Форум болельщиков ФК Металлист Харьков

Полная версия: Мілан Обрадович: «Трофеї до «Металіста» прийдуть…»
Вы просматриваете yпpощеннyю веpсию форума. Пеpейти к полной веpсии.
[Изображение: obradovich.jpg]

Захисник харківського клубу зізнався, що постійно чує докори щодо відсутності кубків у «Металіста»

— Мілане, для «Металіста» зустріч у Львові стане четвертою за одинадцять днів…
— Складно нам чи ні, а у Львові доведеться не просто грати, а показати видовищний футбол і, головне, перемогти.

— Що відняло у команди більше сил: візит до Норвегії чи зустріч із «Зорею»?
— Думаю, різниці немає. Складно було і в Тронхеймі, де ми обіграли постійного учасника Ліги чемпіонів, і в Харкові, де здолали команду, що в попередньому турі начисто перемогла «Дніпро». Якщо ж говорити про погодні умови, то лише дехто з наших новачків ще не звик до холоду, проте це річ наживна.

— Найближчий кубковий суперник «Металіста» — «Карпати». Чи чекати нам на основний склад вашої команди у Львові, адже ви в Харкові з 2006-го і знаєте, що «Металіст», як правило, грає в цьому турнірі не оптимальною одинадцяткою.
— Справді, з вами погоджуюся. Та, з іншого боку, за весь час, що я в Україні, у нас зібралася найбільша обойма гравців. Тепер навантаження лягає на плечі не 11–12 футболістів, сміливо назвати себе гравцем основого складу нині можуть ледь не двадцять виконавців, тому, припускаю, стартовий склад освіжиться одним-двома виконавцями, а решту назвати резервістами буде складно.

— Мирон Маркевич зізнався, що пріоритетними для нього все одно залишаються чемпіонат та Ліга Європи… Футболісти теж це розуміють?
— Тренер і нам таке говорив. Але це — нормально, коли команда виокремлює якісь турніри, бо для нас головні завдання — єврокубкова весна та боротьба за зону Ліги чемпіонів. Проте, нікого не ображаючи, ми їдемо до Львова перемагати. Усе-таки «Металіст» — не рядова команда, і всі ми хочемо перемагати в кожному поєдинку. Візьміть, до прикладу, мене: я маю небагато ігрової практики цьогоріч (але при цьому не ображаюся на тренера й розумію, що відіграю важливу роль у колективі), то хіба мені бракуватиме у Львові мотивації, якщо вийду на поле?

— А «Металіст» ще й не виграв жодного трофея за часів незалежної України…
— Так, і я чую про це постійно! Однак, думаю, нам немає куди поспішати. Головне, що вектор розвитку обрано стратегічно правильно, і якщо «Металіст» розвиватиметься такими ж темпами, то трофеї до нас прийдуть раніше, ніж усі думають.

Анатолій ВОЛКОВ, «Український футбол».
И стало нам так ясно,
Так ясно, так ясно,
Что на дворе ненастно,
Как на сердце у нас.
Что жизнь была напрасна,
Что жизнь была прекрасна,
Что все мы будем счастливы,
Когда-нибудь, бог даст.
URL ссылки