Форум болельщиков ФК Металлист Харьков

Полная версия: 30-й тур. "Карпаты" (Львов) - "Металлист" (Харьков). Статистика встреч. Анонсы. Видеопревью
Вы просматриваете yпpощеннyю веpсию форума. Пеpейти к полной веpсии.
[Изображение: J7ZqRgamtKI.jpg]

Украинская Премьер-лига 2012-13. 30-й тур.
26 мая 2013 года. 18:00. Львов. Стадион "Украина".
"Карпаты" (Львов) - "Металлист" (Харьков)
Прогноз погоды: +15°С, небольшой дождь
Телетрансляция: канал "2+2"

Рефери: Сергей Бойко (Киевская обл.) Представление арбитра
Ассистенты арбитра: Эдуард Курцеба (Одесса), Андрей Литвин (Киев)
Дополнительные ассистенты: Сергей Лисенчук (Киев), Сергей Скрипак (Киевская обл.)
Четвертый арбитр: Эдуард Карапетян (Тернополь)
Инспектор ФФУ: Владимир Туховский (Симферополь)


Статистика встреч





Анонс матча от УПЛ

«Карпаты» - «Металлист»
18:00. Львов, стадион «Украина»
Арбитр - Сергей Бойко (Киевская область)
Дисквалифицирован: Папа Гуйе («Металлист»)
Телетрансляция: «2+2»

Неделю назад все повернулось на 180 градусов для тех, кто ожидал «матча смерти». Он мог бы стать таковым, если бы «Металлист» не забронировал себе второе место, а «Карпаты» при чужой помощи убедились, что их пребыванию в Премьер-лиге ничего не грозит. Соперничество Харькова и Львова остается актуальным, но любой результат в воскресенье не может считаться сенсацией. Вряд ли хозяева станут сильно менять состав, а вот харьковчане без сомнения дадут попытку проявить себя кому-то из резервистов. В частности, на днях стало известно о травме Марко Девича, наверняка кто-то из латиноамериканцев также получит досрочный отпуск. Собственно говоря, самый большой стимул для гостей состоит в том, чтобы не проиграть и продлить рекордную клубную серию без поражений, которая на данный момент длится 15 туров. Если смотреть на львовские встречи данных противников, то они не отличались высокой результативностью: в среднем каждая из сторон забивает меньше чем по разу за игру.

Статистика матчей между соперниками:
Всего - двадцать семь: +5 =7 -15; в голах - 21:34
На своем поле - тринадцать: +4 =2 -7; в голах - 11:12
Последние три сезона в Премьер-лиге: 2009/2010 - 2:1 и 0:1; 2010/2011 - 0:1 и 1:1; 2011/2012 - 1:2 и 1:3
Матч первого круга - 1:2

УПЛ

Анонс матча от ua-football.com

Цей поєдинок міг отримати статус «матчу смерті». Та завадили сімферопольська «Таврія» і луцька «Волинь». Кримчани перемогли «Динамо» і тим самим зробили «Металіст» достроковим володарем срібла, а волиняни зусиллями Душана Савіча зіграли внічию в Ужгороді й тим самим врятували від прощання з елітним дивізіоном не лише себе, а й «Карпати». Таким чином, нинішня зустріч у Львові навіть попри надзвичайну внутрішню складову перетворюється в банальний спаринг. Зрештою, якщо для слобожанців ця зустріч стане прогулянкою в усіх розуміннях, то для декого з футболістів «Карпат» цей поєдинок може стати останнім шансом, аби втриматися в команді на наступний сезон.

