Форум болельщиков ФК Металлист Харьков

Полная версия: Девушки в спорте 2014
Вы просматриваете yпpощеннyю веpсию форума. Пеpейти к полной веpсии.
Страниц: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27


[Изображение: OuXDtmH75CA.jpg]

Женщины, 63 кг

Общая сумма, (рывок+толчок)

1) Юлия Калина (УКРАИНА) 238 кг (106+132) 01 Ukraine

2) Надежда Лихачева (Россия) 223 кг (105+118)

3) Георгия Бордингтон (Италия) 214 кг (97+117)
Украинские тяжелоатлетки впервые за 20 лет заняли первое место в командном зачете континентального первенства

Национальная женская сборная Украины стала лучшей на континенте по итогам завершившегося в Тбилиси чемпионата Европы. Об этом сообщается в пресс-релизе Федерации тяжелой атлетики Украины.
На континентальном первенстве украинки Юлия Паратова в категории до 53 кг и Юлия Калина в категории до 63 кг заработали по три золотых медали.
Сегодня, 19-го апреля, еще одна украинка 19-летняя Анастасия Лысенко дебютировала на континентальном первенстве с блестящим результатом - в категории более 75 кг три серебряных медали: «малое» серебро в рывке – 126 кг, «малое» серебро в толчке – 154 кг и «серебро» в сумме – 280 кг.
Еще четыре тяжелоатлетки вошли в десятку сильнейших: Яна Дяченко в категории до 48кг, Мария Хлян – до 69 кг и Анна Козенко – до 75 кг заняли 6 место на турнире, Ирина Деха в категории до 75 кг разместилась на 8 месте.

По результатам общекомандного зачета украинская женская сборная заняла первое место в Европе, второе место досталось команде из России и третье – Польши.


http://vk.com/ukrainiansport?z=photo-366...8_00%2Frev
Украинские футболистки всухую разгромили команду Фарерских островов

Молодіжна жіноча збірна України WU-18 здобула перемогу на Турнірі розвитку УЄФА, що проходив цього тижня у Литві. У матчі третього грального дня команда Наталії Зінченко розгромила однолітків із Фарерських островів з рахунком 4:0 та зайняла підсумкове перше місце.

Українська збірна дуже ретельно готувалася до вирішальної гри із командою Фарерських островів. До цього зобов’язувало турнірне положення: «синьо-жовті» після двох турів із шістьма очками займали лідируючу позицію на турнірі. Фарерська збірна відставала від команди Наталії Зінченко лише на один пункт після нічиєї у другому турі із дівчатами з Литви.

Керманич збірної України обрала на цю гру найоптимальніший на сьогоднішній день склад. До основи повернулися Полюхович, яка відновилася після пошкодження, а також Кислова, Матвіїшин та Назаренко.

Вже з перших хвилин «синьо-жовті» організували навалу на ворота суперниць. На 4-й хвилині Перевізник віддала передачу у бік штрафного на хід Рубан, а Софія з гострого кута влучила у воротаря. За хвилину Дам довелося демонструвати свою реакцію. Голкіпер у карколомному стрибку відбила удар Кравчук, перевівши м’яч на кутовий.

У подальшому фарерська команда зуміла прилаштуватися до флангових атак української збірної, а також позбавити вільного простору Кравчук, завдяки якій українкам вдавалося створювати левову частку небезпечних моментів у двох перших матчах. Але команда Зінченко продовжувала шукати шляхи до воріт суперниць і дочекалася своїх шансів.

На 22-й хвилині провал у захисті фарерської збірної дозволив нашим футболісткам провести результативну контратаку. Полюхович розрізною передачею вивела Рубан сам-на-сам із голкіпером, і капітан команди холоднокровно відкрила рахунок у зустрічі. Не встигли гравці у синіх футболках відійти психологічно від пропущеного голу, як Перевізник забила свій другий м’яч на турнірі. Левицька виконала діагональ на дальню стійку, Христина ударом у дотик влучила у стійку, а з другої спроби не залишила жодних шансів воротарю.

