматриваете yпpощеннyю веpсию форума. Пеpейти к полной веpсии.
[Изображение: 1289331166_foto_7.jpg]

Колишній президент ФК «Львів» розповів про тренувальну базу в Щасливому.

«Якраз занятий судами з київським „Арсеналом“. Рік тому вони орендували в мене базу в Щасливому. Але вже четвертий місяць не платять — мовляв, фінансові труднощі. Але ж вони здавали цю базу „Олімпіку“, „Шахтарю“, збірній, дитячій школі. А гроші собі в кишеню поклали. І поле знищили — жодного разу не сіяли траву минулого року», — сказав Юрій Кіндзерський.

«Ми приїхали, щоб розірвати договір і повернути базу собі. Поставили своїх охоронців. Ті наступного дня дзвонять, кажуть — тут якась банда ріже замки, відключили відеоспостереження. Поштовхались трохи з нашої охороною — їх було більше і зі зброєю. Я в шоці. Приїхав на переговори — чотири години розмовляли. Кажуть, ми вважаємо, що договір в силі. „Ну то платіть“, — відповідаю. Заплатимо. Коли? Не знаємо. Ну ми ж не будемо битися з ними. Зафіксували усе і подали в суд. А вони досі погрожують захопити базу».

«Цей „Арсенал“ зібрався в другу лігу заявлятись — цікаво, і з такою проблемою ФФУ їх допустить? Причому це ж завжди так було — і при колишніх власниках вічно не платили, лише перед атестацією. Останній сезон я проколовся. Вони знялись з чемпіонату — півмільйона гривень, вважайте, зникли», — резюмував екс-очільник ФК «Львів».

Здесь
Сюрреализм сплошной
Директор ФК "Арсенал" Александр Москаленко пролил свет на ситуацию, которая сложилась вокруг спортивной базы в селе Счастливое.

"Все, что сказал Юрий Киндзерский в сегодняшнем интервью, не соответствует действительности. За базу мы исправно платим, поля у нас в хорошем состоянии, так как за ними ухаживают профессиональные агрономы. Со своей стороны я готов дать журналистам интервью и рассказать всю правду, чтобы люди действительно могли ознакомиться с правдивой информацией", - сказал Москаленко.

Напомним, что сегодня Юрий Киндзерский обвинил ФК "Арсенал" в рейдерском захвате спортивной базы в селе Счастливое.

Отметим, что редакция UA-Футбол обратилась к руководству клуба с просьбой предоставить документы, подтверждающие факт оплаты и опровергающие слова Киндзерского.

Здесь
Цитата:Отметим, что редакция UA-Футбол обратилась к руководству клуба с просьбой предоставить документы, подтверждающие факт оплаты и опровергающие слова Киндзерского.

Слова Москаленко против слов Киндзерского ровным счетом ничего не значат до тех пор, пока им не будут предоставлены документы, подтверждающие оплату - все верно.
URL ссылки