Українська Прем’єр-ліга. 30-й тур
26 травня. Львів. Стадіон «Україна»

«Карпати» Львів 18:00 «Металіст» Харків»


Матч першого кола − 1:2

[Изображение: 13.05.26_uafa1.png]

Родзинка

Футбольний бомонд губиться в здогадках – хто ж саме очолить «Карпати» в сезоні-2013/2014? Керівництво клубу вже встигло відхреститися від зацікавлення персоною серба Ілії Петковіча, а чутки про можливий переїзд до Льова Олександра Севидова викликали хвилю невдоволення власників «Говерли». Разом з тим, ніхто не сміє припускати, що з четвертого разу нарешті зможе позбутися приставки «виконувача обов’язки» й стати головним Юрій Дячук-Ставицький. Такий варіант справді виглядає неймовірним. Проте, враховуючи платоспроможність клубу «Карпати» і обмеженість вибору на ринку тренерських кадрів можна припустити, що в разі позитивного результату в грі з «Металістом» Юрій Михайлович таки матиме шанси стати повноцінно головним. Те, що амбіції в менеджера, якого називають то «кризовим», то «антикризовим» є, він довів у своєму останньому інтерв’ю, в якому безжально розкритикував діяльність біля керма «Карпат» Ніколая Костова.

Історична складова

Приблизно в той же час «Карпати» й «Металіст» грали між собою двічі. Обидві зустрічі відбувалися 25 травня. У 1981-му «Металіст» приймав «зелено-білих» в статусі лідера першолігового турніру чемпіонату СССР. Галичани пленталися в хвості таблиці. Попри те перевагою впродовж усієї зустрічі володіли якраз гості, які свої атаки проводили через правий край. Там крайній оборонець Олег Родін робив зі своїм візаві Сергієм Сапешком все, що хотів. Врешті, саме він на 40-й хвилині організував єдине, як потім виявиться, взяття воріт Юрія Сивухи. Олег виконав зрячу передачу справа, а Сергій Шмундяк пробив точно в кут – 0:1.

У травні 2002-го напередодні львівської зустрічі «Карпат» і «Металіста» очолювані Михайлом Фоменком харків’яни йшли у верхній частині турнірної таблиці й вели боротьбу за бронзові нагороди. «Карпати» ж натомість продовжували деградувати. Після двох поразок і нічиєї трьох стартових матчах весняної частини чемпіонату у відставку подав наставник команди Мирон Маркевич, а його місце зайняв Володимир Журавчак (моди на Дячука-Ставицького тоді ще не існувало).

В матчі проти «Металіста» львів’яни мали невеликий запас перед конкурентами в боротьбі за виживання й відповідно націлювалися на очки. На рівних з слобожанцями галичани грали доти, доки через травму на початку другого тайму поля не залишив ключовий оборонець Андрій Чернов. Натомість Фоменко підсилив гру своєї команди, випустивши замість Сергія Кандаурова Сергія Мізіна. Саме екс-карпатівець всього через вісім хвилин перебування на полі відкрив рахунок, а ще через шість хвилин Віталій Пушкуца встановив остаточний підсумок – 0:2. До слова, недоторканими свої ворота у тій зустрічі залишив нинішній страж харківських воріт Олександр Горяїнов.

Статистика протистояння

«Карпати» - «Металіст»

Всього: 48 матчів, 14 перемог «Карпат», 14 нічиїх, 20 перемог «Металіста»,

різниця м’ячів 44-50

У чемпіонатах України: 27 матчів (+5, =7, -15, 21-34)

Матчі у Львові

Всього: 24 матчі (+11, =4, -9, 25-17)

У чемпіонатах України: 13 матчів (+4, =2, -7, 11-12)

[Изображение: 13.05.26_uafa2.png]

Розклади

Очевидно, Дячук-Ставицький матиме більшу мотивацію і захоче в цій зустрічі зіграти на результат. Тому «Карпати», найвірогідніше, використають головні сили. Звісно ж, з урахуванням, що через травми не зможуть зіграти ліві оборонці Ігор Ощипко та Володимир Бидловський, а також воротар Мартін Боґатінов. Сміємо припустити, що на фланзі атаки наставник «Карпат» на цей раз використає не втомленого морально й фізично Левана Кенію, а Михайла Кополовця, чиї виходи на заміни в останніх двох зустрічах додавали діям львів’ян агресії. Важливою ця зустріч має стати й для Олександра Гладкого. Оскільки останнім часом тривають дискусії стосовно доцільності викуплення «Карпатами» контракту Олександра в «Дніпра», вдалою грою він зможе довести, що потрібен команді й у наступному сезоні.

