Форум болельщиков ФК Металлист Харьков

Полная версия: Підсумки сезону УПЛ: 10 подій, свідками яких варто стати
Вы просматриваете yпpощеннyю веpсию форума. Пеpейти к полной веpсии.
УЄФА - мафія, або нацизм по-українськи

Тільки-но "Металіст" посів другу сходинку у чемпіонаті під знаком "2012-2013", давши добрячого підсрачника "Динамо" та здобувши право виступати у Лізі чемпіонів, про яку так довго мріяв Маркевич, як одразу за харків'ян взялась Лозанна. Справа "Металіст"-"Карпати" знову набирає обертів, хоча договірний матч відбувся ще у 2008-му році. І явно не на користь "синьо-жовтих", які маючи надію на виправдання, попутньо громлять пихатий "ПАОК". У підсумку "Металіст" отримує річну дискваліфікацію, відсторонений від єврокубків, а ультрас у шикарних шубках передають привіти Платіні та Суркісу-"шубкісу", який, на їхню думку посприяв такому розгортанню цієї неприємної ситуації.
[Изображение: g0PaGyv.jpg]

Наступним ударом по іміджу українського футболу стала дискваліфікація "Львів-Арени" аж до 2018-го року. А все через поведінку наших уболівальників, які, буцімто, справжні нацисти та расисти - то "зігують" футболістам збірної Сан-Маріно, яка за рівнем гри як команда району, то паплюжать гідність Едмара, який сам запевняє, що всім серцем за Україну та заперечує факт расизму у свій бік. Символіка теж не та - відколи це Бандера та Шухевич на трибунах? Забрати! По пиці Платіні потрібно бити підручником історії, щоби знав наших героїв. І що цікаво, у Росії є справжні випадки дискримінації, починаючи бананами та закінчуючи мордобоєм на очах усієї Європи, але на це владні футбольні структури закривають оченята, бо "Газпром" гроші дає. Втім, вже зараз УЄФА переглядає власні вердикти - цьому посприяла політична криза на теренах нашої держави та агресія з боку наших добрих сусідів. ЛЧ на "Львів-Арену" - в студію!
[Изображение: KPyXGBJ.jpg]

Хворобливі "каноніри" на підтвердження деградації УПЛ
[Изображение: NwTaaY9.jpg]

Київський "Арсенал" досить довго знаходився у підвішеному стані, проблеми якого були пов'язані з фінансуванням та орендою стадіону імені Валерія Валильовича Лобановського, що добряче дошкуляло керівництву. Та це ніщо у порівнянні з тим, що буде попереду - Онищенко таки викупив "каштанчиків", але ладу їм не дав. Спочатку клуб покинула низка футболістів, потім президент взагалі вирішив позбутися свого проекту, залишивши його на поталу. І щось там пробувала ФФУ, Ахметов пожертвування збирав, але ні до чого доброго це не привело. І ось, зовсім нещодавно пішли чутки, що десь там на Київщині знову забилося серце київського колективу. Слава Богу...

Фоменко: від критики до успіху

[Изображение: opT6mkj.jpg]

Спочатку Михайло Іванович очолив комітет, який підшуковував заміну Блохіну, що тільки-тільки очолив столичне "Динамо". Після остаточної відмови Реднапа та Шевченка Фоменку нічого не залишалось як самому прийняти перспективну, але дестабілізовану збірну України, яка після гідної гри на "Уемблі" була принижена Молдовою та Чорногорією. Розгортання наступних подій ми знаємо напам'ять: феєрія у протистоянні з поляками, Йоветічем і Ко, забивання інтимними місцями, баскетбол проти Сан-Маріно та дійсно достойна гра з Англією. З французами трішки не вистачило. Хай їм на ЧС не пощастить, хай з групи не вийдуть. Отак!

Konoplyanka in Liverpool? Та ви що? Ласкаво просимо в "Дніпро"!

[Изображение: jv6BOs2.jpg]
Найочікуваніший трансфер зимового дедлайну зірвався. Трансфер, що породив надії нарешті побачити Женю у футболці "Ліверпуля" та змусив не одну тисячу небайдужих уболівальників спочатку із завмиранням переглядати останні перемовини дня, а потім із розпачем "строчити" коменти у соцмережах у бік Коломойського. Кажуть, що саме президент "Дніпра" посприяв такому розвитку подій. І це попри те, що Женя і медогляд пройшов, і підпис залишилося всього-на-всього поставити. Кажуть, що нині "МЮ" налаштувалося до перемовин, "Тоттенгем" теж слідом по п'ятах. Фіг його знає, як воно буде у підсумку.
[Изображение: lruKZm6.jpg]

На жаль, як показує практика, у літній період приорітети змінюються - причиною тому цьогоріч точно буде майбутній Чемпіонат світу на полях Бразилії. Нові обличчя і все таке. Преса активно піаритиме саме їх, шукаючи таланти навіть у збірній Ірану (без образ). "Синьо-жовті", на жаль, за бортом, як і Коноплянка без додаткової реклами.

