Форум болельщиков ФК Металлист Харьков

Полная версия: Андрій ВОРОБЕЙ: «Знаю, що деякі харків’яни не хочуть грати»
Вы просматриваете yпpощеннyю веpсию форума. Пеpейти к полной веpсии.
— Аналогічна ситуація, як і з «Дніпром». Хоча у харківському ФК усе ж більше проблем: пішло багато ключових виконавців, не можуть виступати вдома, невідомо, чи розраховуються із гравцями. Їм також буде складно. Турецькі клуби — домашні, на виїзді більше намагаються не програти, ніж виграти. Матч відбуватиметься, по суті, на нейтральному полі: за підтримкою це буде зовсім інший поєдинок.

Зараз у хлопців у голові нуртує невпевненість у завтрашньому дні: ніхто не знає, чи є спонсор у ФК чи немає. Плюс певні гравці пішли, є деякі виконавці, котрі не пішли, але не хочуть грати, бажаючи швидше змінити прописку, наскільки знаю із чуток. Природно, що це буде негативно впливати на гру «Металіста». Бачу, що тренери пояснили ситуацію гравцям, які продовжують виступати на жилах, хоча це не завжди приносить результат.

Шанси завжди є, відтак підтримуватиму харків’ян, вірячи, що вони спроможні перемогти. Удома пот­рібно брати максимум залікових пунктів. Однак, якщо вони розпишуть мирову, гадаю, їм ніхто не зможе дорікнути. Прогнозую, що з мінімальною перевагою слобожани святкуватимуть вікторію.

Здесь
URL ссылки