Тренер «Металіста» Мирон Маркевич з великою долею вірогідності дасть змогу пограти 41-річному голкіперові Ігорю Шуховцеву. В центрі оборони точно не буде дискваліфікованого Папи Ґуйє, тому дуже ймовірно, що зможе нарешті зіграти аргентинець Марко Торсільєрі, для якого весняна частина чемпіонату була майже бездіяльною через ліміт на легіонерів. Мирон Маркевич вже заявив, що в грі не прийматимуть участь бразильці Марлос, Шав‘єр, Азеведо та Вілліан. Тож склад харків’ян може мати найнесподіваніший вигляд. Приміром, шанс проявити себе з‘явиться у молодого Радченка. Зрештою, враховуючи, що до старту в кваліфікації Ліги чемпіонів часу залишилося небагато, зайвим шансом, аби випробувати того ж Джонатана Кристальдо, тренер «Металіста» навряд чи знехтує. До речі, Кристальдо – кращий бомбардир протистояння з «Карпатами». Своїх п’ять голів він забив у трьох останніх матчах проти львів’ян.

Орієнтовні склади
«Карпати»: Мисак – Ксьонз, Мілошевіч, Пластун, Озарків – Худоб’як, Даушвілі, Голодюк – Зеньов, Гладкий, Кополовець

«Металіст»: Шуховцев – Вільяґра, Березовчук, Торсільєрі, Пшеничних – Шелаєв, Красноперов, Торрес, Бланко, Соса – Кристальдо

Думка експерта

Ігор Кульчицький, півоборонець «Карпат» (1963-1972):

- Сумніваюся, що Маркевич привезе до Львова латиноамериканців. З іншого боку, тренерові «Металіста» треба думати про наступний сезон. Тому результат цього поєдинку залежатиме від складу харків’ян. Буде грати наближений до основи варіант – гості виграють навіть без турнірної мотивації. Якщо склад буде експериментальним, як в позаторішньому протистоянні Кубка, то повинні перемагати «Карпати». Не сумніваюся, що Дячук-Ставицький виставить основний склад і спробує завершити невдалий чемпіонат на мажорній ноті.

Валентин Слюсар, півоборонець «Металіста» (2005-2010):

- Для Маркевича матчі проти «Карпат» зазвичай є дуже принциповими. Правда, зараз, зважаючи на відсутність турнірної мотивації, звичної для поєдинків цих суперників напруги не буде. Попри те, Маркевич – тренер-максималіст, він завжди налаштовує команду на перемогу. Львів’янам складніше, бо вони розуміють, що в міжсезоння їх очолить новий тренер. Відповідно проявляти себе треба вже в очах майбутнього наставника. Врешті, співставивши всі ці моменти, приходжу до висновку, що «Металіст» має поїхати зі Львова з трьома очками.

ua-football.com

Анонс матча от sport.ua

Дячук-Ставицький і Маркевич: вперше по різні сторони «барикад»

У неділю, «Карпати» у заключному домашньому матчі 22-го чемпіонату, на стадіоні «Україна» прийматимуть «Металіст», який у минулому турі вперше у своїй історії здобув срібний комплект медалей та перепустку до нового сезону Ліги чемпіонів. Так склалося, що заключний тур сезону-2012/13 вже нічого з турнірної точки зори не вирішуватиме і тренери обох клубів з думкою про новий чемпіонат можуть собі дозволити зробити певні кадрові перестановки.

Історія зустрічей давніх суперників розпочалась майже п’ятдесят років тому і нова гра стане вже 49-ю за ліком. В національних чемпіонатах суперники провели 27 ігор і лише п’ять разів перемагали «Карпати», в тому числі чотири рази у Львові. Востаннє «зелено-білі» святкували перемогу над «жовто-синіми» у лютому 2010 року – 2:1. Відтоді безвиграшна серія «Карпат» проти «Металіста» триває шість ігор: нічия та п’ять поразок. Загальна ж забивна серія харківського клубу у ворота львівського триває вже 12 ігор,впродовж якої «Карпати» пропускали 21 гол.

