Форум болельщиков ФК Металлист Харьков

Полная версия: Ігор Леонов: «Ось і «з’їли» їх «металісти», серед яких особливо сподобалися Торрес та Азеведо»»
Вы просматриваете yпpощеннyю веpсию форума. Пеpейти к полной веpсии.
— Із усіх команд, які борються за друге місце, найбільше імпонує мені «Металіст». Уважаю, що й у попередніх матчах, попри критику, харків’яни показували дуже хороший футбол, а в Полтаві вчергове підтвердили свій клас. Мені не хочеться критикувати Полтаву за те, що минулого туру вони перемогли «Дніпро», а тепер «влетіли» Харкову: справа в тому, що в них набагато гірший добір виконавців, та ще й двоє важливих бійців вибули — Маркоскі та Чеснаков. Ось і «з’їли» їх «металісти», серед яких особливо сподобалися Торрес та Азеведо.
Найнапруженішим у турі був матч в Одесі: там сподобалось усе, крім суддівства, бо за такі моменти пенальті треба ставити однозначно. Дуже подобається сьогодні «Дніпро», проте, повторюю, порівняно з «Металістом», усі інші претенденти на «срібло» програють.
«Динамо» ледь перемогло «Карпати», проте у Львові всім і завжди складно грати.

Переконаний, що в Костова хороша команда, яка не відповідає тому місцю, що його посідає, тож має бути однозначно вище. І могла би бути після цього ж туру, якби не арбітри: все-таки за рахунку 0:0 не поставити два пенальті у ворота киян! Якби карпатівці забили, динамівці не виграли би — це точно! З іншого боку, не сприймайте це як критику Блохіна. Він же, по суті, недавно прийшов у Київ, багатьох нових футболістів запросив, тому до його команди, яка змістовну гру рідко демонструє, треба бути поблажливим.

«Шахтар» же виграв елементарно на класі, попри те, що ті три голи були проведені в останні хвилини. Причина рахунку проста: «Зоря», як і більшість команд ПЛ, не готова протистояти донеччанам.

Сподобалася гра в Ужгороді: «Говерла» (і це дуже похвально) продовжує боротися, шанси на невиліт у першу лігу вони досі мають непогані. Гадаю, подальші матчі з конкурентами — «Карпатами» та «Ворсклою» розставлять усі крапки над «і».

І як постскриптум: прикро, що низка команд у нас показує гру, значно гіршу тієї, що в їхньому виконанні бачили торік. «Таврія», «Арсенал», «Волинь»… Зате радує «Кривбас»: не знаю, як вони примудряються так виступати, попри все…


«Український футбол».
URL ссылки