Форум болельщиков ФК Металлист Харьков

Полная версия: Попов: Будівництво бази для збірної призупинено
Вы просматриваете yпpощеннyю веpсию форума. Пеpейти к полной веpсии.
[Изображение: gi49GP5.jpg]
Перший віце-президент ФФУ Анатолій Попов розповів Еспресо.TV про майбутнє "Таврії" та "Севастополя", корупцію у футболі, а також про майбутнього президента ФФУ

Про базу для збірних команд України з футболу:

"У Вишгородському районі сьогодні призупинено будівництво бази у зв'язку з ситуацією в країні. На даний момент це неактуально " .

Про майбутнє "Таврії і "Севастополя" в чемпіонаті України:

"Ми опрацьовуємо різні варіанти. Були неофіційні заяви, що мало не відійдуть ці дві команди в чемпіонат РФ. Несерйозно про це говорити. Це неможливо практично зробити. Піти з чемпіонату України можна, але все може вийти як з командами Придністров'я і Закавказзя. З іншого боку - ситуація складна. З точки зору безпеки - у Криму проводити змагання неможливо. Я говорив з Ігорем Суркісом і ми узгодили дії з Прем'єр-лігою і "Таврією, що матч "Таврія" - "Динамо" відбудеться на НСК Олімпійському. З приводу інших матчів, якщо ситуація не покращиться, то матчі цих команд будуть проводиться на нейтральних полях"..

Про конфлікт з Коньковим :

"З мого боку - я б не називав це війною, а з боку Конькова - це потрібно його спитати. Поштовхом до цього стала публікація певних документів, де президент федерації виглядає не зовсім красиво. У цій історії крапку повинен поставити Виконком . Він відбудеться завтра. На порядку денному є розгляд моєї заяви, в якій я запропонував провести аудит нашої діяльності і за підсумками аудиту винести рішення. Якщо будуть порушення з мого боку - я відразу піду у відставку, компенсую все і піду з футболу. Так само я пропонував вчинити і Конькову. Також мені після цього зателефонував президент УПЛ Данілов, який також підтримав мою ідею. Він сказав, що з власних коштів може олатити цей аудит . Якщо Коньков зловживав грошима ФФУ в своїх цілях і це виявить аудит, то він повинен ці кошти повернути і направити їх на розвиток дитячо-юнацького футболу, а сам має піти з футболу".

Яким має бути президент ФФУ

"Багато було розмов навколо цієї теми ще 1,5 роки тому, коли на вибори йшов Коньков. Я тоді був його активним прихильником, допомагав йому писати програму і щиро вважав, що футболіст з хорошим футбольним минулим може добре керувати федерацією . Я захищав його недосвідченість в менеджменті, наводячи приклад Платіні. Але я помилився. Хороший футболіст сьогодні став нікчемним керівником. У майбутньому потрібно дуже обережно ставиться до цього питання і не можна, щоб люди, не маючи гарного організаційного досвіду, обиралися на цей пост. Потрібно, щоб був конкурс, боротьба ідей і серед кращих вибрати найкращого незалежно від того, грав він у футбол, чи ні."

Про корупцію:

"Футбол уособлює суспільство. Якщо хворіє суспільство - хворіє і футбол . Напевно, у нас не зовсім здорове суспільство в частині корупції і не зовсім здоровий футбол. Це загальна проблема, спільна біда . Тому з цим потрібно боротися".
http://www.ua-football.com/ukrainian/high/53214d1a.html
URL ссылки