Востаннє в рамках Прем’єр-ліги підопічні Мирона Маркевича приїжджали до Львова у серпні 2011 року і перемогли з рахунком 2:1. На голи Хавьєра і Девіча господарі відповіли влучним ударом Кристобаля. Матч першого кола нинішнього сезону у Харкові завершився з таким же рахунком. Цього разу на дубль Кристальдо, гості відповіли голом Кополовця.

Родзинкою матчу є те, що Мирон Маркевич свого часу чимало років працював з Юрієм Дячуком-Ставицьким у тренерських штабах «Волині» та «Карпат», здобувши, зокрема «бронзові» медалі «зелено-білих» у 1998 році.

Кадрові втрати «Карпат» залишаються без змін: відновлюються після травм Ощипко та Богатінов. В «Металісті», крім травмованих Девіча, Шуста, Дишленковіча та дискваліфікованого Папи Гуйє, не приїдуть до Львова Хавьєр, Марлос, Азеведо, які попросились додому, а на Вілліана Гомеса чекає операція, пов’язана з очима. Тим не менше, за словами Маркевича, до Галичини «приїде боєздатний колектив. Всі аргентинці будуть, так що вийде українсько-аргентинський склад. Отримають шанс проявити себе молоді гравці, зокрема, нападник Радченко, який провів 10 голів за молодіжний склад».

Щодо діючих у недільній грі голеадорів попередніх матчів, то раніше відзначалась також Голодюк, Едмар, Кристальдо та Березовчук. З особливим настроєм готується до поєдинку «металіст» Сергій Пшеничних та «карпатівець» Олександр Гладкий, які мають досвід виступів за обидва клуби. Особняком стоїть ця гра і для Мирона Маркевича, який є тренером-рекордсменом «Карпат» за кількістю ігор у національних чемпіонатах (210 ігор).

Для головного арбітра матчу 36-річного Сергія Бойко це буде ювілейна 50-а гра у Прем’єр-лізі, в тому числі, 10-а за участю «Карпат» (раніше – 3 перемоги львів’ян, 3 нічиї та 3 поразки) та 11-та за участю «Металіста» (раніше – 9 перемог харків’ян та одна нічия). При цьому гравців «Карпат» і «Металіста» Бойко виведе на поле у Львові вперше.

І на завершення передматчева думка нападника «зелено-білих» Олександра Гладкого: «Всі розуміють принциповість цього матчу для Львова. Та й нам треба нарешті реабілітуватися перед нашими фанами, яким ми дуже багато завинили. Чесно кажу, що про відпустку ніхто не думає, ми дуже серйозно готуємося до цієї гри. Наразі не відомо, хто приїде. Але в «Металіста» і справді дуже багато хороших виконавців, високого рівня, тож гра буде цікава».

Ориентировочные составы:

«Карпаты»: Мысак – Озаркив, Пластун, Милошевич, Ксенз – Голодюк, Даушвили, Худобяк – Кополовец, Зенев, Гладкий

«Металлист»: Горяинов – Пшеничных, Березовчук, Торсильери, Шелаев – Торрес, Эдмар, Красноперов, Соса – Бланко, Кристальдо

Травмы: Ощипко, Богатинов («Карпаты») – Девич, Шуст, Дишленкович («Металлист»)

Дисквалификации: Папа Гуйе («Металлист»)

Котировки букмекеров:
Bwin – 4,60 – 3,60 – 1,65
William Hill – 4,50 – 3,50 – 1,61

sport.ua

Карпаты - Металлист. Накануне - Анонс матча от football.ua

[Изображение: 204485.jpg]

Карпаты и Металлист принципиальные соперники, их поединок мог превратиться в настоящую битву в последнем туре. Однако после матчей на прошлых выходных обе команды свои задачи решили, Карпаты остаются в Премьер-лиге, а Металлист оформил второе место в чемпионате.

