Форум болельщиков ФК Металлист Харьков

Полная версия: Рішення КДК ФФУ від 25.10.2012 (тех. поражение ДД, дисква Алиева и Тайво, др.)
Вы просматриваете yпpощеннyю веpсию форума. Пеpейти к полной веpсии.
[Изображение: 67.jpg]

25 жовтня відбулося чергове засідання Контрольно-дисциплінарного комітету Федерації футболу України. Наводимо окремі витяги з рішень:

1. За порушення ФК «Дніпро» Дніпропетровськ пункту 20 статті 13 Регламенту змагань ПЛ (щодо кількості футболістів-легіонерів, які можуть одночасно перебувати на полі у складі однієї команди) у матчі 12-го туру Епіцентр Чемпіонату України:
− рахунок матчу анулювати;
зарахувати команді «Дніпро» Дніпропетровськ технічну поразку (0:3), команді суперниці «Зоря» Луганськ − технічну перемогу (3:0);
− зобов’язати ФК «Дніпро» Дніпропетровськ сплатити обов’язковий грошовий внесок у розмірі 100 000 гривень.

2. За нецензурні висловлювання на адресу бригади арбітрів після закінчення матчу 12-го туру Епіцентр Чемпіонату України «Зоря» Луганськ − «Дніпро» Дніпропетровськ відсторонити футболіста команди «Дніпро» Дніпропетровськ Алієва О. на три матчі, які він повинен відбути у трьох наступних офіційних матчах головної команди «Дніпро» Дніпропетровськ у змаганнях під егідою ФФУ (13-й і 14-й тури Епіцентр Чемпіонат України та 1/8 фіналу Кубка України).

3. За удар рукою від футболіста, який не володіє м’ячем, у матчі 12-го туру Епіцентр Чемпіонату України «Динамо» Київ − «Металіст» Харків відсторонити футболіста команди «Динамо» Київ Тайво Тайє від участі у змаганнях на три матчі.

4. За вихід на футбольне поле та образливі вирази на адресу арбітра у матчі 12-го туру Епіцентр Чемпіонату України відсторонити головного тренера команди «Волинь» Луцьк Дем’яненка А. від участі у змаганнях на один матч та зобов’язати ФК «Волинь» Луцьк сплатити обов’язковий грошовий внесок у розмірі 7 500 гривень.

5. За некоректну поведінку тренера команди «Дніпро» Дніпропетровськ Лопеса Муніса Хуана та футболіста команди «Шахтар» Донецьк Срни Даріо у матчі 10-го туру Епіцентр Чемпіонату України зобов’язати кожного з них сплатити обов’язковий грошовий внесок у розмірі 20 000 гривень.

6. За скандування нецензурних виразів та використання піротехнічних засобів вболівальниками команди під час 12-го туру Епіцентр Чемпіонату України зобов’язати ФК «Динамо» Київ сплатити обов’язковий грошовий внесок у розмірі 75 000 гривень.

7. За використання, кидання піротехнічного засобу в ігрову зону стадіону та пошкодження індивідуальних пластикових сидінь стадіону вболівальниками команди під час 12-го туру Епіцентр Чемпіонату України зобов’язати ФК «Металург» Запоріжжя сплатити обов’язковий грошовий внесок у розмірі 75 000 гривень.

8. За небезпечний напад на суперника, який володіє м’ячем, з нанесенням травми у 17-му турі Чемпіонату другої ліги відсторонити футболіста команди «Нива» Тернопіль Листопада Т. від участі у змаганнях на п’ять матчів.

9. За навмисний удар кулаком в обличчя футболіста команди «Десна» Чернігів Кобця Б. після закінчення 15-го туру Чемпіонату другої ліги застосувати до спортивного директора команди «Кристал» Херсон Терлецького В. дисциплінарну санкцію у вигляді відсторонення від виконання обов’язків на шість матчів, а також зобов’язати сплатити обов’язковий грошовий внесок у розмірі 1000 гривень.

ФФУ
(2012-10-26 17:44)ZERGE писал(а): [ -> ]Что интересно, Алиева за мат 3 матча, а Срне "За некоректну поведінку" 20 тыщ штрафа...
Вот так и живем.

Ну пока еще могут сослаться о разной составляющей нарушения. Напад гражданина на стража порядка карается обычно строже чем напад на другого такого же гражданина. Применительно к футболу - Сырник нахамил такому же участнику, а Гаденыш наехал на "стража порядка". Но посмотрим какая реакция будет, если все-таки какой-то смельчак-судья занесет в протокол наезд от представителя команды "хозяина". А это решение сохраним Smile
Надо бы "забрать" в текущей таблице на сайте истории клуба, 2 мяча у пердян! А то как то неочень смотрится Grin
В соответствии с постановлением Rtfm Бан Good
(2012-10-26 18:35)bodry писал(а): [ -> ]Надо бы "забрать" в текущей таблице на сайте истории клуба, 2 мяча у пердян! А то как то неочень смотрится Grin
В соответствии с постановлением Rtfm Бан Good

Спасибо! Исправлено.
URL ссылки