Форум болельщиков ФК Металлист Харьков

Полная версия: У Харкові готуються приймати фінальний матч Кубка України з футболу
Вы просматриваете yпpощеннyю веpсию форума. Пеpейти к полной веpсии.
[Изображение: oC1zt3E.jpg]

У Харкові готуються приймати фінальний матч Кубка України з футболу

Можливе проведення фіналу Кубка України на стадіоні «Металіст» обговорили під час наради в облдержадміністрації 20 квітня.

Захід пройшов під керівництвом заступника голови ХОДА Михайла Черняка та радника голови облдержадміністрації з правових питань Сергія Стороженка. У ньому взяли участь представники правоохоронних органів, СБУ, ДСНС, керівники готелів та інших установ, які можуть бути задіяні в організації матчу, запланованого на 21 травня.

Під час наради, зокрема, обговорили необхідність привести у відповідність до вимог Федерації футболу України стадіон «Металіст». У зв'язку зі складною фінансовою ситуацією, в якій опинився харківський футбольний клуб, не всі системи стадіону сьогодні працюють відповідним чином.

Також учасники наради обговорили план дій з підготовки аеропорту до прийому команд, представників Федерації футболу та вболівальників, а готелів - до їх розміщення. Медичне забезпечення під час матчу, а також в місцях масового скупчення людей і в готелях, візьме на себе Департамент охорони здоров'я ХОДА.

Сергій Стороженко приділив особливу увагу питанням забезпечення безпеки під час проведення матчу.

«Підрозділи поліції повинні будуть перейти на посилений режим несення служби і забезпечити безпеку в аеропорту, місцях проживання гостей, поблизу стадіону, в фан-зонах і по низці інших напрямків», - підкреслив Сергій Стороженко.

Він також нагадав про необхідність забезпечити охорону Кубку України з футболу, який, у разі проведення матчу в Харкові, буде виставлений в публічному місці заздалегідь.

Підбиваючи підсумки засідання, представник ФФУ Іван Федоренко висловив упевненість в тому, що в Харкові фінал Кубка України вдасться провести на належному рівні.

«У вас - відмінна команда, вдалий досвід проведення матчів Чемпіонату Європи 2012 року. Упевнений, що ви зможете провести майбутнє свято футболу на найвищому рівні», - сказав Іван Федоренко.
Харьков намерен провести финал Кубка Украины, запланированный на 21 мая. Решение об этом ФФУ может принять уже сегодня.

Правда, пока стадион "Металлист" не отвечает всем требованиям Федерации футбола. Но, как выяснила "Сегодня", проблемы не так уж велики.

"Шесть камер видеонаблюдения, работающие внутри чаши, вышли из строя, но заработают после обновления паролей. Ведем переговоры с лицензированной киевской компанией", - пояснил директор арены Роман Пец.

Здесь
URL ссылки