Форум болельщиков ФК Металлист Харьков

Полная версия: 1/8 финала Кубка Украины. Говерла - Металлист. Накануне
Вы просматриваете yпpощеннyю веpсию форума. Пеpейти к полной веpсии.
[Изображение: auRQvrY.jpg]

Ужгородская команда лишь однажды в своей истории пробивалась в кубковый четвертьфинал, но и «Металлист» за последние пять сезонов играл там только раз.

Удивительно, но став участником финала первого независимого Кубка Украины и уступив в нем, харьковский клуб с тех пор так и не получил шанс реабилитироваться в матче за титул. А уже после того, как команду возглавил Мирон Маркевич и поднял ее на невиданный ранее уровень, второй по значимости национальный турнир в глазах опытного тренера постепенно утратил привлекательность. Все силы были брошены на чемпионат страны и Лигу Европы.

К такому выводу приводили результаты кубковых выступлений харьковчан и полурезервные составы, которые были призваны добывать победы в матчах на вылет. Шутка ли, с 2010 по 2013 год «Металлист», не расстававшейся с национальной «бронзой», ни разу не удосужился преодолеть барьер 1/8 финала!

Впрочем, нынче положение дел изменилось. Игорь Рахаев – молодой и голодный до побед специалист. В том числе и до побед кубковых. Естественно, он не прочь добыть трофей, оказавшийся недосягаемым для его предшественников. Впрочем, прежде чем думать о решающих стадиях, «Металлу» нужно пройти «Говерлу», которая, понятно, также попытается прыгнуть выше головы.

Единственный прорыв ужгородцев в четвертьфинал датирован 2001 годом, когда тогда еще «Закарпатью» преградил путь донецкий «Металлург». Собственно даже попадания клуба в кубковые топ-16 розыгрыша можно пересчитать на пальцах одной руки. И тем почетнее будет для подопечных Вячеслава Грозного, дважды игравшего в финалах (во главе «Днепра» и запорожского «Металлурга»), но так и не завоевавшего главный приз, убрать с дороги столь грозного оппонента.

Статистика взаимоотношений команд ясно указывает, кто в этой паре фаворит. Вот и в августе харьковчане на своем поле оказались сильнее, взяв три очка благодаря удачной воздушной атаке Владимира Гоменюка. Однако, по признанию Рахаева, чтобы взломать оборону гостей, усилий пришлось приложить уйму. Попотеть Папе и компании пришлось и в 1/16 финала Кубка Украины, когда лишь в дополнительное время были повержены скромные «Сумы» (1:0). Молодцы Грозного, параллельно разобравшись с перволиговым черкасским «Днепром» – 2:1, сделали это тоже не без скрипа.

«Металлист», равно как и «Говерла» нынче переживают нелегкие времена. Вчерашний бронзовый призер в таблице идет лишь десятым, ужгородцы и вовсе плетутся 13-ми с нулем в графе «победы» и шлейфом из финансовых проблем.

Первый раунд кубковой дуэли – отличный повод для обоих стряхнуть с себя весь негатив и провести внутреннюю перезагрузку. Поглядим, чьи козыри окажутся весомее.

«Говерла» (Ужгород) – «Металлист» (Харьков)
Дата – 27 сентября, начало – 17.00.

Место – Ужгород, стадион «Авангард».

Главный арбитр – С.Березка (Киевская обл.).

Прямая телетрансляция – на канале «Футбол 2».

Взаимоотношения в чемпионате, первенстве и Кубке Украины
Всего: 25 игр, +1, =5, –19, голы: 16:45.
На поле хозяев: 12 игр, +1, =3, –8, голы: 10:21.
Последняя встреча: 16.08.2014, чемпионат Украины, «Металлист» – «Говерла» 1:0 (Гоменюк, 70).

