Форум болельщиков ФК Металлист Харьков

Полная версия: Рустам ХУДЖАМОВ: «Днепр и Динамо слабее Металлиста»
Вы просматриваете yпpощеннyю веpсию форума. Пеpейти к полной веpсии.

— Іван Балан на післяматчевій прес-конференції заявив, що «Іллічівець» об’єктивно поступається своєму суперникові. Згодні з «вердиктом» тренера?
— Тут складно не погодитися. «Металіст» і справді сильніший. Упродовж гри було помітно, що гості мали резерви, ще й могли додати. Ми ж намагалися нав’язати їм свою гру, позмагатися в контролі м’яча, територіальному домінуванні, але… Перемогли харків’яни закономірно, ось і весь коментар.
— Рустаме, а хіба «Дніпро» та «Динамо», котрі вищі за «Металіст» у турнірній таблиці, слабкіші? Принаймні, в них очки відібрали…
— Переконаний, що слабкіші. Це, звісно, моя суб’єктивна думка, що сформувалася на підставі лише кількох матчів, але склалося ось таке враження. Можливо, тут справа в тім, що кияни та дніпропетровці просто підходили до матчів із нами не в оптимальній формі.

— Певне, цей період тривалістю майже півтора місяця, впродовж якого «Іллічівцю» довелося зіграти з усіма представниками топ-четвірки, сильно виснажив? Можливо, не стільки фізично, скільки психологічно…
— Та не сказав би, що після поєдинків із лідерами доводиться якось особливо довго відходити, чи вони виснажують більше, ніж будь-які інші офіційні матчі. Тим паче, наш графік сприяє тривалому відновленню та планомірній підготовці до матчів — граємо ж, зазвичай, усього раз на тиждень, на вихідних. Тому все — нормально, за наш стан можете не піклуватися (посміхається).

— Ну, на минулому тижні у вас був іще візит до табору національної збірної. Яких емоцій він додав?
— Однозначно — позитивних. Виклик до головної команди країни — це констатація мого рівня гри, тому, звісно, зрадів іще тоді, коли вперше дізнався про запрошення. Сама поїздка до Болгарії додала приємних емоцій, навіть попри те, що на поле так і не вийшов. Загалом, зустрівся з друзями, яких давно не бачив, занурився в атмосферу національної збірної. Отож, лише — позитив.

Гліб КОРНІЄНКО, газета «Український футбол».
Ждем Рустама зимой? Маркевич его давно хотел
Приятное интервью, приятный парень. Хотя мячи от Кристальдо тяжелые, но не из серии неберущихся.
Мне он всегда был симпатичен и как игрок, и как человек. Очень взвешенные тактичные комментарии. Иногда демонстрирует хорошую игру. Хотелось бы видеть его у нас!
из Шахтера уходят только на пенсию или на "кладбище"
URL ссылки