Чергова хвиля атак збірної України наприкінці першої 45-хвилинки призвела до третього голу. До цього м’яч встиг перевірити на міцність поперечину після подачі зі штрафного Полюхович та удару Рубан. За дві хвилини швидкісний прорив нашої «дев’ятки» до володінь фарерської команди завершився влучним ударом Перевізник, яка оформила дубль.

Підопічні Зінченко не збиралися зупинятися на досягнутому і продовжили побиття суперників у другому таймі. На 48-й хвилині Рубан вдруге покарала суперників за неуважність у захисті, завершивши взяттям воріт чергову атаку лівим флангом. На 69-й хвилині наш бомбардир вивела на ударну позицію Головач, але Вікторії не вистачило лічених сантиметрів, аби перетворити задум партнера у гол.

Насамкінець, рейд Головач через півполя призвів до порушення правил у штрафному майданчику суперників, але Левицькій не вдалося реалізувати вирок з 11-метрової позначки.

Таким чином, збірна України завершила Турнір розвитку УЄФА на феєричній ноті, відзначившись у воротах команд-суперниць дев’ять разів та лише одного разу пропустивши гол у відповідь. Нападник команди Софія Рубан із п’ятьма влучними ударами заслужено стала кращим бомбардиром змагань.

Турнір розвитку УЄФА

Фарерські острови U-18 – Україна U-18 – 0:4


Голи: Рубан (22, 48), Перевізник (26, 43)

Фарерські о-ви: Дам – Хуммеланд (Расмусдоттір, 57), Томсен (Хольм, 59), Ванг, Сімонсен, Йоханнесен, Рейнатугву, Ольсен, Фаградаль (Дьюрхуус, 59, Міккельсен, 72), Арге (Хентце, 46), Лервіг (к)

Україна: Кислова (Борщ, 80) – Левицька, Полюхович (Барановська, 85), Матвіїшин (Клепацька, 57), Рубан (к) (Бура, 85), Головач, Петрик, Перевізник, Команда, Назаренко, Кравчук

Попередження: Кислова (74)

На 90+3 хвилині Левицька не реалізувала пенальті (воротар)


http://football.sport.ua/news/261487
"Я – Ольга Саладуха, чемпионка мира и Европы по легкой атлетике. Я из Донецка. Война застала нас врасплох... Мы жили счастливо, мечтали, строили планы на будущее...

Сейчас мы раскиданы по разным городам, мечтаем о встрече, мечтаем о мире, каждый мечтает вернуться в свои родные квартиры, в свои дома...Остановитесь! Украине нужен мир!", - звертається олімпійська чемпіонка в ролику SportForPeace.

5 серпня 2012-го року вона була однією з найщасливіших людей на планеті. Незважаючи на травму, яку отримала за тиждень до початку Олімпіади, українка Ольга Саладуха в останній спробі зуміла показати результат 14 метрів78 сантиметрів – і таки здобула заповітну олімпійську медаль, бронзу Ігор-2012 у Лондоні у потрійному стрибку.

Стоячи на п'єдесталі, Ольга тоді думала, як повернеться до рідного Донецька, до коханого чоловіка й ненаглядної донечки, як зовсім трішечки відпочине – і знову в бій, до тренувань, щоб уже в 2016-му привезти з Олімпіади в Ріо-де-Жанейро нове золото для України.

...31-го травня 2014-го зірка світової легкої атлетики в однісінькій сукні тікала з рідного міста – подалі від війни.

Тоді на донецькому вокзалі таких, як вона, було дуже багато, пригадує Ольга. Люди стояли на пероні й плакали, батьки прощалися з дітьми, – і ніхто не знав, чи надовго, а чи назавжди.

Раніше такі картини ми бачили хіба в кадрах хронік Другої світової, коли люди цілими ешелонами евакуйовувались на Далекий Схід. Навесні ж 2014-го буквально до кісток відчули жах війни.