Оттого градус напряжения в матче будет значительно меньше, а Металлист вообще приехал во Львов без ряда ведущих исполнителей, в том числе без единого бразильца.

У Карпат странная ситуация получилась. Формально после смены тренера команда смогла уберечь себя от вылета, но ведь оба матча под руководством Юрия Дячука-Ставицкого львовяне проиграли, а спаслись только благодаря неудачам Говерлы. Так что сегодня наверняка команда захочет победить. Волынь получает легкие три очка из-за не приезда Кривбасса, поэтому Карпаты опускаются на 14-е место. Зато в случае победы и неудачи Ворсклы можно подняться сразу на 12-е. Разницы особой нет, от этого сезон лучше не станет. Но все же...

Можно прогнозировать некоторые эксперименты в составе от Дячука-Ставицкого. Он вряд ли всеми игроками своей команды может быть доволен в последних встречах, могут быть изменения в составе и по позициям игроков на поле. Например, при обороне своих ворот команда действует просто безобразно.

У Металлиста так точно будут изменения, шанс показать себя имеют аргентинцы, многие из которых (Торсильери, Торрес, Бланко, Кристальдо) играли совсем немного весной. Также есть и другие резервисты типа Шелаева и Шуховцева. Вполне вероятен выход и одного из молодых исполнителей. Наставник дубля харьковчан Анищенко не сказал, правда, кого. Ситуация такая, что Радченко и Краев не играли с молодежным составом Карпат, один получил травму, а второй вызов в основу. А вот кто куда — тренер не уточнял.

Травмированные: Богатинов, Ощипко, Бидловский — Дишленкович, Шуст, Барвинко, Фининьо, Жажа, Девич

Дисквалифицированные: Гуйе (Металлист)

В отпуске: Азеведо, Клейтон Шавьер, Марлос, Виллиан (все — Металлист)

История противостояния

Всего сыграно 27 матчей: +5=7-15 21:34
На поле Карпат: +4=2-7 11:12

Последний матч на поле Карпат (28.08.2011): Карпаты — Металлист 1:2 (Кристобаль, 83 — Шавьєр, 31, Девич, 89)

Текущая безвыигрышная серия Карпат против Металлиста длится 6 игр: +0=1-5 4:11.
Общая голевая серия Металлиста во встречах с Карпатами длится 12 игр – 21 гол.

Среди действующих игроков лучший голеадор предыдущих встреч - Джонатан Кристальдо (4 мяча).

Интересные факты

Текущая в чемпионате беспрогрышная серия Металлиста длится 15 игр: +13=2-0 35:11.

Столько же игр длится и голевая серия желто-синих – 35 мячей.

Во всех матчах Карпат и Металлиста назначались 3 пенальти, в том числе 2 раза в ворота Металлиста.

Карпаты 1 раз в чемпионатах побеждали Металлист с крупным счетом.

Металлист 1 раз в чемпионатах побеждал Карпаты с крупным счетом.

Если Александр Горяинов выйдет на поле, то повторит рекорд Александра Шовковского, возглавляющего список вратарей-гвардейцев чемпионатов – 373 матча.

100-й матч в чемпионатах может провести Павел Ксенз.

Львовяне Мирон Маркевич и Юрий Дячук-Ставицкий раньше много лет вместе работали в тренерских штабах Волыни и Карпат.

Мирон Маркевич чаще других возглавлял Карпаты в чемпионатах – 210 матчей: +87=57-66 233:210.

Баланс 9 игр Карпат при судействе Сергея Бойко: +3=3-3 11:9.

Баланс 10 игр Металлиста при судействе Сергея Бойко: +9=1-0 25:4.

Прогноз Football.ua: 2:2

football.ua

Превью матчей 30-го тура от isport.ua

Сегодня украинские клубы официально завершают сезон.