Последние матчи «Говерлы»:
21.09, Премьер-лига. «Черноморец» (дома) 0:0
14.09, Премьер-лига. «Ильичевец» (на выезде) 2:2
30.08, Премьер-лига. «Олимпик» (дома) 0:1
23.08, 1/16 Кубка Украины. «Днепр» Чк (на выезде) 2:1
16.08, Премьер-лига. «Металлист» (на выезде) 0:1

Последние пять матчей «Металлиста»
21.09, Премьер-лига. «Карпаты» (на выезде) 3:3
18.09, Лига Европы. «Трабзонспор» (дома) 1:2
13.09, Премьер-лига. «Днепр» (на выезде) 2:5
31.08, Премьер-лига. «Металлург» Д (на выезде) 1:1
28.08, Лига Европы. «Рух» (дома) 1:0
http://fc-metalist.com/news/post/3686
[Изображение: GxXKDdv.jpg]

Екс-гравець «Металіста» розмірковує над можливими підсумками перших матчів 1/8 кубкового розіграшу.

«Олександрія» — «Зоря». Гадаю, буде дуже цікавий матч. Із одного боку, «Зоря» цього сезону дуже сильно виступає, а в останньому турі взагалі сотворила, можливо, головну сенсацію цього чемпіонату. Із іншого — «Олександрія» в першій лізі встановлює свої рекорди, радуючи вболівальника змістовною грою. Уважаю, результат у цій зустрічі безпосередньо залежить од одного прос­того фактора: в якому складі приїде до Олександрії команда Вернидуба. Якщо він і його підопічні мають серйозні наміри на турнір, тоді приїдуть основною, відтак господарям, на мою думку, мало що світить. Тим паче, за останні місяці донбасівці пройшли дуже серйозне загартування у великому футболі, та і склад виконавців у них елементарно кращий. А якщо хлопці Вернидуба відкриють рахунок, гра, вважаю, буде вирішена… Якщо, припустимо, «Зоря» не планує серйозно битися за Кубок, першолігова команда отримує непогані шанси на хороший результат. Із цього приводу доведеться висловити жаль, що вже із цієї стадії розіграшу команди зустрічаються двічі, що відчутно зменшує шанси нижчих за класом.

«Іллічівець» — «Ворскла». Чесне слово, навіть не знаю, що тут можна сказати… Зваживши на те, що коїться в Маріуполі (маю на увазі як місто, так і місцевий футбольний клуб), про спорт особливо не хочеться розмірковувати. Мені здається, що навіть фраза «Сьогодні гравцям і тренерам «Іллічівця» не до футболу» не відображає всієї складності нинішнього стану справ. Що там казати, коли навіть Микола Петрович визнав сьогоднішній стан справ у клубі та поза ним «безнадійним»… Якщо все ж спробувати знайти у цій драматичній ситуації «плюс», то він, імовірно, один: після такого загартування, як сьогодні, молодих футболістів Маріуполя потім уже нічим не злякаєш — ні в житті, ні у футболі… Про «Ворсклу»: нині полтавці на коні, справедливо вважаються фаворитами чемпіонату, тому, якщо чесно, не розумію, що має статися, щоби вони не виграли.

«Говерла» — «Металіст». Зійдуться команди-протилежності: «Металіст», який дуже багато забиває, та «Говерла», яка майже не забиває й зрідка створює подібні нагоди. Уважаю, загальний успіх буде за нами — і це я кажу не тому, що мешкаю у Харкові. По-перше, в нас сильніший склад, по-друге, Рахаєв, попри все, знаходить свою гру, просто йому потрібен час. По-третє, після останніх невдач «жовто-сині» просто зобов’язані докласти всіх зусиль, аби нарешті порадувати свого вболівальника. Так, «Говерла» є командою, котра дуже добре вміє пободатися. Та ще й «Металіст» у двох останніх матчах пропустив аж вісім м’ячів. Утім, гадаю, вищий ігровий клас скаже своє вирішальне слово.

