Форум болельщиков ФК Металлист Харьков

Полная версия: Рада ПФЛ висунула кандидатуру Конькова на посаду президента ФФУ
Вы просматриваете yпpощеннyю веpсию форума. Пеpейти к полной веpсии.
[Изображение: orig_161743.jpg]
На засіданні Центральної Ради ПФЛ, що відбулося 17 липня 2012 року, прийнято рішення стосовно висунення кандидатури на посаду президента Федерації футболу. Так, в результаті одностайного голосування члени Центральної Ради вирішили запропонувати ХIV звітно-виборного Конгресу ФФУ кандидатуру Конькова Анатолія Дмитровича, який наразі є спортивним директором футбольного клубу «Сталь» Алчевськ.

Крім цього, у ході роботи учасники засідання обрали делегатів, що братимуть участь у ХIV звітно-виборному Конгресі ФФУ. Професіональну футбольну лігу представлятимуть президент ПФЛ Мілетій Володимирович Бальчос, віце-президент Ліги Пожечевський Віктор Олександрович та заступник генерального директора ФК «Шахтар» Донецьк Попов Анатолій Володимирович. Нагадаємо, згідно зі статутними нормами ФФУ, кожен з колективних членів має право бути представленим трьома делегатами.

Рішенням Центральної Ради зі складу ПФЛ виключено футбольні клуби «Бастіон» Іллічівськ, «Львів» Львів та «Нива» Вінниця. Нагадаємо, вищезгадані клуби вирішили не брати участь у чемпіонату з футболу серед команд клубів другої ліги сезону 2012-2013 років через фінансові труднощі.

Крім цього, зміни торкнулися складу самої Центральної Ради. Так, через втрату футбольним клубом «Львів» членства у ПФЛ, виведено зі складу Ради Грисьо Ярослава Антоновича. На його місце поки не висунуто жодної кандидатури.

Між іншими питаннями члени Центральної Ради заслухали інформацію про підсумки заявки клубів ПФЛ на участь у змаганнях сезону 2012-2013 років. Як доповів на засіданні начальник спортивного відділу Олег Голубєв, заявка команд для участі у чемпіонаті України серед команд клубів першої та другої ліг проводилася у відповідності зі складеним графіком. Так, за результатами заявки до змагань допущено 42 команди 39 професіональних футбольних клубів, в яких виступають 386 футболістів в клубах першої ліги, 230 та 279 гравців у клубах другої ліги груп «А» та «Б» відповідно. Проводити навчально-тренувальний процес будуть 68 тренерів, що мають дипломи УЄФА PRO-DIPLOM, та дипломи категорії «А» та «В».

Официальный сайт ПФЛ
------------------------------------------------------------------------
http://www.ua-football.com/ukrainian/high/50057781.html
URL ссылки