Тоді саме тривала активна фаза АТО. І ми вірили тим, хто говорив, що операція ось-ось завершиться беззаперечним розгромом бойовиків: ЗСУ, Нацгвардія й бійці добровольчих батальйонів підбиралися до Донецька, готуючись звільнити місто, відстояли Міжнародний донецький аеропорт, який пізніше увіковічнили в історії кіборги…

У ці гарячі травневі дні в небі безперестанку ревіли літаки й вертольоти, навколо один за одним вибухали снаряди, а за тим – падали, розсипаючись у пил будинки, гинули люди.

Олімпійський успіх Саладухи міська влада відзначила, подарувавши Ользі трикімнатну квартиру в новому будинку в районі Донецького аеропорту.

На сьогодні, каже Оля, снаряди щонайменше тричі влучали в цей будинок. Залишатися було нереально.

Ользі пощастило – вчасно, ще до ескалації, вивезти з міста своїх батьків та п'ятирічну доньку Діану. Чоловік – професійний велогонщик Денис Костюк – іще раніше поїхав на змагання за кордон. Сама ж трималася до останнього, поки рідний Донецьк не перетворився на пекло.

Просто, не могла отак взяти і поїхати з дому, де вперше пішла на стадіон, де ще 20 років тому під пильним наглядом першого тренера Зої Олексіївни Бойко робила свої перші стрибки, куди в 2010 році з гордістю привезла першу золоту медаль чемпіонату Європи, кому присвятила перемогу на чемпіонаті світу в 2011-му.

Нині Ольга Саладуха – бронзова призерка Олімпійських ігор у Лондоні, чемпіонка світу й триразова чемпіонка Європи. Разом із тим вона, напевне, єдина спортсменка у світі, яка стрибала потрійний, коли неподалік стрекотіли кулемети – адже, коли почалася війна, готувалася до чергового чемпіонату континенту.

Звісно, було страшно. Але, мабуть, іще страшніше, говорить Оля, – це повернутися з Європи чемпіонкою й зрозуміти, що тобі немає де ночувати. Адже разом із традиційними й здебільшого формальними привітаннями від чиновників, почула: "Далі живіть за свій рахунок".

Спортсменка зізнається, що зовсім не хотіла виступати на тій континентальній першості: мовляв, як тут думати про змагання, коли ти взагалі не знаєш, що буде далі. Та все ж зібрала волю в кулак, стала на захист інтересів країни, відмовившись від комерційних турнірів, на які вже були підписані контракти…

Бо розуміла: це її внесок, це те, що зараз так потрібно Батьківщині.

Втім, Ольга Саладуха про це не шкодує. Навпаки – по праву пишається тим, що стала першою українкою, яка тричі поспіль виграла чемпіонат Європи з легкої атлетики.

"Потім я взяла певну паузу, щоб відпочити емоційно й фізично, щоб зробити справжній ривок на чемпіонаті світу, який відбудеться в Пекіні в серпні цього року", – говорить Ольга.

...Вже майже рік вона не була вдома. Минуле літо провела в готелі, у якому номер винаймало Міністерство молоді та спорту. А вже з осені разом зі своїм тренером Анатолієм Григоровичем Бойком почала орендувати квартиру – на дві сім'ї.

"Восени Національний олімпійський комітет почав виділяти щомісячну допомогу для провідних спортсменів-переселенців – 3000 гривень, – і кожен самостійно знімає квартиру, – розповідає Оля. – Багато з тих, хто переїхав до Києва, уже змушений був залишити місто, адже столиця – це не дешеве задоволення, щоб можна було вільно себе тут почувати. Взагалі, важко знайти житло – не зважаючи на обставини в країні, воно коштує немало".

Ольга Саладуха призвичаюється до Києва. Донька Діана вже ходить тут на секцію фігурного катання. У Донецьку залишилися близькі та друзі. Та все одне – повертатися немає куди, квартиру практично зруйновано...

Улітку минулого року Ольга піднімала питання щодо бодай мінімальної компенсації, але питання житла так і залишається відкритим. Як пояснили чемпіонці чиновники, потрібно 5 років прожити в столиці, стати на квартирний облік – і тоді можна буде розраховувати на придбання квартири зі знижкою в 30 відсотків. Але так далеко загадувати, знизує плечима Ольга, якось і не виходить – коли щойно життя перевернулося практично в одну мить.

