Форум болельщиков ФК Металлист Харьков

Полная версия: Шарій: Якщо "Металіст" братиме "свої" очки зі середняками, то стане новим чемпіоном
Вы просматриваете yпpощеннyю веpсию форума. Пеpейти к полной веpсии.
Експерт "Футболу 24" прокоментував головні події восьмого туру УПЛ, зосередившись на поєдинках у Донецьку та Києві.

- Іване Григоровичу, у восьмому турі ми отримали одразу два топ-матчі. Який із них сподобався більше?

- За напругою дещо кращим був матч між "Шахтарем" та "Металістом". Їх нічия 1:1 стала бойовою - і за грою, і за подіями.

- "Шахтар" знову не зумів перемогти. Одразу й не пригадаєш, коли донеччани двічі поспіль втрачали очки у чемпіонаті. Тим часом "Металіст" знову демонструє гру високого рівня. Який фактор може завадити команді Маркевича стати новим чемпіоном?

- Я думаю, якщо вони братимуть "свої" очки в матчах зі середняками і аутсайдерами, то цілком ймовірно таки стануть чемпіонами України.Головне - не втрачати бали там, де повинні брати максимум.

- Як оціните роботу арбітра Арановського? Зокрема, сумнівний епізод стався наприкінці матчу, коли "гірники" у власному штрафному майданчику збили Сосу, але суддя не наважився поставити пенальті...

- У цьому моменті арбітр перебував зовсім поруч. Отже, роблю висновок, що він не бачив достатніх підстав, щоб призначити пенальті. Якби Арановський був впевненим на всі 100%, то прийняв би зовсім інше рішення. З різних ракурсів цей момент можна трактувати по-різному. А загалом рефері доволі непогано відсудив. Міг хіба що трохи більше карток роздати - гра була дуже жорсткою.

- "Динамо" знову втратило очки, тож киян у таблиці обійшов не лише "Чорноморець", але й "Ворскла". Що коїться з командою Блохіна?

- Нічого страшного не відбувається. Навпаки - помітно, що "Динамо" з кожною грою додає. Я б сказав, що "Дніпру" вчора дещо пощастило - гості могли пропустити і другий, і третій гол. Ще пару-трійку турів, і "Динамо" підніметься вгору, загостривши боротьбу за медалі.

- Бачимо, що у топ-матчах на провідних ролях перебували гравці збірної України. Вас не насторожує, що їм довелося провести такі виснажливі поєдинки напередодні вирішальних матчів національної команди?

- Не думаю, що матч із Сан-Маріно буде важким. Там можна дати відпочити тим гравцям, на яких лягло найбільше навантаження. До Англії усі встигнуть відновитися.

Розмовляв Олег Бабій
------------------------------------------------------------------------
http://football24.ua/home/showSingleNews...tId=173231
(2013-09-02 15:37)Stail писал(а): [ -> ]- Как оцените работу арбитра Арановского? В частности, сомнительный эпизод произошел в конце матча, когда «горняки» в своей штрафной сбили Сосу, но судья не решился поставить пенальти...

- В этом моменте арбитр находился совсем рядом. Итак, делаю вывод, что он не видел достаточных оснований, чтобы назначить пенальти. Если бы Арановский был уверен на все 100%, то принял бы совсем другое решение. С разных ракурсов этот момент можно трактовать по разному. А в целом рефери довольно неплохо отсудил. Мог бы немного больше карточек раздать - игра была очень жесткой.

- «Динамо» вновь потеряло очки, поэтому киевлян в таблице обошел не только «Черноморец», но и «Ворскла». Что происходит с командой Блохина?

- Ничего страшного не происходит. Наоборот - заметно, что «Динамо» с каждой игрой прибавляет. Я бы сказал, что «Днепру» вчера немного повезло - гости могли пропустить и второй, и третий гол. Еще пару-тройку туров, и «Динамо» поднимется вверх, обострив борьбу за медали.

Ох уж эти "трактовки по разному". Очень удобно. Казнить нельзя помиловать. В нужном месте трактуем запятую. Вроде бы и мелочь, а ГЛАВНЫЙ не в обиде. С другой стороны, украли 2 пенальти, кто-то считает что 3 украли. Обидно, НО !!! ДАВАЙТЕ СКАЖЕМ СПАСИБО ЧТО НИ ОДНОГО НЕ НАРИСОВАЛИ!! Можно ругать Арановского, но не было удаления Марко "за симуляцию" в начале матча, не был нарисован пенальти на Тейшейре. Уже стало легче.

Динамо вновь НАБРАЛО очки. Нельзя потерять то чего нет. Нет игры у Динамо. Можно спорить о сливе, можно "комфортно уверовать", но ОЧКО у Динамо с неба свалилось (Как я это так двусмыссленно написал, аж самому понравилось). С другой стороны, лично меня результат встречи речной мути устраивает, в сумме потеряно 4 очка, а не 3.
P.s. В опросе о ненавистных клубах нужна новая строка: Презираю все 3 клуба. Ненавидят сильных, а где там сильные?
URL ссылки