Форум болельщиков ФК Металлист Харьков

Полная версия: Комментарии игроков Карпат
Вы просматриваете yпpощеннyю веpсию форума. Пеpейти к полной веpсии.
Олександр Гладкий: «Реалізація – наша проблема»
Після матчу Олександр Гладкий, який був одним з найактивнішим на полі, поділився враженнями від кубкової дуелі проти «Металіста».

– Саша, у тебе травма?
– Це не важливо. Проблема в іншому. Ми провели одну з кращих ігор, але нас вкотре підвела реалізація. Це проблема, зокрема, й моя. Якби я забив... Там був відскок, але це моя вина. Я підвів команду. Хоча у нас і без того були моменти. Ми здорово грали, багато чого у нас вдавалося. Але ми не забили. «Металісту» ж вдалося забити просто фантастичний гол, а потім другий. Ми боролися до кінця. Я впевнений, що Федорчука збивали, мав бути пенальті. Це бачили всі, окрім судді. Але що тут виправдовуватися? «Металіст» пройшов далі. Удачі йому.

– За такої підтримки було легше грати?
– Велике спасибі нашим фанатам. Весь матч вони нас підтримували. Було б добре, якби вони так уболівали на всіх матчах, а не тільки на Кубку. Така підтримка додає сил з першої до останньої хвилини.

– Сил на «Чорноморець» вистачить?
– Має вистачити.

Інформаційний центр ФК «Карпати», http://www.fckarpaty.lviv.ua
Півзахисник «Карпат» Валерій Федорчук до поєдинку в Харкові виступав на позиції опорного хавбека. У другому таймі цього ж матчу Олександр Севідов висунув «дев’ятку» трохи вище. Саме там Валерій і відіграв кубковий поєдинок проти харків’ян. В одному з епізодів, на початку другого тайму, Едмар відверто завалив Валерія у карній зоні, однак головний арбітр показав жовту картку карпатівцю. За симуляцію.

– У тому моменті м’яч відскочив на «11 метрів». Я був першим на м’ячі, першим дотиком хотів собі підробити, щоб другим пробити. Але ззаду мене зачепили і пробити не дали. Я вважаю, що це чистий пенальті. Ніякої симуляції з мого боку не було.

– У другому матчі поспіль «Карпати» мають безліч моментів, але не забивають. Ти б міг це якось логічно пояснити?
– Скажу банальні слова. Надіюся, що цей нефарт мине вже в наступних матчах.

– Фанатська підтримка відрізнялася від матчів в чемпіонаті?
– Вони завжди нас підтримують, а сьогодні підтримка була просто дивовижна. Вони й самі бачать, що нам допомагають. Їхня підтримка спрямована на те, щоб гнати нас вперед. І ми створювали моменти, але, на жаль, не забиваємо. Я впевнений, якщо вони й надалі будуть нас підтримувати, то ми обов’язково будемо радувати їх голами. Наші перемоги попереду.

– Бартуловіч підтримував вас із фан-сектора. Вже встиг поділитися враженнями?
– Так, ми перекинулися кількома словами після гри. Сказав, що дуже задоволений і що у нас є такі фанати. Вони дуже палко нас підтримують.

– Ти грав трохи «вище», аніж зазвичай...
– Так, з другого тайму матчу в Харкові, я граю більше на атаку. Тренер бачить мене на цій позиції.

– Про Кубок вже можна забути. Попереду «Чорноморець»...
– У нас через три дні гра. Змінюючи мене, тренер сказав, щоб я готувався до «Чорноморця». Ми нарешті хочемо перемогти, тим паче, що граємо вдома. Будемо робити все для перемоги.

Інформаційний центр ФК «Карпати», http://www.fckarpaty.lviv.ua
Харківський «Металіст» на поле вийшов з трьома опорними півзахисниками, але попри це стримати масові атаки «Карпат» не зумів. Посприяла цьому і гра хавбеків «Карпат», зокрема й Андрія Ткачука, який вийшов у стартовому складі.


«Ми грали вдома, за несамовитої підтримки наших уболівальників. Вони змушували нас бігти вперед. Ми знаємо, що вони дуже хочуть, аби «Карпати» виграли Кубок. Тому іншого вибору у нас не було – ми мали атакувати. Ми чули підтримку фанатів, вона нам допомагала. А по грі так скажу – щастить сильнішому. «Металіст» сильніший, тому їм і пощастило».


Інформаційний центр ФК «Карпати», http://www.fckarpaty.lviv.ua
GanbaТеперь начнем-ах если-бы,ах они нехорошие,как же так?ПРОДУЛИ? ПРОДУЛИ...
(2013-10-31 15:45)KONSTANTYN писал(а): [ -> ]GanbaТеперь начнем-ах если-бы,ах они нехорошие,как же так?ПРОДУЛИ? ПРОДУЛИ...
Ах если бы, ах если бы
Не жизнь была, а песня бы!!


Ну прям как в анекдоте: Металлист забил 2 случайных гола, на что Карпаты ответили 2-мя великолепными ударами в штангу и красивейшим падением Федорчука в штрафной...
Карпаты - подстилка, если бы с пердофорсмажором и дырой также бились, цены б им не было
В Карпатах есть неплохие украинские исполнители, правда им не хватает сильного тренера и отличного управленца, который бы не указывал кому сливать матч, а с кем биться и рубиться до последней капли крови. При Кононове у них была команда, пока у руля находится пан Дым им никогда не видать призового места как своих ушей
Бестолки. Реализация - не проблема. Проблема - нереализация.
URL ссылки