Форум болельщиков ФК Металлист Харьков

Полная версия: Украина (U-21) узнала соперников по Евро-2015
Вы просматриваете yпpощеннyю веpсию форума. Пеpейти к полной веpсии.
Украина узнала соперников по Евро-2015


В швейцарском Ньоне состоялась жеребьёвка квалификационного раунда Чемпионата Европы (U-21), который пройдёт в Чехии в 2015 году. Соперниками молодёжной сборной Украины, которая попала в пятую группу, стали молодёжные команды Швейцарии, Хорватии, Латвии и Лихтенштейна.

Напомним, что отборочный раунд чемпионата Европы начнётся 22 марта 2013 года. В финальную часть континентального первенства выйдут победители своих групп, а также четыре лучшие команды из тех, которые займут вторые места в своих группах.

terrikon.com
Став відомий календар матчів молодіжної збірної України (U-21) у відбірному циклі до чемпіонату Європи 2015 року, який пройде у Чехії.


[Изображение: 7.jpg]

31 січня у Ньоні (Швейцарія) відбулася церемонія жеребкування кваліфікаційного раунду молодіжного Євро-2015. Суперниками української «молодіжки» у п’ятій відбірній групі стали збірні Швейцарії, Хорватії, Латвії та Ліхтенштейну.

Згідно домовленостям з представниками команд-суперниць, українська «молодіжка» проведе три матчі у цьому році та ще п’ять − у 2014-му.

9-го вересня молодіжна збірна України стартує у відборі домашнім матчем з Хорватією. 14 жовтня команда Сергія Ковальця проведе гру з Латвією на виїзді. 18-го листопада «молодіжка» завершить виступи у 2013-му році гостьовим поєдинком зі Швейцарією.

У 2014-му році українці повернуться до єврокампанії у виїзній грі з Хорватією, яка відбудеться 28 травня. 4-го червня нашу збірну чекає матч з Ліхтенштейном у гостях, а через чотири дні − домашня гра з Латвією.

Завершить відбір до молодіжного чемпіонату Європи 2015 року українська збірна домашніми матчами з командою Швейцарії та Ліхтенштейну − 4-го та 8-го вересня, відповідно.

Нагадаємо, до плей-офф молодіжного Евро-2015 потраплять переможці своїх груп та чотири кращих команди, які займуть другі місця.

ФФУ
Сергей КОВАЛЕЦ: "Украине достались хорошие соперники"


Головний тренер молодіжної збірної України (U-21) Сергій Ковалець прокоментував результати жеребкування кваліфікаційного раунду молодіжного чемпіонату Європи 2015 року.

Нагадаємо, наша команда у п’ятій відбірній групі зустрінеться зі збірними Швейцарії, Хорватії, Латвії та Ліхтенштейну.
«До нашої групи потрапили хороші команди. Очікуємо на цікаві матчі, які мають сподобатися вболівальникам. Будемо грати і намагатимемося перемагати», - сказав наставник української «молодіжки» після закінчення церемонії жеребкування кваліфікаційного раунду.
Відбірна кампанія чемпіонату Європи 2015 року розпочнеться 22 березня 2013 року.

ffu.org.ua
URL ссылки