«Волинь» — «Дніпро». Буде дуже цікавий поєдинок. Згадайте: за останні два роки лучани постійно забирають очки в дніпрян, навіть спромагалися вигравати в них. Я, все-таки, вважаю, що підопічні Маркевича візьмуть гору. Можливо, не в Луцьку, але в загальному вони пройдуть далі. Я бачу, що в Мирона Богдановича все в Дніпропетровську виходить, причому, як мені здається, виходить дуже швидко. Більше того: смію припустити, саме срібний призер минулого чемпіонату цього сезону показує найкращий футбол із-поміж усіх учасників УПЛ (так, може бути, що то я досі перебуваю під враженням матчу «Металіст» — «Дніпро»…). А ще, до всього, додасться інший важливий фактор: гадаю, саме дніпряни мають серйозніші наміри на кубковий турнір.

«Карпати» — «Динамо». Безумовно, центральна пара цієї стадії. У киян, здається, почала налагоджуватися гра. Натомість львів’яни, що особливо приємно, продемонстрували: навіть програючи 0:2, можна досягти нічиєї або навіть замахнутися на перемогу. Тим паче «Динамо» завше дуже складно виступає у Львові. Мені видається, найбільше на шкоду львів’ян зіграє їхній стиль: Йовичевич намагається прищепити підопічним атакувальну манеру, тому галичани багато забивають і пропускають, натомість кияни традиційно раціональні, вміють витискати максимум із мінімуму, тому, зваживши на проблеми львів’ян у обороні, зможуть ними скористатися.

«Сталь» Д — «Чорноморець». Так, знаю, що дніпродзержинці непогано виступають у першому дивізіоні, проте давайте будемо чесними: по-перше, нинішній рівень цієї ліги не вселяє оптимізму, по-друге, довелося побачити кілька матчів «Сталі» й, чесно кажучи, не бачу, за рахунок чого вони можуть пройти команду прем’єр-ліги. Тим паче, таку команду, як «Чорноморець», де, на мою думку, один із найрозумніших тренерів у прем’єр-лізі. Можливо, я видаватимуся надто прогнозованим, але, думаю, ситуація у цьому матчі розвиватиметься так: одесити зуміють першими забити, а потім відійдуть у захист, застосувавши улюблену тактику гри від оборони й на контратаках.

«Олімпік» — «Металург» Зп. Тут, із одного боку, все прогнозовано, з іншого — не зрозуміло. Прогнозовано, бо надто по-різному сьогодні виглядають ці колективи: «Металург», який в останньому турі УПЛ просто шокував, і «Олімпік», свого роду відкриття сезону, я навіть сказав би — знахідка. Не зрозуміло, бо під рукою Тарана переважно молоді хлопці, які все ж здатні вистрелити — ось як вони переграли «Карпати». По цих клубах видно, яку велику роль відіграє внутрішньокомандний мікроклімат: імовірно, в донеччан із цим усе гаразд, натомість запоріжці відчувають серйозні труднощі. Вочевидь, якраз останній фактор не дасть їм змогу розраховувати на хороший результат у даному протистоянні.

P. S. Матч «Полтава» — «Шахтар» завершився після початку друкування цього номера.
http://fc-metalist.com/lenta/15849
[Изображение: wDMzimf.jpg]

Форвард «Говерли» поділився думками щодо майбутньої кубкової зустрічі зі слобожанами

— Максиме, цими вихідними ваша команда гратиме матч 1/8 Кубка України проти «Металіста». Який настрій панує в «Говерлі»?

— Можу вас запевнити, що ми підходимо до цього двобою у хорошому настрої. Ми потроху стараємося знаходити свою гру, адже до команди влітку прийшло багато нових футболістів. Нам потрібно налагодити взаєморозуміння, тим паче, що наш наставник детально розповідає, що саме він хоче бачити на полі. Переконаний, що незабаром будемо демонструвати свій справжній рівень.

— Чи впливає на команду психологічно той факт, що у чемпіонаті ще не вдалося жодного разу виграти?

