Форум болельщиков ФК Металлист Харьков

Полная версия: Підсумки 1-го туру Ліги Парі-Матч в цифрах
Вы просматриваете yпpощеннyю веpсию форума. Пеpейти к полной веpсии.
[Изображение: bmwUYtW.jpg]
Стартові матчі нового сезону запам’ятаються рекордним рахунком для "Зорі", а також першою втратою очок бронзового призера.

Господарі-гості. Турнір розпочався паритетом для тих, хто грав вдома, та гостей, в яких в активі по 2 перемоги. Ще тричі поєдинки завершувались внічию.

Великі перемоги. Єдиний виграш з різницею у 3 або більше м’ячів на рахунку "Зорі", яка у гостях здолала "Металург" (6:0).

Вольові перемоги. Перший поєдинок сезону, в якому одна зі сторін програвала, але зрештою здобула максимальний результат, відбувся у Дніпропетровську, де "Динамо" досягнуло бажаного у суперечці зі "Сталлю".

Голи. На початку змагань команди порадували 21-м забитим м’ячем, 9 з яких провели господарі, а ще 12 – гості. Середня результативність - рівно 3 взяття воріт за гру.

Перший тайм – другий тайм. Рівно вдвічі частіше команди забивали після перерви – 14 разів (6 м’ячів забили команди-господарки, 8 – гості). У перших 45-хвилинках відповідні показники: 7 (3-4).

Автоголи. Першим невдахою Ліги Парі-Матч, котрий забив у ворота партнерів по команді, став Мігєль Вєлозо ("Динамо"), який вивів по ходу зустрічі вперед суперників зі "Сталі".

Дублі та хет-трики. За допомогою подвійних влучань у чужі ворота двоє футболістів опинились у списку найкращих бомбардирів. Серед них головний голеадор минулого сезону Алекс Тейшейра ("Шахтар"), який відзначився у грі з «Олександрією», а також Володимир Прийомов ("Металіст"), чий гольовий "дубль" приніс харків’янам перемогу над "Карпатами".
http://www.ua-football.com/ukrainian/hig...ifrah.html
URL ссылки