Форум болельщиков ФК Металлист Харьков

Полная версия: Карпаты обратились в ФИФА по делу Штилича
Вы просматриваете yпpощеннyю веpсию форума. Пеpейти к полной веpсии.
Львовские Карпаты обратились в Палату решения споров ФИФА, желая доказать неправомерность разрыва контракта Семира Штилича в одностороннем порядке.
[Изображение: 215799.jpg]

Напомним, в середине августа о подписании Штилича объявил турецкий Газиянтепспор.

"ФК Карпати констатує, що Семір Штіліч розірвав контракт, дія якого розрахована до 30.06.2016 р., безпідставно та трактує дії футболіста як грубе порушення вимог статутних і регламентних документів сфери футбольного регулювання, умов укладеного контракту.

Наголосимо також, що ФК Карпати у листі до турецького клубу від 23.08.2013 року повідомляв, що не виключає можливості врегулювати питання переходу футболіста у цивілізований спосіб (шляхом укладення трансферного контракту), однак ФК Газіянтепспор цим правом не скористався.

Таким чином, з метою захисту своїх економічних інтересів, а також застосування до футболіста та клубу Газіянтепспор (за підбурення до розірвання контракту) фінансових та спортивних санкцій , ФК Карпати ініціював розгляд питання у Палаті з вирішення спорів ФІФА і, зокрема, вимагатиме:

1. Визнати, що контракт від 23.07.2012р. розірваний Семіром Штілічем з 19.08.2013р. в односторонньому порядку без обґрунтованої причини впродовж захищеного періоду.

2. Зобов’язати футболіста солідарно з його новим клубом (ФК Газіянтепспор, Туреччина) сплатити ФК Карпати компенсацію за розірвання контракту від 23.07.2012 р. в сумі 5 000 000 (п’ять мільйонів) євро.

3. Забезпечити застосування до футболіста та до ФК Газіянтепспор (Туреччина) спортивних санкцій передбачених ч. 3 та ч. 4 ст. 17 FIFA RSTP відповідно (обмеження виступів Футболіста в офіційних матчах; заборона ФК Газіянтепспор реєструвати нових гравців впродовж двох реєстраційних періодів)", — гласит заявление на официальном сайте Карпат.
------------------------------------------------------------------------
http://football.ua/ukraine/news/215799.html
нечего не меняетсяSmile
Карпаты - это раковая опухоль не только на теле украинского, но и всего европейского футбола! УЕФА нужно законодательно запретить клубы с названиями начинающимися на КАР и заканчивающиеся на ПАТЫ!
Украинский ПАОК
Откуда у Карпат столько денег на Лозанну???
Сэкономили на выплатах игрокам
URL ссылки