Форум болельщиков ФК Металлист Харьков

Полная версия: Исполком ФФУ
Вы просматриваете yпpощеннyю веpсию форума. Пеpейти к полной веpсии.
Исполком ФФУ: первые назначения и новые структуры


[Изображение: 178463-ispolkom-ffu-pervye-naznachenija-...uktury.jpg]

Відбулось дебютне засідання новообраного Виконавчого комітету ФФУ.

Насамперед, Виконком призначив виконавчим директором Федерації Максима Бондарева, який до останнього часу займав посаду в. о. генерального директора Прем’єр-ліги. Заступником виконавчого директора став Іван Шепеленко.

Для подальшого ефективного функціонування Федерації було прийнято рішення провести ґрунтовний аналіз ефективності роботи адміністрації та структури ФФУ в цілому шляхом залучення авторитетної міжнародної консалтингової агенції.

Також Виконком, відповідно до циркулярів та норм ФІФА, створив Палату з вирішення спорів ФФУ, яка розглядатиме трудові суперечки між клубами та футболістами або тренерами. Головою нового органу обрано Валентина Скворцова.

Окрім цього, Виконком призначив головою Комітету арбітрів Федерації Василя Мельничука, який свого часу був одним з провідних вітчизняних арбітрів і досі залишається єдиним в нашій країні, хто обслуговував матчі групового етапу Ліги чемпіонів.

На виконання рішення Конгресу ФФУ щодо змін та доповнень до Статуту за пропозицією першого віце-президента Федерації Анатолія Попова було створено Робочу групу з розробки нововведень. Її очолив віце-президент ФФУ Володимир Мариновський, під головуванням якого працюватимуть В. Межейко, І. Гатауллін, А. Бичков, К. Соболєва, Ю. Гречко і Т. Клим.

Потім, заслухавши інформацію першого віце-президента ФФУ Сергія Стороженка, діючи відповідно до Статуту ФФУ та керуючись нормативами ФІФА і УЄФА, Виконком вирішив ліквідувати Дисциплінарний комітет ПЛ, Дисциплінарний комітет ПФЛ та Дисциплінарно-правову комісію Екстра-ліги, оскільки справи дисциплінарного характеру, що належали до їхньої компетенції, тепер розглядатимуть Контрольно-дисциплінарний комітет ФФУ, Апеляційний комітет ФФУ або Палата з вирішення спорів ФФУ.

І насамкінець Виконкомом було прийнято рішення про проведення матеріально-технічної інвентаризації Федерації. Керівником комісії призначено Максима Бондарева.
Ukraine
ffu.org.ua
Даже не знаю, хорошо это или плохо. В смысле что ликвидировали ДК ПЛ и иже с ними.
С одной стороны хорошо: не будет разночтений в духе всем известных "биомеханических", когда ДК ПЛ отменяет КК Девичу, а КДК отменяет решение ДК ПЛ Smile, не будет кучи аппаратов одинакового назначения, УЕФА ведь не создает по каждому соревнованию свой дисциплинарный комитет - ДК ЛЧ, ДК ЛЕ и т.д Smile С другой стороны вижу и минусы: в отличие от еврокубков, у нас различные соревнования проводятся разными организациями - ПЛ - премьер-лигой, Первая лига - ПФЛ, которым ФФУ делегировала полномочия; во вторых в наших реалиях безальтернаривная концентрация власти в одних руках чревата бюрократическими выкрутасами в одну сторону.
Ну а так - знакомая ситуация. Сначала создается оппозиционная структура, которая перетягивает на себя всевозможные полномочия, а когда бывший лидер ФФУ свергнут, полномочия возвращаются назад. Помню, как ГМС за собой судей потащил из созданного им ПФЛ назад в ФФУ, когда сам ФФУ возглавил Smile
Я думаю, что стоило не руководствоваться указанными документами, а внести в них изменения таким образом, чтобы распределить дисциплинарные полномочия между данными футбольными структурами согласно их функциональному предназначению.
Все эти изменения должны привести к какому-то результату, то ли позитивному, то ли негативному. Я пока всё вижу только в том свете, что наконец-то не будет ГМС.
ГМС то не будет...только мне кажется ,что ничего не изменится!Как был бардак так и будет...как и во всей стране...персоналии то одинаковые у руля стоят кругом(((и это печально((((Единственный плюс,что пропадёт одна из причин, на которую пеняли многие, после провальных матчей Металла.
(2012-09-05 00:01)FFU писал(а): [ -> ]Для подальшого ефективного функціонування Федерації було прийнято рішення провести ґрунтовний аналіз ефективності роботи адміністрації та структури ФФУ в цілому шляхом залучення авторитетної міжнародної консалтингової агенції.

Вот так работает авторитетное международное консалтинговое агенство. S_1

[Изображение: 527678967_0.jpg]

Анкета для заповнення колективними членами ФФУ:
Скачать

Источник
URL ссылки