Зате "Konoplyanka" чулося по всій футбольній Європі. Хоч щось.

Хутін-пуйло, ла-ла-ла-ла-ла...

[Изображение: CqnNINP.jpg]

Весняний хіт "Путін-ху**ло" нині у тренді, як і його виконавці. Зараз ультрас нам відкрито демонструють те, настільки вони потрібні не тільки футболу, але й суспільству в цілому. Матчі єдності, спільні марші із раніше запеклими суперниками та не менш запекла боротьба проти тітушок та усілякої наволочі, що плюндрує нашу територію - яскравий приклад діяльності цих бравих козаків. RESPECT!

Скандальний нефарт на європейських полях

[Изображение: 3RY3fwv.jpg]

Свист "кузьми" на трибунах "Донбас-Арени", епічне падіння Вертонгена у штрафній та гідна - але все ж не настільки - гра у виконанні "Динамо" та "Чорноморця" проти "Валенсії" та "Ліона" відповідно. Словом, атмосфера у Європі, у нас стандартно не "ахті". Як наслідок - жоден із представників українського футболу у одній восьмій так і не опинився.

Блєск і ніщета "Динамо"

[Изображение: TE5a6AN.jpg]

Керуючись словами відомого класика української літератури Леся Подерев'янького, спробуємо охарактеризувати становище столичного гранду у цьому сезоні. Перемога в Кубку України ( вперше за сім років!) та провальне підсумкове четверте місце в чемпіонаті (вперше за всю власну історію кияни залишилися без медалей) - ось такий нехитрий здобуток у Суркіса і Ко.

Вистраждане срібло Рамоса

[Изображение: ct7xSHH.jpg]

Погодьтеся, якби я вам на початку сезону сказав, що хлопці із Дніпропетровська посядуть другу сходинку, то ви б мені відповіли, як мінімум, з іронією, а то, дивись, ще би й стусанів добрячих надавали. От наша публіка вибаглива! Хуанде Рамос (прогнозовано!) не витримав конкуренції із "Шахтарем", проте, все таки, кваліфікується до Ліги чемпіонів, а наші уболівальники похнюплено пораз згадують можливість перемоги у чемпіонаті і подекуди стиха критикують іспанського наставника. Так, ніби "Дніпро" щорічно бавиться зі сріблом!

Ребров та Рахаєв йдуть у вільне плавання

[Изображение: cHHG5Ia.jpg]

Олег Блохін, на жаль, не виправдав очікувань уболівальників "Динамо" та покинув кермо "біло-синіх" після чергового фіаско із "Шахтарем". Ігор Михайлович вирішив тимчасово дати "зелене" світло Реброву, який, до слова, із завданням впорався на відмінно - досить впевнено провів заключні матчі чемпіонату та, як вже згадувалось, виграв кубок країни. Тож не дивно, що Суркіс таки позбавив екс-нападника збірної України додатку "виконуючий обов'язки" та запропонував солідний контракт на три роки. Що "ліпитиме" з "Динамо" Ребров у наступному році - побачимо зовсім скоро.

[Изображение: 6SKsnfJ.jpg]

Інша справа із Ігорем Рахаєвим, якому абсолютно не потрібно щось там комусь доказувати - очільник харківського "Металіста" спочатку вивів власну команду із кризи після прощання із Маркевичем, а потім і взагалі, щоправда "стандартно", отримав бронзові нагороди.

Особливо цікаво буде спостерігати за новоспеченими тренерами у єврокубках. Гоу, "катати" в ЛЄ!

Кримська криза у новітніх тонах

[Изображение: xBHQ3fQ.jpg]

Криза полягає в двох аспектих:

- ігровому
- політичному

Ігровий нюанс стосується перш за все "Таврії", яка, потрібно зауважити, одна із чотирьох команд, що ніколи не потрапляли до Першої ліги. Але все буває вперше, як демонструє нам історія. Невиразна гра впродовж усього розіграшу першості України та підсумковий крах із пониженням у класі.

Політична сторона цієї "медалі" - самі розумієте яка. "Таврія", як і, мабуть, "Севастополь" та когорта інших кримських клубів можуть опинитися вже зовсім в іншому чемпіонаті... УПЛ теж може зазнати значних метаморфоз - в основному спекулюють інформацією стосовно формату проведення улюбленої нами ліги в майбутньому.
http://ua.tribuna.com/tribuna/blogs/tsap...16915.html
URL ссылки