Форум болельщиков ФК Металлист Харьков

Полная версия: Матчи ЧУ 11 мая пройдут без зрителей
Вы просматриваете yпpощеннyю веpсию форума. Пеpейти к полной веpсии.
[Изображение: ffu41.jpg]

Матчи 29 тура чемпионата Украины 11 мая пройдут в назначенное время, но без зрителей на трибунах стадионов. Такое решение, по информации телеканала «Футбол 1», принял Исполком ФФУ, заседание которого проходит в эти минуты в Доме Футбола в Киеве.

Здесь
Главного редактора журнала "Футбол" Артема Франкова возмутило решение Федерации футбола Украины провести последние туры чемпионата и финал Кубка Украины при пустых трибунах.

"ФФУ продолжает рожать вопрос о последних турах и финале Кубка. Разумеется, в факсовом режиме - ибо собраться по такому вопросу западло. Я уж молчу о том, что после Одессы нужно было собираться и думать, не дожидаясь письма из МВД - что, слепые или глухие собрались?!

Новое мудрое решение ФФУ: тур без зрителей; финал Кубка тоже без зрителей, так что не важно, где он состоится; это и не уточняли. Блеск!" - написал Франков в Twitter.

Здесь
Ну что тут скажешь,обжегшись на молоке-дуют на воду!
Для Металла конечно очень плохо,последний матч с Ворсклой без болел...я расстроен и зол!Rugat
Без зрителей? Этого мало! Давайте сразу без арбитров и игроков. Безголовое МВД решило проблему? А, чем таким занято 'милиционерство' нашего Харькова и других областных центров, что могло бы помешать проведению послепраздничного, предпоследнего, 29го тура?
Г...н Аваков, своим решением Вы сознательно (или нет?) повышаете градус накала внутри общества. Работать надо, а не идти по пути наименьшего сопротивления!
Давайте в Монголии!Там спокойно!!!
Возврат билетов за счет МВД!!!
Франков о решении ФФУ: Футбол без зрителей - дерьмо


Главный редактор журнала "Футбол" не скрывает своего возмущения тем, что "Шахтер" и "Динамо" разыграют Кубок Украины без болельщиков на трибунах.

"Ну какого же черта!!! 15 мая где у нас война запланирована? Футбол без зрителей - дерьмо. Понять и даже принять можно много, но..." - написал Франков в Твиттере. В пользу своей точки зрения относительно противоречивого решения ФФУ журналист привел ряд аргументов.

[Изображение: 204143_360601.jpg]

Футбол 24
Пятов: "Это, можно сказать, футбол ни для кого"


В эфире телеканала Футбол 1 голкипер Шахтера Андрей Пятов оценил один из вариантов для проведения финала Кубка Украины в Полтаве.

"Мы в футбол играем для зрителей. Не знаю, может, это и лучше, если так решили власти. Мы ничего не можем знать. Конечно, это, можно сказать, футбол ни для кого. Такая ситуация сложилась, что здесь небезопасно.

Какой бы город ни назвали, мы всегда рады. Конечно, я бы с удовольствием сыграл в Полтаве, на родном стадионе. Как решат, так и будет", - сказал Пятов.

Источник: http://footballnews.com.ua
В эфире телеканала Футбол 1 президент ФФУ Анатолий Коньков прокомментировал решение Исполкома проводить матчи чемпионата и Кубка Украины без зрителей.

"Единогласно пришли к выводу, что матчи Премьер-лиги, первой лиги, второй лиги, чемпионата U-21 и U-19 в областях, которые сегодня находятся в сложном положении в связи с тем, что там проходят боевые действия (Донецкая, Луганская, Харьковская и Одесская), проводить без привлечения зрителей.

Мы очень встревожены той ситуацией, которая происходит. Мы понимаем, что футбол без зрителей – это не футбол. Но мы, конечно, пойдем навстречу МВД для того, чтобы сохранить жизни. Это самое главное.

Финальный матч Кубка Украины пройдет без зрителей. Над остальными решениями мы работаем и держим ситуацию под контролем. Место пока не определено", - сказал Коньков.

Источник: http://footballnews.com.ua
Вчора Федерація футболу України прийняла дуже дивне рішення — провести матчі 29-го туру УПЛ і фінал Кубку України без глядачів. Ця інформація викликала гучний резонанс серед вболівальників.

Свою позицію висловили ультрас київського Динамо в обличі одного із представників руху Євгена Щелкунова.

"Начебто все логічно. Але лише на перший погляд. Тиждень тому ультрас надіслали до федерації Відкритий лист з вимогою перенести місце проведення фіналу з Харкова в інше місто, де вболівальникам була б гарантована безпека. І запропонували провести вирішальний матч кубка у Львові, який ще жодного разу фінали не приймав. Але чіткої відповіді не було", — заявив представник динамівських фанатів.

"Пізніше з’явилася інформація про те, що проти проведення гри у Львові виступає особисто Рінат Ахмєтов, якому невигідно везти до Львова численних вболівальників з Донецька, бо там вони на власні очі переконаються у відсутності на вулицях фашистів. І от тепер рішення ФФУ про проведення матчу без глядачів ніби то взагалі знімає питання з порядку денного. Адже яка різниця де проходитиме матч без вболівальників?