— Ні, це не тисне на команду. Можливо, повторюсь, але поки що ми намагаємося відшукати власний стиль гри. Щодо перемог, то вони прийдуть, переконаний, нікуди від нас не дінуться.

— Чи можна сказати, що для «Говерли» нині є якийсь матч пріоритетний, а інший менш важливий? Гра на Кубок є визначальною чи акцент робиться саме на чемпіонат України?


— Ні, абсолютно не так. Думаю, якби пріоритети були іншими, то черкаський клуб у минулому раунді пройшов би далі. Відтак говорити про це, переконаний, недоречно. Завдання інші — дати можливість виступити тим, у кого менше ігрової практики. Готуємось і через кубкові матчі, тим паче, що дуже приємно грати проти такого хорошого суперника. І тим паче обігрувати. Налаштовуємося дуже серйозно, відтак відповідально й боротимемося проти «Металіста» за результат.

— Якщо, за вашими словами, команда потроху зігрується, то коли вже можна чекати на результат цієї роботи?

— Я переконаний, що вже найближчим часом. Повинно ж воно колись «прорвати». У нас бувають такі ситуації, що ми забиваємо м’ячі, й тут же пропускаємо у свої ворота. Навіть якщо нам не вдалося відзначитись, найголовніше — добре зіграти в захисті, на «нуль». Це додає впевненості.

— На вашу думку, підписання Лучіана Бурдужана буде хорошим підсиленням для атакувальної ланки?

— Щиро кажучи, мені тяжко зараз відповісти на ваше запитання. Подивимося, коли він вийде на поле. Він хороший і дуже серйозний гравець, але потрібно, як кажуть, знайти свою команду. У нас своє бачення, свій малюнок гри. Тому відповідь на це дасть тільки його гра на футбольному полі. Думаю, йому потрібно буде набрати форму, адже він довго, наскільки знаю, не тренувався. Зрештою, нам залишається лише дочекатися на його появу на полі.

— Хотів би ще запитати, й думаю, не я один, про… (планував запитати Максима про його бомбардирський рекорд у чемпіонаті України, в якому в нього паритет із Сергієм Ребровим — по 123 голи. — В. Б.).

— … Не потрібно запитувати! Я все зрозумів. Дочекайтесь, усе буде, усе буде.

— Гаразд, повернімося до «Металіста». Попри всі проблеми харків’ян, вони все одно вважатимуться фаворитом у вашій парі?

— Скоріше за все, так. Попри всі проблеми, вони все одно вважаються грандом нашого футболу. На якому вони би місці зараз не були — нас це не цікавить, які в них проблеми. У нас своїх вистачає. Проте дуже цікаво зіграти з добротною командою, ще й переграти її. Саме тому, сподіваюсь, наша зустріч матиме інтригу.

— Як вважаєте, у чому нині сила «Металіста»? Де він може створити вам проблеми?

— Попри всі труднощі, ми прекрасно розуміємо, що «Металіст» — команда серйозна. Навіть попри те, що через якісь внутрішні проблеми з клубу пішла чимала кількість гравців, усе одно, обойма футболістів у них залишилася серйозна й потужна. Саме тому, думаю, проблеми вони можуть створити всім, а не тільки нам. Ми будемо ретельно спостерігати й вивчати свого суперника. Наші тренери, переконаний, розкажуть і підкажуть, що й до чого. Окрім того, сподіваюся, що рідні стіни нам допоможуть. До того ж, вірю, що прийдуть на стадіон уболівальники, які забезпечать нам хорошу підтримку. Найголовніше, щоби безпосередньо гра склалася так, як ми цього бажаємо.
http://fc-metalist.com/lenta/15847
Головний тренер ужгородської "Говерли" В'ячеслав Грозний напередодні першого матчу 1/8 фіналу розіграшу Кубку України проти "Металісту" оцінив потенціал харківського клубу та розповів про проблеми своєї команди.

