Форум болельщиков ФК Металлист Харьков

Полная версия: U-21. "Говерла" - "Металлист" 0:4
Вы просматриваете yпpощеннyю веpсию форума. Пеpейти к полной веpсии.
[Изображение: 7982-3.jpg]

13 марта 2016 года. Чемпионат U-21. 18 тур. СТК "Камелот", с. Камяница. Начало матча в 11:00.

Арбитр матча: Иван Бондар

"Говерла" - "Металлист" 0:4

Голы: Демидов 23, 58, Кошман 67, Краев 77

"Говерла": Погориляк, Котьо (к), Лисаченко, Ковчар, Рогач, Ковач, Бако, Коваль, Микитишин, Будз, Филип

"Металлист": Погорелый, Емельянов, Михайловский, Бухал, Сидоренко, Копына, Краев (к), Кошман, Ткаченко, Чегурко, Демидов

fc-metalist.com
[Изображение: SdUYtmHtvxM.jpg]

Для «Говерли» U-21 домашній матч з «Металістом» став першим офіційним в 2016 році, але радості ужгородцям він не приніс, оскільки харків’яни виграли — 4:0, пише Спортивне Закарпаття.

Дивного мало, адже «Говерла» замикає турнірну таблицю молодіжного чемпіонату України, а «Металіст» піднявся на 4-е місце, але тренер переможених В’ячеслав Пінковський все одно взяв паузу, перш ніж поділитися враженнями від матчу.

"У першому таймі вели боротьбу, але вітер вносив свої корективи. У другій половині потрапили у поперечину, якби рахунок став 1:1, вже все пішло б інакше. А потім і зовсім підсіли, «Металіст» виглядав свіжіше і скористався нашими дитячими помилками.І все одно хлопці віддавалися наскільки могли, наскільки сили дозволяли. Чотири пропущених, мабуть, трохи забагато, але так вийшло. «Металіст» просто сильніше, тут нема чого приховувати.

У складі харків’ян виділив би центрального нападника Демидова, два м’ячі забив. У нас поки були сили, рубалися все. Будемо старатися від гри до гри додавати. Допомагає, що люди, які грають за дубль, тренуються з обласними командами, це нас трохи рятує. Там буде пауза після Дніпродзержинська, треба додати в тренувальному процесі."

Здесь
Демидов - весельій парень из Запорожья. Жаль что только до конца сезона.
URL ссылки