Форум болельщиков ФК Металлист Харьков

Полная версия: Рішення КДК: «Таврію» позбавлено трьох очок, Хачеріді дискваліфіковано на три матчі
Вы просматриваете yпpощеннyю веpсию форума. Пеpейти к полной веpсии.
[Изображение: 98.jpg]

4 квітня Контрольно-дисциплінарний комітет Федерації футболу прийняв низку рішень, які стосуються ряду клубів Прем’єр-ліги. Клуби мають сплатити чималі суми, а іх футболісти та тренери отримали дискваліфікації за неправомірні дії.

За невиконання «Таврією» умов затвердженої рішенням КДК ФФУ мирової угоди від 19 грудня 2012 р. з агентом футболістів Вадимом Шаблієм, сімферопольський клуб позбавлено трьох турнірних очок.

Захисник київського «Динамо» Євген Хачеріді змушений буде пропустити три матчі чемпіонату України за неправомірні дії на 17 та 73 хвилинах матчу 22-го туру чемпіонату України з одеським «Чорноморцем», що відбувся 31 березня 2013 р.

Двоматчова дискваліфікація − таке покарання чекає футболіста львівських «Карпат» Елла Кен Арманда за небезпечний напад на суперника з ризиком нанесення травми 29 березня 2013 р. під час матчу 22-го туру молодіжної першості з донецьким «Шахтарем». Вилучений у цьому ж матчі за прилюдні образливі вчинки, що принижують честь та гідність учасників матчу і офіційних осіб, гравець донецького «Шахтаря» Леонід Акулінін також отримав дискваліфікацію, яка склала три поєдинки.

За нецензурні вирази на адресу арбітра під час матчу 22-го туру молодіжної першості з криворізьким «Кривбасом» 30 березня 2013 р. футболіста молодіжного складу харківського «Металісту» Володимира Шопіна усунено від участі у матчах на три гри.

Три матчі також доведеться пропустити нападнику ужгородської «Говерли» Володимиру Лисенку за удар партнера по команді під час матчу 22-го туру чемпіонату України з маріупольським «Іллічівцем», який проходив 30 березня 2013 р.

Двоматчеву дискваліфікацію отримав захисник луцької «Волині» Ванче Шиков за небезпечний напад на суперника з ризиком нанесення травми у матчі 22-го туру чемпіонату України з дніпропетровським «Дніпром» 31 березня 2013 р.

За вихід на поле та апеляції до арбітра у матчі 22-го туру чемпіонату молодіжних команд «Карпати» - «Шахтар» 29 березня 2013 р тренерів донецької команди Сергія Попова та Анатолія Скірчука дискваліфіковано на один матч.

Харківський «Металіст» має виплатити штраф у розмірі 100 тисяч гривень за неправомірні дії вболівальників на стадіоні «Металург» під час матчу 22-го туру чемпіонату України з криворізьким «Кривбасом» 31 березня 2013 р.

За бійку вболівальників «Таврії» на стадіоні «Локомотив» у матчі 22-го туру чемпіонату України з київським «Арсеналом» 30 березня 2013 р. сімферопольський клуб оштрафовано на 10 тисяч гривень.

200 тисяч гривень − така ціна неправомірних дій вболівальників «Карпат» під час матчу 22-го туру чемпіонату України з донецьким «Шахтарем», який відбувся 30 березня 2013 р. на стадіоні «Україна». У разі повторення подібних інцидентів КДК ФФУ розгляне питання щодо проведення чергового домашнього матчу львівської команди без глядачів.

За неправомірні дії вболівальників «Чорноморця» під час матчу 22-го туру чемпіонату України з київським «Динамо» 31 березня 2013 р. одеський клуб має сплатити 50 тисяч гривень штрафу. Штраф київського «Динамо» за неправомірні дії вболівальників до та під час матчу з «Чорноморцем» склав 75 тисяч гривень.

КДК ФФУ
С Хачом понятно, влепили ему по-максимуму. Рецидивистам так и надо. А что там с «Таврией»?
(2013-04-04 18:32)Jigsaff писал(а): [ -> ]С Хачом понятно, влепили ему по-максимуму. Рецидивистам так и надо. А что там с «Таврией»?

Нашел это на оф. сайте Таврии (есть ссылка на документ на сайте ФФУ):

«Таврию» обязали выплатить $460 тыс. агенту Махача Гаджиева

Контрольно-дисциплинарный комитет Федерации футбола Украины (КДК ФФУ) обязал СК «Таврия» выплатить агенту Махача Гаджиева Вадиму Шаблию агентское вознаграждение (по данным нашего сайта, в размере 460 000 долларов!). Напомним, что 25-летний российский полузащитник Махач Гаджиев переходил в «Таврию»... на правах свободного агента.

14 сентября 2012 года агент футболиста Вадим Шаблий и СК «Таврия» подписали контракт о представительстве, согласно которому агент обязуется обеспечить заключение трудового соглашения между футболистом Махачем Гаджиевым и «Таврией», за что клуб обязался выплатить агенту вознаграждение в течение 15 дней с момента заключения трудового соглашения с футболистом.

В тот же день «Таврия», при участии агента футболиста, подписала контракт с Гаджиевым (по схеме 1+2) и, соответственно, взяла на себя обязательства до 29 сентября 2012 года заплатить в пользу агента футболиста вознаграждение.

8 октября агент футболиста обратился в КДК ФФУ с просьбой рассмотреть вопрос относительно невыполнения СК «Таврия» условий указанного контракта о представительстве и просил обязать клуб в течение 7 дней выполнить свои обязательства по контракту.

9 октября КДК ФФУ обратился в клуб с просьбой предоставить объяснения по этому поводу. 10 октября СК «Таврия», ссылаясь на финансовые трудности, признавая невыполнение клубом условий контракта о представительстве, обязался в течение месяца выплатить агенту футболиста предусмотренное контрактом вознаграждение.

КДК ФФУ, согласно решению от 11 октября (pdf), обязал СК «Таврия» выплатить Вадиму Шаблию вознаграждение в течение 10 дней.

http://www.tavriya.com.ua/?id=3846



Видимо на подъемных, которые проходили как услуги агента, хотели съэкономить.
URL ссылки