Форум болельщиков ФК Металлист Харьков

Полная версия: Мілан Обрадовіч: У "Чорноморця" високий потенціал
Вы просматриваете yпpощеннyю веpсию форума. Пеpейти к полной веpсии.
[Изображение: obradovich_b.jpg]

Напередодні одеської зустрічі «Чорноморця» та «Металіста» прес-служба ПЛ взяла інтерв’ю у гравця харків’ян Мілана Обрадовіча.

− Мілане, багато гравців основи «Металіста» не грали проти «Оболоні». Якось відрізнявся тренувальний процес у зв’язку із поєдинком на Кубок України?

− За великим рахунком, ні. Принаймні, вже з вівторка всі працюємо за звичною схемою, всі разом. Проводимо по одному тренуванню на день. Підготовка до чергового туру є доволі звичною − часу для неї достатньо.

− Не так давно, у 28-му турі попереднього Епіцентр Чемпіонату України, ви також грали в Одесі. Чи змінився з тих пір «Чорноморець»?

− То був один з найбільш видовищних матчів, який завершився результативною нічиєю − 3:3. Мені здається, що одесити прогресують. Бачив кілька зустрічей наступного суперника. Зокрема, у суперечці із «Шахтарем» все завершилось великою поразкою, але я звернув увагу на дії «Чорноморця» до другого пропущеного голу, і можу високо їх оцінити. Тоді господарі цілком могли завдати прикростей донеччанам. При цьому є у команди і слабкі місця, якими спробуємо скористатись, адже, як завжди, прагнутимемо перемоги.

− Як взагалі складаються матчі харків’ян з «Чорноморцем», адже ти вже давно перебуваєш у команді?

− Що було, то було. Я статистику поважаю, однак при підготовці до наступної гри краще розпочинати все з чистого аркуша. Кожен сезон вносить у футбол щось нове. Тому про порівняння з минулим можна говорити лише тоді, коли гра відбулась.

− «Металіст» ще не зустрічався зі звичними основними конкурентами, але встиг втратити багато очок. У причинах розібрались?

− Про причини краще запитувати у керівництва, тренерського складу − тих людей, які відповідають за результат. Багато чи мало ми втратили − це занадто складне питання. Дійсно, згадуючи останні роки ми, мабуть, стартували не найкращим чином, але хто знає, як буде надалі. Можливо, ми переможемо всіх лідерів, і тоді всі забудуть про початок сезону. Це футбол, і все у наших руках.

− Мілане, цікаво почути твою думку про ліміт на легіонерів, адже ти іноземець і безпосередньо залежиш від цієї норми Регламенту змагань…

− Я не знаю, чи варто щось говорити, тому що я не вирішував і надалі не вирішуватиму, за якими правилами грати. Все це − велика політика. Іноді у мене, справді, не дуже хороший настрій, коли я розумію, що залишаюсь на лаві запасних лише через ліміт. Однак правила для всіх однакові. Інша справа, що коли належним чином запрацюють дитячі школи та академії, тоді необхідність будь-яких обмежень перестане бути актуальною.

− Повернімось до Кубку України. Коли було вирішено, який склад полетить до Києва?

− Одразу після матчу з «Байером» Мирон Маркевич вирішив дати відпочити більшості з тих виконавців, які грали у Німеччині. Там поєдинок відібрав дуже багато фізичних сил. Я з радістю вийшов на поле стадіону «Оболонь». Гра вийшла живою та невимушеною. Трохи полегшили нам завдання голи у першому таймі. Наша мета − просуватись до фіналу. Наступний суперник − «Карпати» - непростий, тим більше, що зустрінемось у Львові. Але навіть цей склад, що пройшов 1/16 фіналу, матиме шанси на успіх на черговому етапі. Якщо ж Мирон Маркевич його посилить, тоді проблем не має бути.

− Як оцінюєш старт у Лізі Європи УЄФА для своєї команди та нинішню відбіркову групу загалом, адже «Металісту» вже є з чим порівнювати?

− Дуже радий, що у Леверкузені ми тримались до кінця. Шкода, що не зуміли проявити кращі риси в атакувальних діях. Тим не менше, перший турнірний бал має додати вітру у спину. Особливість нашої групи у тому, що немає відвертих аутсайдерів. Зокрема, «Русенборг» - команда з традиціями. Тому попереду нас очікує непростий, але цікавий турнірний шлях.

оф. сайт ПЛ
я так понимаю во Львов поедим не основой!
URL ссылки