Але, як виявилось, і тут все не чисто. Та сама ФФУ, яка спочатку на прохання власника Шахтаря обрала місцем фіналу Харків, пішла на відверте пересмикування фактів в інтересах хазяїна і зараз. Як з’ясувалося, у клопотанні МВС йшлося про проведення фіналу Кубка без глядачів, якщо ця гра відбудеться в Харкові. Стосовно проведення цієї гри в іншому місці МВС свою позицію ще не висловило, і зробить це тільки після оголошення нового місця проведення фінального матчу. Про це нам у телефоній беседі повідомив начальник відділу безпеки спортивних заходів Департаменту охорони громадського порядку МВС України Денис Мовчан", — відмітив Щелкунов.

"Тож як зрозуміти рішення ФФУ? На чому воно ґрунтується? Схоже, воно знову ґрунтується на бажанні лише однієї людини. Ультрас України вимагають від Федерації пояснень та наголошують, що за відсутності адекватної реакції з боку ФФУ вони планують переглянути фінальний матч безпосередньо у Домі футболу. Кажуть, там є всі умови для перегляду".

За матеріалами: football.ua
Респект нашим ультрас и одесситам. Но есть же мудаки, озаглавливающие материал - "Одесские «ультрас» наказали «Черноморец»"
Противоположный пример, "а-ля пусть и" Суркис: "Несправедливо карати уболівальників, які об'єдналися"

ІГОР СУРКІС: Це образа! Я так скажу, що це образа наших уболівальників – не тільки «Динамо», але і всіх прихильників футболу. Ми будемо звертатися до правоохоронних органів, скрізь будемо звертатися.

Кращого, що зробили уболівальники всієї країни, придумати неможливо. Вони об'єдналися, перестали один одного ображати, щоб у країні був порядок. Я не тільки про фінал Кубка зараз говорю. Люди повинні бути! Може, у тих регіонах, де неспокійно, можна, щоб було без глядачів, як виняток. Але у Києві все спокійно!

Без политики пока нельзя.
Печально может быть для некоторых, ну судя что творится в стране, то может и правильно. Главное чтобы Металл в последнем туре в домашнем с болелами играл ...
Ультрас всех клубов украинской Премьер-лиги в открытом письме президенту ФФУ Анатолию Конькову выражают несогласие с решением федерации о проведении матчей последних туров УПЛ и финала Кубка Украины без зрителей.

«Шановний Анатоліє Дмитровичу!

Ми, футбольні вболівальники України, здивовані рішенням Виконавчого комітету ФФУ від 8 травня 2014 року про проведення фінального матчу Кубка України та 30-го туру БЕЗ ГЛЯДАЧІВ.

Посилання на клопотання МВС України не є коректним, оскільки у клопотанні МВС йшлося про проведення фіналу Кубка України без глядачів, якщо ця гра відбудеться у Харкові. Наразі ж місце проведення фіналу ще не визначене. То на якій підставі прийняте таке рішення?

Про зміст клопотання МВС нас поінформував начальник відділу безпеки спортивних заходів Департаменту охорони громадського порядку МВС України Денис Мовчан.

Ще раз нагадуємо, що на наш погляд безпечним місцем проведення фінального матчу є Львів. Це місто максимально віддалене від східного кордону, та ще ніколи у своїй історії (!) не приймало фінал Кубку України. Львівська Самооборона, фанати та міський голова Андрій Садовий, а також міліція Львова готові взяти відповідальність за безпеку під час проведення фіналу Кубка України, а також гарантувати порядок в місті.

Вважаємо, що проведення фіналу кубка України без глядачів є національним приниженням і буде виглядати як зловмисний натяк на неспроможність державної та футбольної влади проводити будь-які мирні заходи та взагалі контролювати ситуацію в країні.

Сподіваємося, що ФФУ перегляне своє рішення.

Ультрас: Шахтар, Динамо, Чорноморець, Карпати, Дніпро, Зоря, Металіст, Металург Д, Ворскла, Іллічівець, Севастополь, Волинь, Говерла, Металург З, Таврія.

Здесь
теряется главная составляющая футбольного матча, для кого играть?
Головний редактор журналу "Футбол" Артем Франков оприлюднив прізвища людей, які підтримали проведення матчів чемпіонату та фінального поєдинку Кубка України без глядачів

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на matchday.com.ua.

"Віктор Межейко, Василь Мельничук, Андрій Павелко, Віталій Пилипенко, Анатолій Попов, Олег Бабаєв, Ігор Гатауллін, Ярослав Грисьо, Віталій Данилов, Микола Єропунов, Анатолій Коньков, Михайло Ланьо та Володимир Мариновський - разом 13 осіб, Красильников вибув", - повідомив Франков.

Раніше повідомлялося, що у ФФУ вирішили провести фінальний матч Кубка України без глядачів. Матч відбудеться 15-го травня.

http://espreso.tv/news/2014/05/12/franko..._trybunakh
URL ссылки