Форум болельщиков ФК Металлист Харьков

Полная версия: 1978-07-22 "Кристал" (Херсон) - "Металіст" 1:1. Перевагу не втримали (Газета "Вечірній Харків")
Вы просматриваете yпpощеннyю веpсию форума. Пеpейти к полной веpсии.
[Изображение: 1978-07-22_Kristal-MKh_1-1.jpg]

Текстовий варіант звіту про матч
На початку зустрічи обидві команди грали обережно, майже не створюючи загроз воротам одна одній. Щоправда, теріторіальна перевага була на боці господарів поля. Але, думається наші земляки навмисно віддали „теріторію”, щоб дістати оперативний простір для завдання контратакуючих ударів. У середній лінії поля активно і цілеспрямовано діють Берніков, Ткаченко і Лихачов. І гол, забитий капітаном команди Берніковим, після того, як харків`яни розіграли багатоходову комбінацію, підтверджує таку версію. Одержавши передачу, Берніков увійшов у штрафний майданчик і в „дев`ятку” невідпорним ударом відкрив рахунок.

„Металіст” заграв ще активніше. Нагода з`являється у Лінке, який опинившись проти захисника Писакова міг віддати м`яча Бернікову, бо останній перебував у більш зручнішій позиції для нанесення удару, але в боротьбі з суперником перший втратив м`яча, і загрозу біля воріт „Кристала” було ліквідовано. Гостй увесь час контролюють м`яч, не дають можливостей господарям поля увійти у штрафний майданчик, грають легко, багато пересуваються без м`яча, використовуючи середні і короткі передачі, майже не помиляються.

Здавалося б, результат матчу таким і залишиться, але за шість хвилин до фінального свистка гості провели на ворота „Металіста” одну з небагатьох контратак. М`яч було відбито на кутовий. Його подав Колодін, і м`яч, нікого не зачепивши, вдарився об грудку і відскочив прямо в ноги Воробцова, який тільки-но вийшов на заміну.
Так „Кристалові” дивом вдалося уникнути поразки. Нічия — 1:1.

А лідерство в український зоні знову захопив нікопольский „Колос”, який у Ніколаєві подолав місцевий „Судобудівник” — 2:0. У „Колоса” тепер 37 очок, у „Металіста” на очко менше.

Завтра, 25-го липня харуів`яни проведуть вдома товариську зустріч з київським „Динамо”,а 27 липня в матчі на першість країни вони прийматимйть аутсайдера — тираспольский „Старт”.
URL ссылки