"Чи перестав “Металист” бути командою топ-групи? Не згоден! "Металіст" - це топ-команда. Почитайте інтерв'ю Сергія Курченка, який говорить, що у харківського клубу немає проблем із фінансуванням. У "Металіста" шикарна база. Хіба вона кудись від них переїхала? Хіба харків'яни не на тому самому стадіоні грають? Чи, хіба не чартерними літаками літають? Пішов Азеведо, а прийшов Кобін. А в кого мотивації більше? У Кобина більше, бо він давно не грав. Він швидкий футболіст. Так само швидкий Ребенок. І він теж хоче грати у топ-клубі. Пішли одні гравці, додалися інші. Кардинально нічого не змінилося".

"Нам проти них буде дуже важко грати, оскільки у "Металіста" футболісти дуже високого рівня. Треба буде під них будувати гру, як, наприклад, у матчі в Харкові. Щоправда, коли нам не вдавалось перебудовуватися, виникали моменти біля наших воріт. У епізоді, коли пропустили, самі винні. Ми одного гравця відпустили. Давайте не забувати про те, що у нас 70 відсотків команди змінилося. Мені важливо, щоб команду оцінювали об’єктивно".

"Дехто говорить: "От у Грозного грали 40 футболістів". Давайте говорити, зважаючи на обставини. Всі знають проблеми нашого клубу. У нас немає бази, у нас багато орендованих футболістів, тому що немає місцевих вихованців, яких ми могли б залучати. Я б із задоволенням запрошував би місцевих хлопців і хочу, щоб українців у складі було якомога більше. Але хіба я проти іноземців, які максимально професійно ставляться до виконання своїх обов’язків? Не проти! Ви знаєте наші проблеми, тому не все так просто, як здається", - зазначив Грозний.

Здесь
[Изображение: 1380635093_1.jpg]

Матчем "Полтава" - "Шахтер" (1:5) стартовала стадия 1/8 Кубка Украины. Центральным же противостоянием этой стадии будет игра "Карпаты" - "Динамо". О кубковых перспективах команд на этой стадии соревнований в интервью "Футбол 24" рассказал известный в прошлом футболист Василий Рац.

- Результат матча "Ворскла" - "Шахтер", думаю, никого не удивил, - начал Василий Карлович. - Все же команды находятся на разных полюсах. И не важно, какой состав выставит Мирча Луческу, в его обойме немало футболистов высокого класса, которых у "Полтавы" нет.

- "Динамо" можно назвать фаворитом противостояния с "Карпатами"?

- Бесспорно. Перед "Динамо" всегда стоят самые высокие задачи во всех турнирах. В идеале киевляне хотят получить золото чемпионата и Кубок. Хотя бы один из этих трофеев они должны выигрывать. Мне импонирует то, что Сергей Ребров доверяет молодежи. Интересно будет посмотреть, как ребята проявят себя в матче с "Карпатами". Львовяне всегда здорово выступают в родных стенах, думаю, "львовяне" тоже нацелены на прохождение в следующий раунд. Поэтому будет интересная игра. Но фаворит - "Динамо". Если киевляне не пройдут "Карпаты" - это будет сенсация.

- "Говерла" будет играть против "Металлиста". Учитывая проблемы харьковчан, можно сказать, что у команды из Ужгорода есть шансы?

- Не забывайте, что и у "Говерлы" есть проблемы. Класс игроков "Металлиста" выше, чем у игроков ужгородской команды. Поэтому и шансы на успех у харьковчан выше, чем у конкурентов.


Здесь
[Изображение: 306691.jpg]

Нападающий Говерлы Максим Фещук надеется на первую домашнюю победу в сезоне в матче 1/8 финала Кубка Украины против Металлиста.

"Неплохой микроклимат сейчас в команде. Единственное, что не хватает побед и забитых мячей", — сказал Фещук в эфире канала Футбол 1.

"Надеемся уже в субботу одержать первую нашу домашнюю победу в этом сезоне. Рассчитываем на успех перед родными трибунами в кубковом матче. Посмотрим, как оно получится".

