Форум болельщиков ФК Металлист Харьков

Полная версия: Віктор Вацко: "Ця зима повинна стати для "Металіста" уроком"
Вы просматриваете yпpощеннyю веpсию форума. Пеpейти к полной веpсии.
[Изображение: 1774605457.jpg]


Відомий вітчизняний коментатор телеканалу «Футбол», Віктор Вацко, на своїй конференції на matchday.com.ua відповів на чергові питання читачів.

- Як Ви вважаєте чи не забагато в Металіста "проблемних" ситуацій з легіонерами, тим більше, якщо клуб має намір боротись за золото чи хоча б за лігочемпіонівське місце?

- Безперечно, "проблемних ситуацій" у Металіста цієї зими забагато. Ці всі випадки я розглядаю як один із етапів становлення клубу-гранда. Через це уже пройшли Динамо з Шахтарем, які свого часу теж страждали від "поствідпускного" непрофесіоналізму латиноамериканців.

Виникає дуже тонкий момент в управлінні командою. І дуже цікаво, як клуб вийде із цієї ситуації. Ще одне випробування для Арнесена як спортивного директора. Я вважаю, що ця зима повинна стати для Металіста уроком.

- Як колишній працівник ФК "Карпати", як Ви думаєте хто був ініціатором повернення Ковеля до Львова? Та чи відомо Вам про ще якісь трансфери "Карпат"?

- Відверто кажучи, не цікавився цією інформацією. Та й значення уже немає. Не скажу, що в захопленні від цього трансферу. Так само не скажу, що вірю в те, що Ковель у Карпатах заграє так само яскраво, як у своє перше пришестя. Якщо розглядати його як центрального нападника, то, на мій погляд, за своїми ігровими характеристиками, це трохи не той типаж форварда, що підходить під стиль гри команди Севідова, який ми бачили у першому колі.
Дуже хотів би помилитися у своєму прогнозі.
http://www.footboom.com/ukrainian/high/1...rokom.html
Вацко писал(а):Ще одне випробування для Арнесена як спортивного директора.

Подозревал, что болтанка связана с приходом Арнесена, у которого может был "пробный период". Но, когда Арнесен официально начал работать, на третий сбор не опоздал никто, ни Богданов, который по-видимому летел из Киева, ни Папа, которого в Харькове не наблюдалось при вылете, ни даже Хавьер. Так что скорее наоборот, причины в имевших место непонятках со спорт-диром.
Віктор Вацко: "Ця зима повинна стати для "Металіста" уроком"
Тяжелым, но необходимым? От Ильича до Ильича.
URL ссылки