Форум болельщиков ФК Металлист Харьков

Полная версия: Олег САЛЕНКО: «Динамо в Харькове придется тяжко»
Вы просматриваете yпpощеннyю веpсию форума. Пеpейти к полной веpсии.
Известный специалист прокомментировал прошлый тур УПЛ и поделился ожиданиями от тура будущего

- Тяжко було чекати чогось більшого від центральних матчів туру: «Динамо» - «Дніпро» та «Шахтар» - «Металіст». Зараз більше акцентують увагу на результаті. Чільні команди намагаються, попри все, виконати завдання, поставлені на сезон. Кожне очко важливе, видовищна гра відходить на другий план. У суботу був перший матч у Донецьку: всі могли пересвідчитися, що його учасники не намагалися стрімголов бігти атакувати. М’яч тримався більше у середині поля. Обидва колективи вміло вибудували захисні редути, тому не так часто виникали небезпечні моменти. А глядачі люблять інший футбол.

У Києві все було навпаки. Побачили два різні тайми, скажемо так. Перша 45-хвилинка була за дніпропетровцями, а на другу частину зустрічі їх не вистачило. Помітно було, що команда не витримала фізично. Завдяки цьому «Динамо» зрівняло рахунок, а під завісу поєдинку могло й взагалі вийти переможцем. Цей факт мене приємно здивував. Не думав, що фізична форма «Дніпра» настільки відрізняється. Це - найосновніші відмінності у цих матчах. Клуби дорожать заліковими пунктами, відтак нізащо не опускатимуть руки. Та навіть попри це, чемпіонат не втрачає у видовищності. У восьмому турі, до прикладу, зустрічаються динамівці з «Металістом». Очікую від двобою хорошої гри: харків’яни нині на ходу, а «біло-синім» конче необхідні очки. Хотілося, щоби останні виграли, однак їм доведеться вкрай тяжко.

Щодо подальших перспектив «Дніпра» варто зачекати. Уся увага на наступних вихідних буде прикута до протистоянь національної збірної.

Уже котра перемога «Чорноморця» мене взагалі не здивувала, зважаючи, що навіть грали з не останньою командою першості - маріупольським «Іллічівцем». Ще минулого сезону вони продемонстрували, що готові грати на вищому рівні. Тобто цьогорічні результати одеситів не випадковість. У «моряків» зараз хороша команда, котра володіє бійцівським характером. У багатьох клубів склад гравців часто змінюється, в них же лише точкове поповнення. За допомогою цього утворився стрижень виконавців, на яких і тримається сьогоднішній «Чорноморець». Більше того, впевнений, що одесити зуміють й надалі прогресувати. Тренер і підбір гравців залишається вже котрий сезон незмінним. Виходячи з цього, видно, що в Одесі розумно підходять до стратегії розвитку футболу, адже за півроку колектив не будується.

Складно не торкнутися матчу «Таврії» з «Металургом» із Запоріжжя. Добре, що кримчани нарешті набрали очки. Але від цього нічого не змінюється: їм і далі буде нелегко. Перемога над «козаками» нічого не означає. Це не найсильніший клуб чемпіонату. Настрій, звичайно, у сімферопольських футболістів підніметься, проте навряд чи це їм допоможе, зважаючи на те, як вони проводили попередні поєдинки.


http://football.sport.ua/news/200286
URL ссылки