Форум болельщиков ФК Металлист Харьков

Полная версия: Фещук: Металіст рангом вищий від нас, але хотілося б зробити сенсацію
Вы просматриваете yпpощеннyю веpсию форума. Пеpейти к полной веpсии.
Нападник та віднедавна капітан "Говерли" Максим Фещук у невеличкій розмові розповів про стартові поєдинки та майбутнього опонента - харківський "Металіст".

– Максиме, як би ви охарактеризували зустріч з "Ворсклою" (0:0)? Нічию в рідних стінах можна вважати задовільним результатом, зважаючи на те, що матчі з полтавською командою завжди давались важко?

– Якщо чесно, нам дуже шкода, що не виграли, тому що, я вважаю, ми були ближче до перемоги. Не вдалось реалізувати того, що створили. Результат я б назвав позитивним - все ж таки одне очко здобули з командою дійсно високого рівня, і, об’єктивно кажучи, суперник серйозніший, ніж в попередніх двох турах. Проте, думаю, що цією нічиєю ми повинні бути більше незадоволені, ніж задоволені.

– У стартовому матчі проти львівських "Карпат" "Говерла" розійшлась миром. Особисто вам, наскільки важко було грати проти колишнього клубу?

– Якщо чесно, то взагалі не було важко грати. Це була перша гра чемпіонату: вони не знали, що чекати від нас, ми не знали, що чекати від них. Тривалий час команди не бачили одна одну в дії. Перемогти, звичайно, прагнули обидва колективи. Рахунок, як то кажуть, на табло: розійшлись миром, як і у грі з "Ворсклою". Одне очко - це теж доробок, але хочеться вже перемагати.

– Ти виводив команду на матч з капітанською пов’язкою. Відчував на своїх плечах ще більшу відповідальність?

– Звичайно, це велика додаткова відповідальність. І, напевно, тому трошки прикро, що не здобули вікторію, хотілось, будучи вперше в ролі капітана, закінчити гру переможцями. Але, сподіваюсь, що перемоги в майбутньому.

– Зараз склад "Говерли" відчуває кадрові зміни. Чи важко кожного разу підлаштовуватись під нових партнерів?

– Чесно кажучи, хіба сильно відчувались кадрові проблеми у грі з "Ворсклою"? Я гадаю, що ми дійсно показали достойну гру. Мені так відчувається принаймні. І з трибун так відчувалось, і по грі було видно, що команда дійсно набирає форму. Мені здається, що в команди є перспектива і є майбутнє.

– 2 залікові бали за сумою трьох матчів, на вашу думку, задовільний показник?

– Задовільним показником були б 9 залікових балів. Це є відмінний результат. Але розумієте, очки будемо рахувати в кінці чемпіонату. Десь зараз не добрали, десь ми свої очки обов’язково візьмем - я в це вірю. Об’єктивно кажучи, завоювали дві нічиї. Поразка в Запоріжжі була не по грі. Там ми не добрали своїх очок. Мені навіть здається, що зараз команда з цих трьох зустрічей залікових пунктів більше не добирає, ніж здобуває. Можемо сміливо сказати, що у всіх матчах ми втратили очки.

– Наступний поєдинок наша команда проведе на виїзді з харківським "Металістом", який втратив у літнє міжсезоння декількох провідних виконавців. Як можете охарактеризувати форму підопічних Рахаєва?

– Розумієте, ось зараз навіть, даючи вам це невеличке інтерв’ю я спостерігаю гру донецького "Шахтаря" з харківським "Металістом" (під час телефонної розмови паралельно відбувався перший тайм за участі цих команд). "Металіст" виглядає достойно, як і раніше харків'яни - хороша команда. Звісно, харків'яни рангом вищі від нас, але хотілось би зробити сенсацію.

Якщо їхати з думкою про поразку, то тут навіть нема сенсу виходити на поле. Ми в кожній грі налаштовуємось тільки на позитивний результат. Будемо зосереджено і з повною відповідальністю підходити до цієї гри.


Здесь
URL ссылки