"Уже играли с Металлистом, действительно, игроки там высокого класса. Но, смотря на то, что у них Лига Европы, чемпионат, возможно, произойдут определенные ротации и Рахаев даст кому-то отдохнуть".


Здесь


Будем надеяться что по сумме двух матчах Металл пройдёт Говерлу, но будет очень тяжело, и дальше Металлу вряд ли что-то светит!
[Изображение: 7077-3.jpg]

27.09.2014. 1/8 Кубка Украины. Ужгород. Стадион "Авангард". Начало матча в 17:00

Арбитр матча - Сергей Березка (Киев)

Сведения о сопернике

Команда основана в 1925 году.

Выступала под названиями: "Русь" – с 1925 по 1945 гг.; "Спартак" – с 1946 по 1960 гг.; "Верховина" – с 1961 по 1970 гг. и с 1996 по 1998 гг., "Говерла" – с 1971 по 1981 гг. и с 2012 г.; "Закарпатье" – с 1982 по 1995 гг. и с 1998 по 2011 гг.; "Говерла-Закарпатье" – с 3 июля 2011 – по 2012 г.

Цвета клуба: сине-жёлто-белые.

Главный тренер: Вячеслав Грозный (род. 12.06.56).

Официальный сайт клуба: http://www.fcgoverla.uz.ua

Матчи проводит на стадионе "Авангард" (12 000 мест).

Адрес стадиона: ул. Ивана Франко, 1.

Достижения команды:

Чемпион УССР: 1946 г., 1950 г., 1953 г.

Обладатель Кубка УССР: 1950 г.

Победитель чемпионата Украины в первой лиге: 2003/2004 гг., 2008/2009 гг. и 2011/2012

Победитель чемпионата Украины во второй лиге: 1998/1999 гг.

Лучший результат в элите украинского футбола – 12-е место в сезоне 2004/2005 гг.

Из "Закарпатья" вышли в свет такие известные игроки, как Андрей Гаваши, Иван Мозер, Михаил Коман, Йожеф Сабо, Федор Медвидь, Василий Турянчик, Василий Рац.

Статистика "Говерлы" в Кубке Украины

В Кубке Украины ужгородский клуб провёл 45 игр: 17 побед, 3 ничьи и 25 поражений, мячи 55:73.

Самая крупная победа: 5:0 – "Кристалл" (Чортков) (29.08.1998).

Самые крупные поражения: 0:4 – "Полесье" (Житомир) (19.10.1997), 0:4 – "Электрон" (Ромны) (24.08.2002). В среднем за матч в кубковых играх "Говерла" забивает 1,2 мяча, а пропускает 1,6.

Команда из Ужгорода 4 раза доходила до 1/8 финала и один раз играла в четвертьфинале.

Выход в 1/4 - самый большой успех клуба, это случилось в розыгрыше кубка 2001/2002, тогда закарпатцы проиграли в двух матчах донецкому "Металлургу" - 0:1 и 1:3. "Говерла" лишь 1 раз в Кубке Украины пробивала послематчевые пенальти, и удача была не на их стороне, проигрыш в серии пенальти 3:5 ровенскому "Вересу" в 2005 году.

В матчах Кубка Украины с командой "Металлист" ужгородцы ни разу не встречались.

Взаимоотношения соперников в чемпионате Украины (первый и высший дивизионы):

Говерла – Металлист

Всего: 25 игр, +1, =5, –19, голы: 16:45.

На поле хозяев: 12 игр, +1, =3, –8, голы: 10:21.

Последняя встреча: 16.08.2014, чемпионат Украины, Премьер-лига,

"Металлист" – "Говерла" 1:0 (Гоменюк, 70).

Матч "Говерлы" в 1/16 финала в текущем розыгрыше Кубка Украины:

"Черкасский Днепр" (Черкассы) – "Говерла" (Ужгород) 1:2 (Бессалов (14) – Кузнецов

(45+1), Шацких (68)).