"Хоча, напевне, ще багато всього попереду, – не здається легкоатлетка. – Дуже складно починати спочатку. Але я вдячна спорту за безцінних друзів, які щодня мені допомагають: ніхто не відвернувся й не відмовив ні в чому.

І цю допомогу відчула не тільки я, але й багато спортсменів-переселенців".

Її життя сьогодні – невпинний біг. Вона біжить на тренування, на інтерв'ю, на зйомки та фотосесії, біжить до дитячого садочка за Діаною, додому та знову на тренування.

У неї є мрія – мирне небо над головою.

І є мета – щоб у серпні 2016-го диктор на Олімпійському стадіоні в Ріо оголосив: золото в потрійному стрибку здобула Ольга Саладуха, Донецьк, Україна!


http://vk.com/ukrainiansport?z=photo-681...828_187102
[Изображение: 71fAuTJp8co.jpg]
[Изображение: uS9kyAcVlQc.jpg]

«Золотий» результат - 93,1000!

Браво, україночки! Ви – найкращі!!!

http://vk.com/olympicua
[Изображение: 6cVUgEMwGLg.jpg]

Українки посіли 2 місце у довільній програмі команд з оцінкою 93,8667!
Быть в группе болельщиков очень почетно. Эти девушки всегда на виду и считаются эталоном красоты. Кто же сомневался, что многие звезды в детстве и юности были черлидершами.


[Изображение: PXkATj54mxE.jpg]

Украинская дзюдоистка Светлана Яремка выиграла золотую медаль на соревнованиях серии Grand Slam в столице Баку (Азербайджан).

В полуфинале наша спортсменка одолела с представительницу России Ксению Чибисову.

В финальном поединке Яремка не оставила шансов Санте Пакинайте из Литвы, завоевав, таким образом, золотую медаль.


http://vk.com/ukrainiansport?z=photo-366...8_00%2Frev
Это точно не сумо? )))
(2015-05-14 21:52)valera_vvv писал(а): [ -> ]Это точно не сумо? )))

Хорошего человека должно быть много.Lol


Czech Republic 01

Матч женских команд Бока Жуниорс и Ривер Плейта не принесло зрителям голов (0:0), но подарило целый букет жестких подкатов и стыков.

На некоторые из эпизодов с участием девушек даже больно смотреть.




http://isport.ua/football/other_countrie...video.html


Українка Ольга Харлан стала переможницею Гран-Прі з фехтування на шаблях у Москві.

[Изображение: b22f1df1d9a842f4835a42a8a83c0e55.jpg]

Про це повідомлеяється на офіційній сторінці Національного олімпійського комітету України та національної олімпійської збірної України на сторінці у Facebook.

[Изображение: twoMedals440.jpg]

"У фіналі українка здобула перемогу над представницею Росії Яною Єгорян з рахунком 15:10", - йдеться у повідомленні.

[Изображение: z_c981da13.jpg]
Нещодавно вiдбувся кубок України Всесвiтньої федерації бодiбiлдингу та фiтнесу WBPF, в якому приймала участь велика кiлькiсть спортсменiв-професiоналiв. Для таких змагань учасникам необхiдно було готуватись не менш як за три мiсяцi. Це були щоденнi тренування, заняття з позування, за допомогою яких спортсмен може правильно викручувати та показувати м’язи на сценi, а також особлива дiета, яка допомагає висушити пiдшкiрний прошарок жиру, для бiльшого рельєфу м’язiв, щоб їх було краще видно.

Переможницею у номiнацiї "модель-фізик" стала всiм вiдома модель та спiвачка Iлона Зозуля! До її численних перемог додолась ще одна!

Нагадаємо, що Iлона Зозуля - одна з найсексуальнiших дiвчат країни, вiдома модель Європи, Азii та країн СНГ, спiвачка "ILONA", "Завидная невеста 2014", двічі була на обкладинці журналу "XXL" та переможниця престижного конкурсу МiccicУкраїнаIнтернацiонал 2014 року.



http://vk.com/ukrainiansport?z=photo-681...828_192929

Страниц: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27
URL ссылки