Форум болельщиков ФК Металлист Харьков

Полная версия: Мирон МАРКЕВИЧ: «Из Металлиста я никого брать не хочу»
Вы просматриваете yпpощеннyю веpсию форума. Пеpейти к полной веpсии.
Главный тренер «Днепра» об усилении своей команды

«Дніпро» у це міжсезоння став першим нашим топ-клубом, який залишив провідний футболіст-легіонер, До того ж, навколо дніпрян ще чимало різноманітної інформації, яку для «УФ» прокоментував головний тренер команди.

— Мироне Богдановичу, як сприйняли повернення в Бразилію одного з ключових виконавців Джуліано? Наскільки це велика втрата для «Дніпра»?

— Завжди неприємно, коли переходить важливий для команди виконавець. Але це не критична ситуація. Ми повинні рухатися вперед, шукати когось нового на місце бразильця. Це зараз для нас головне завдання.

— Чи може хтось із ваших нинішніх підопічних замінити Джуліано?

— Поки не бачу, хто з тих, хто є в розпорядженні, може діяти на позиції плеймейкера. Це серйозна фігура в команді, й «закрити» це місце не кожному до снаги. Тому будемо продовжувати пошуки.

— Інші легіонери не висловлюють бажання залишити команду?

— Із цього приводу не можу вам сказати нічого конкретного. На перший збір чекаємо всіх наших футболістів.

— Чи хочете бачити в Дніпропетровську Хав’єра, про якого схвально відгукувалися під час роботи у Харкові?

— Хав’єр — гравець «Металіста», тож од цього, передусім, треба відштовхуватися. Це нереально. Але футболіст такого плану й майже такого рівня мені потрібен.
[/b]

— Уже прораховуєте якісь варіанти на предмет трансферу в іншу команду Євгена Коноп­лянки?

— Наскільки нам відомо, поки Євген не збирається нікуди переходити. Сподіваємося, він і далі радуватиме вболівальників «Дніпра».

— За нашими даними, ви серйозно приглядаєтеся до Сергія Болбата, який належить «Шахтарю». Хіба цей хлопець тягне на роль заміни Коноплянці та чи не зарано йому виступати в такому клубі, як «Дніпро»?

— Болбат — хороший футболіст, але до Коноплянки йому ще далеко. Може, колись він і доросте до такого рівня, проте на сьогодні ще не час про це говорити. Нехай продовжує наполегливо працювати, а там буде видно. Відкрию вам невелику таємницю: ми придивляємося не тільки до Болбата, нас цікавлять і багато інших молодих перспективних виконавців, які можуть у майбутньому підсилити гру команди.

— А що скажете з приводу Павла Ксьонза й Азеведо, які начебто можуть перебратися із Харкова в Дніпропетровськ?

— Ні-ні. Із «Металіста» нікого не хочу брати.


— У Києві на останній зустрічі керівників клубів Ігор Коломойський заявив, що чим менше буде новачків, тим краще.

— На моє переконання, «Дніп­ро» добре укомплектований, в колективі підібрані кваліфіковані футболісти. Єдина проблема, що пішов Джуліано. Значить, треба гідно закрити це питання. Ну й треба ще один виконавець у лінію оборони. У цьому напрямку також ведуться активні пошуки. Ось і все. Решта — робочі моменти.

— До останнього часу невирішеною була доля голкіпера Дениса Бойка. Він уже є повноправним гравцем «Дніпра»?

— Так. Бойко вже належить нашому клубу. Його контракт викуп­лений у »Динамо», а з «Дніпром» він підписав довгострокову угоду. Маємо надію, він виправдає покладені на нього сподівання.

— Ви раніше практикували на зборах екскурсії пам’ятними місцями. Чи плануєте щось подіб­не на першому етапі підготовки з «Дніпром»? Чи акцент зробите на роботі над «фізикою»?

— Збираємося добряче попрацювати. Перші збори дуже важливі.

— Наскільки відомо, у Львівській області, де запланований збір, створені всі умови для праці.

— У Винниках є все необхідне й для роботи, й для відновлення. Попередньо визначились і зі спарингами: плануємо зіграти три контрольні матчі з місцевими аматорськими колективами. Суперники хорошого рівня, так що не думаю, що в нас будуть легкі прогулянки.

— Останнє питання: Коломойський зараз багато робить для встановлення миру в країні. Він знаходить час на команду?

— Те, що Коломойський зараз робить, напевне, набагато важливіше, ніж футбол. Тому я його прек­расно розумію й не набридаю. Він така людина, яка встигає всюди. Бажаю йому всіляких успіхів. Ми ж зі свого боку постараємося плідно попрацювати, підготуватися так, аби достойно представляти клуб як на внутрішній, так і на міжнародній арені.

http://football.sport.ua/news/227575
Маркевич,при любой власти не пропадет.
Та теперь Коломойский с Маркевичем и другими буду разваливать Металлист (пускай даже и слухами, а не реальными покупками игроков, но всё равно) ... теперь судьи и для Днепра свои ...
Мирон Богданович... Я Вас умоляю...
'Краще мовчки'!
"— Ні-ні. Із «Металіста» нікого не хочу брати."
То хочу, то не хочу!??
Значит не договорились с Ксензом и др...и ХОРОШО!!!!
А вот мне ЧЁ ТО кажется,что МИРОН с собой забрал только ПРОБЛЕМЫ которые были у МХ все эти годы.Пусть их там и решает,а МЕТАЛЛИСТ был,есть и будет всегда ЛУЧШЕ ДД.Ведь у нас не просто клуб,а КОМАНДА!!!Главное чтобы $$$$$ были.
URL ссылки