Форум болельщиков ФК Металлист Харьков

Полная версия: В.Грицук: "Мы способны противостоять сопернику"
Вы просматриваете yпpощеннyю веpсию форума. Пеpейти к полной веpсии.
[Изображение: gricuk2013.jpg]

Накануне матча 1/16 финала Кубка Украины ПФК «Александрия» - «Металлист» (Харьков) В.Грицук дал интервью пресс-службе ПФК «Александрия».

- Василий, поделись впечатлениями после двух забитых мячей в ворота «Буковины» .

- Приятно выигрывать, особенно, когда твои голы приносят победу. Все мячи, которые забиваю, я посвящаю своей семье.

- Чего ожидаешь от матча с «Металлистом» ?

- Будет хороший поединок лидеров высшей и первой лиг. Конечно, «Металлист» команда значительно искуснее, но при желании, тем более такой ​​поддержке стадиона, мы способны противостоять этому сопернику и показать хорошую игру. Хотелось бы, чтобы стадион был заполнен, поэтому добро пожаловать, нам нужна ваша поддержка. Вместе и до конца!

"Александрия"
...Цього разу скандал із побиттям арбітру стався у Першій лізі. Інцидент мав місце у матчі «В. Копаня» — «Говерла». У кінці поєдинку Юрій Бобаль не зупинив гру після, того як м’яч влучив у руку гравця «Говерли». Місцеві гравці відреагували відразу, почали штовхати суддю, а капітан команди вдарив його у обличчя. Після цього Юрій Бобаль пішов з поля, а матч було зупинено. Далі про себе нагадали уболівальники, які вимагали продовження гри. «Приблизно 150 чоловік заблокували суддівську кімнату. Додатковий наряд міліції навів порядок. Арбітри виїхали зі стадіону. Гра так і не закінчилася», — повідомляє офсайт ФК «Говерла».

Нагадаємо, що два тижні тому відбулося масове побиття арбітрів у Виноградові. У відповідь на хуліганські дії виконком ФФЗ, до кінця сезону дискваліфікував місцевий стадіон, директора команди та оштрафував клуб. Постраждалого суддю Василя Качура було відсторонено від арбітражу.
http://karpatnews.in.ua/news/70252
Ой,сорри,перепутал Говерлу и Александрию. )
URL ссылки