Форум болельщиков ФК Металлист Харьков

Полная версия: Анатолій Дем'яненко: "Майкон поводиться трохи по-дитячому"
Вы просматриваете yпpощеннyю веpсию форума. Пеpейти к полной веpсии.
[Изображение: demjanenko.jpg]

Головний тренер «Волині» не зміг внести ясність щодо продовження співпраці Майкона і луцького клубу, але запевнив, що хоче бачити гравця у своїй команді.

Нагадаємо: за повідомленням прес-служби «Волині», бразилець продовжив угоду до 2014 року, тоді як, за словами самого нападника, нового контракту він не підписував, хоче грати за інший клуб і обурений тим, що лучани перешкоджають йому працевлаштуватися деінде.

Наставник «Волині» повернувся з-за кордону, де перебував у відпустці, і завітав як почесний гість на вечір, присвячений 85-річчю «Динамо» та на товариський матч зі «Спартаком». Саме там ми і змогли порушити цю актуальну тему.

— Чесно кажучи, я не знаю, чи уклав Майкон нову угоду з клубом, — сказав Анатолій Васильович. — Але знаю точно, що правами на нього «Волинь» володіє до 31 серпня 2012 року. 3 початку червня він зобов’язаний повернутися до табору команди і приступити до виконання своїх обов’язків. Допускаю, що бразилець став заручником угоди зі своїми агентами, які сподівалися, що він перейде до соліднішого клубу, а вони зможуть отримати з цього переходу свої відсотки. Що ж, тепер нехай сам вирішує свої проблеми. Як на гравця, то на нього розраховую — такими кадрами не розкидаються. А ось як людина він… поводиться трохи по-дитячому.

газета "Український футбол"
А я бы очень хотел видеть его у нас! Уверен, что он забивал бы ещё больше чем Девич!
(2012-06-01 12:12)Прохожий писал(а): [ -> ]А я бы очень хотел видеть его у нас! Уверен, что он забивал бы ещё больше чем Девич!
С нашими Тайсонами, Хавьерами, Эдмарами и Сосами, он бы мог вполне побить рекорд результативности в чемпионатах, который принадлежит Марко (19 мячей)! Эх, жаль что его у нас не будет face-angry Лучше бы его постарались купить, а не "нападающего из Коринтианса".
(2012-06-01 12:21)streemer писал(а): [ -> ]face-angry Лучше бы его постарались купить, а не "нападающего из Коринтианса".
Согласен
я бы тоже не против бы был видеть его у нас, и у него большой плюс в том что ему не нужна акклиматизация
URL ссылки