Форум болельщиков ФК Металлист Харьков

Полная версия: Сборная Украины U-21 разгромно проиграла Чехии
Вы просматриваете yпpощеннyю веpсию форума. Пеpейти к полной веpсии.
В ворота команды Сергея Ковальца влетело три безответных мяча

Після турніру Лобановського, в якому українська «молодіжка» стала срібними призерами, поступившись у серії післяматчевих пенальті одноліткам із Словенії, наші хлопці вирушили до Австрії. До Зальцбургу, де проходитиме збір української збірної, вирушило 22 футболісти: в Україні залишились Гринь, Мишенко, Барилко, Чачуа, Жураховський та Блізніченко. Замість них до команди приєднались Хобленко, Болденков, Фаворов та Гребенюк.

До Австрії молодіжна збірна прибула 5 червня. А вже наступного дня, підопічні Сергія Ковальця провели свій перший поєдинок проти команди Чехії. Нагадаємо, що цьогорічній молодіжний чемпіонат Європи проходитиме саме в Чехії, відтак тамтешня збірна, складена з футболістів 1992-1993 років народження, якраз готується до домашнього Євро і матчі з українською командою є її останнім випробуванням.

В першому матчі участь через незначні ушкодження не змогли взяти Юрченко, Хльобас та Петько. Тож, вже за доброю традицією українська команда зіграла 2 тайми майже різними складами, за виключенням деяких футболістів. Визначальну роль в даній зустрічі відіграли досвід та реалізація моментів: чеська «молодіжка», яка є більш досвідченою зуміла взяти максимум від своїх моментів та, скориставшись прикрими помилками українців, провести у ворота українців 3 м’ячі – на 30, 42 та 88 хвилинах. Нашим же хлопцям бракувало впевненості в заключних моментах, тож забити в цій зустрічі їм, на жаль, так і не вдалось.

Наступна зустріч цих команд відбудеться 9 червня.

Товариська зустріч

Україна U-21 – Чехія U-21 – 0:3

Україна (перший тайм): Бущан, Мірошниченко, Болденков, Сваток, Азацький, Мишньов, Іванисеня, Мігунов, Петряк, Гвілія, Хобленко.

Україна (другий тайм): Пеньков, Мірошниченко, Дуць, Філімонов, Болденков, Азацький, Мишньов, Данченко, Гребенюк, Фаворов, Безбородько

http://vk.com/ukrainiansport
URL ссылки