[Изображение: 252223.jpg]

Минувший тур окончательно убил интригу в чемпионате, превратив семь сегодняшних матчей в семь спаррингов повышенного значения. Да, формально матчей таки восемь, но руководство Кривбасса не стало мучить команду и от выезда в Луцк благополучно отказалось. Таким образом, криворожский клуб рискует потерять честно заработанную шестую позицию, на которую все еще претендует Черноморец. Вполне вероятно, что Роман Григорчук сегодня бросит в бой всех сильнейших исполнителей, дабы немного скрасить не совсем удачную концовку сезона в виде поражений от Металлурга и Шахтера.

Искусственную интригу можно придумать и в середине турнирной таблицы, где развернется заочная борьба за восьмое место и очная дуэль за место в десятке. Арсенал будет выходить на поле в Одессе уже зная результат матча в Днепропетровске, куда пожалует конкурент в борьбе за место в восьмерке – Ильичевец. Что либо прогнозировать в этой ситуации и оценивать шансы абсолютно бесполезно, а вот Таврия и Заря будут выяснять отношения в личной встрече – крымчанам нужно взять очки в Луганске, дабы сохранить десятое место и доказать своим болельщикам, что победа над Динамо была вовсе не случайная.

Благодаря технической победе над Кривбассом Волынь гарантированно пополнит свою очковую копилку тремя очками и поднимается на две позиции, оставляя позади Ворсклу и Карпаты. Правда, последние еще имеют возможность отбросить лучан к зоне вылета, а команде Свистуна для возвращения на 12-е место будет достаточно ничьи в домашней встрече с Говерлой. Карпатам сегодня рассчитывать на очки будет тяжелее, ведь в гости пожалует серебряный призер чемпионата, пускай без мотивации и не в сильнейшем составе – для Маркевича поединки со своим бывшим клубом всегда принципиальные и отнюдь не проходные.

Недавний конкурент Металлиста в борьбе за второе место киевское Динамо будет закрывать сезон на глазах у собственных болельщиков, хотя после ужасного поражения в Симферополе вряд ли НСК Олимпийский сегодня порадует посещаемостью. А те, кто решит посетить главную арену страны в этот вечер, наверняка рассчитывают увидеть хоть какую-то реабилитацию от своих любимцев за провальный сезон. В данном случае под понятием "хоть какая-то реабилитация" подразумевается крупная и уверенная победа, хотя иное мнение на счет у запорожского Металлурга, который в минувшем туре едва ли нанес поражение чемпиону страны.

Порадует 30-й тур и дерби, но такой эпитет к противостоянию донецких Металлурга и Шахтера мы применяем редко, ибо статистика здесь весьма показательная – лишь дважды из 31-й встречи двух клубов в рамках чемпионата Украины "младший брат" отбирал очки у "старшего". Поэтому отчетный поединок мы больше воспринимаем, как завершающий матч сезона для главного триумфатора на внутренней арене и прощальный матч Развана Раца в футболке донецкого Шахтера. Поговаривают, что один из старожилов донецкого клуба выведет сегодня команду на поле с капитанской повязкой.

Днепр - Ильичевец
воскресенье, 26 мая, 16:00
Днепропетровск, стадион Днепр-Арена
арбитр: Иван Бондарь (Киев)
Прямая трансляция на канале 2+2
Статистика: +16=6-7 (43-24)
Потери: Лаштувка, Шелизов, Дуглас (все - травма), Федецкий, Стринич (оба - дисквалификация) – Невмывака ( травма)
Прогноз iSport.ua – 1:0

Карпаты - Металлист
воскресенье, 26 мая, 18:00
Львов, стадион Украина
арбитр: Сергей Бойко (Киевская область)
Прямая трансляция на канале 2+2
Статистика: +5=7-15 (21-34)
Потери: Богатинов, Ощипко (оба - травма) - Гуйе (дисквалификация), Девич, Шуст, Дишленкович (все - травма)
Прогноз iSport.ua – 1:1

Ворскла - Говерла
воскресенье, 26 мая, 18:00
Полтава, стадион Ворскла им. Бутовского
арбитр: Александр Головков (Луганская область)
Прямая трансляция не запланирована
Статистика: +5=4-2 (12-6)
Потери: Янузи ( травма), Курилов (дисквалификация) - Рнич (дисквалификация), Бабенко, Райчевич,Сытник, Одонкор, Печенкин (все - травма)
Прогноз iSport.ua – 1:0

