Форум болельщиков ФК Металлист Харьков

Полная версия: Школа футбольных арбитров
Вы просматриваете yпpощеннyю веpсию форума. Пеpейти к полной веpсии.
ФФУ: стартует школа футбольных арбитров


У вівторок, 4 грудня, у Будинку футболу відбулася нарада голів регіональних комітетів арбітрів з керівництвом комітету арбітрів Федерації футболу України та куратором системи арбітражу П'єрлуїджі Колліною.

На нараді розглядалися поточні питання взаємодії КАФФУ та його регіональних підрозділів.

Головним питанням порядку денного зустрічі стала презентація та обговорення функціонування нового проекту «Національна школа футбольного арбітра». Як стало відомо зі слів голови комітету арбітрів ФФУ Василя Мельничука, проект стартує у січні 2013 року.

Більш детальна інформація про створення проекту «Національна школа футбольного арбітра» з'явиться на офіційному сайті ФФУ у найближчі дні

http://ffu.org.ua

[Изображение: 29384_1_657x438.jpeg]
В Україні стане більше арбітрів ФІФА


Куратор українських суддів П'єрлуїджі Колліна розповів про міжнародні перспективи вітчизняних арбітрів.

- Ми займаємося роботою на регіональному рівні, створюємо проект "школа молодого арбітра", яким займається Василь Мельничук. В Україні 43 мільйони жителів і 1400 арбітрів. В Італії, наприклад, 60 мільйонів населення і 33 000 арбітрів. Думаю, що завдяки нашому проекту ми зможемо вибудувати майбутнє.

Чим більше у нас буде молодих суддів і шкіл для їх виховання, тим імовірніше, що через 10 років в країні з'являться висококласні арбітри. Лише два українських рефері - Бойко і Арановський - працювали на матчах Ліги Європи. Багато років Україна не могла похвалитися і цим. Якщо судді продовжувати прогресувати, будуть працювати і на матчах Ліги чемпіонів.

У наступному році у нас будуть два нових арбітра ФІФА - 33-річний Жабченко і 31-річний Козик. Вони молоді, і у них є майбутнє, - уклав Колліна.
football-ukraine.com
URL ссылки