Заря - Таврия
воскресенье, 26 мая, 18:00
Луганск, стадион Авангард
арбитр: Юрий Фощий (Черкассы)
Прямая трансляция на канале Футбол+
Статистика: +7=4-10 (24-31)
Потери: Шунич (дисквалификация) - Назаренко (дисквалификация), Калиниченко, Свенссон (оба - травма)
Прогноз iSport.ua – 2:2

Черноморец - Арсенал
воскресенье, 26 мая, 18:00
Одесса, стадион Черноморец
арбитр: Александр Белокур (Донецкая область)
Прямая трансляция на канале Футбол+
Статистика: +10=4-13 (22-30)
Потери: Сантана, Политыло (оба- травма) – Романчук, Мазилу (оба - травма)
Прогноз iSport.ua – 2:1

Динамо - Металлург З
воскресенье, 26 мая, 16:00
Киев, стадион НСК Олимпийский
арбитр: Юрий Вакс (Симферополь)
Прямая трансляция на канале 2+2
Статистика: +29=8-2 (89-25)
Потери: Коваль, Сидорчук, Велозу (все – дисквалификация) – Оберемко ( травма)
Прогноз iSport.ua – 3:0

Шахтер - Металлург Д
воскресенье, 26 мая, 18:00
Донецк, стадион Донбасс Арена
арбитр: Виктор Швецов (Одесса)
Прямая трансляция на канале Футбол и Первом Национальном
Статистика: +29=2-0 (75-16)
Потери: -
Прогноз iSport.ua – 2:0

Матч Волынь – Кривбасс не состоится. Гостям засчитано техническое поражение 0:3.

isport.ua


Читайте также:
Металлист: кто не сыграет с Карпатами
Матч "Металлиста" и "Карпат" станет основным в телеперекличке

Все материалы, посвященные матчу
Федорчук:

Карпаты – Металлист
Прогноз Федорчука – 1:0

Как и Днепр, Карпаты много задолжали своим болельщикам. Также не забываем, что в последние годы противостояния львовян и харьковчан становятся очень принципиальными. И, кстати, после провального сезона у команды хозяев наверняка будет новый тренер, с большой вероятностью, с ним уже определились, и он, понятно, тоже будет смотреть этот матч и делать выводы – это уже огромный стимул для футболистов показать себя с лучшей стороны. Так что преимущество будет на стороне хозяев, которые могут удивить немотивированного соперника.
Как я понимаю нормальной трансляции не будет, а будет это прибитая "перекличка"?
Наш матч будет основным. Остальные будут показывать только если будет опасный момент или гол
а вот сейчас посмотрел программу по ТВ, там пишут что киевский матч будет основным.
по 2+2 подтвердили что наш матч будет основным
(2013-05-26 16:13)romanian писал(а): [ -> ]по 2+2 подтвердили что наш матч будет основным

а в ютубе не будет без всяких перекличек?не кто не знает?
(2013-05-26 16:41)Rooma86 писал(а): [ -> ]
(2013-05-26 16:13)romanian писал(а): [ -> ]по 2+2 подтвердили что наш матч будет основным

а в ютубе не будет без всяких перекличек?не кто не знает?

Где именно ? Скинь сюда ссылку для тех, кому некогда по сайтам лазать (в т.ч. и для меня Smile )
(2013-05-26 16:49)domic писал(а): [ -> ]
(2013-05-26 16:41)Rooma86 писал(а): [ -> ]
(2013-05-26 16:13)romanian писал(а): [ -> ]по 2+2 подтвердили что наш матч будет основным

а в ютубе не будет без всяких перекличек?не кто не знает?

Где именно ? Скинь сюда ссылку для тех, кому некогда по сайтам лазать (в т.ч. и для меня Smile )

я вообщето сам спрашивал будет или нет?Smile
но уже по ходу нашёл!Smile




http://www.youtube.com/playlist?list=PLz...zY5JvF54Ug
URL ссылки