Статистика "Металлиста" в Кубке Украины

"Металлист" провёл в Кубке Украины на сегодняшний день 72 матча. Одержано 32 победы, 14 игр закончились ничейным исходом, 26 матча проиграно. Соотношение мячей 100:89 в пользу харьковчан. Сотый мяч был забит в последней кубковой игре "Металлиста" против ФК "Сумы" Денисом Кулаковым. В среднем за матч в кубковых играх "Металлист" забивает 1,39 мяча, а пропускает 1,24.

"Металлист" принимал участие во всех 23-х розыгрышах Кубка Украины. Самое высокое достижение – выход в финал первого розыгрыша 31-го мая 1992 года. Тогда в дополнительное время харьковчане уступили одесскому "Черноморцу" – 0:1. В той команде играли: А.Помазун, О.Касторный, В.Яловский, И.Панчишин – капитан команды, Р.Пец, Ю.Миколаенко, Д.Хомуха, С.Кандауров, Г.Аджоев, А.Призетко, В.Колесник, А.Боровик, Я.Ланцфер, А.Шинкарев, Е.Назаров, И.Ниченко, Д.Чуприн, А.Карабута, В.Пушкуца.

Три раза "Металлист" доходил до полуфинала, 3 раза до четвертьфинала, 6 раз доходил до 1/8. Чаще всего, а именно 7 раз, не давали пройти дальше в розыгрыше национального кубка харьковской команде динамовцы Киева. Послематчевые пенальти "Металлист" пробивал 5 раз. Два раза наша команда преуспела в этом деле и три раза проигрывала свои дуэли соперникам. Проиграл "Металлист" в этой своеобразной лотерее "Черноморцу" из Одессы, клубу "Красилов" из одноименного города и команде "Нива" (Винница).

Обыгрывал наш клуб по пенальти "Машиностроитель" из Дружковки и команду ФК "Львов".

Больше всего игр за "Металлист" в розыгрышах Кубка Украины провёл Александр Горяинов – 33 матча. Лучший бомбардир "Металлиста" в розыгрышах национального кубка – Вадим Колесник: 7 забитых мячей.

Самая крупная победа в Кубке Украины – 5:0 над клубом "Полиграфтехника" Александрия (07.10.1992 г.). Самое крупное поражение – 0:5 от киевского "Динамо"

(26.11.2001 г.).

5 последних матчей "Металлиста" в Кубке Украины

31.10.2012, 1/8 финала, "Карпаты" – "Металлист" – 2:1 (доп. вр.)

25.09.2013, 1/16 финала, ПФК "Александрия" – Металлист 1:4 (доп. вр.)

29.10.2013, 1/8 финала, "Карпаты" – "Металлист" 0:2

26.03.2014, 1/4 финала, "Металлист" – "Динамо" 2:3

24.08.2014, 1/16 финала, ФК "Сумы" – "Металлист" – 0:1 (доп. вр.)

Пресс-служба ФК "Металлист"

Полузащитник Металлиста Эдмар поделился ожиданиями от кубкового матча с Говерлой.

"У нас сейчас задача выходить в каждом матче и стараться выиграть, добывать очки и проходить дальше. Это наша задача", - сказал Эдмар в интервью телеканалу Футбол 1.

"Конечно, будем стараться победить Ужгороде, но если ничья - тоже неплохо. Все равно второй матч будет в Харькове, а там мы обязательно должны выиграть".

Добавим, что сам Эдмар восстановился после травмы и сегодня может выйти на поле.


http://isport.ua/football/ukraine/306825...lokho.html
[Изображение: 7077-3.jpg]

27 сентября 2014 г. Ужгород. Стадион "Авангард". Начало игры в 17:00

Говерла: 21. Коваль М., 5. Акакпо, 14. Качараба, 20. Ягодинскис, 2. Полянский, 6. Тудосе, 8. Мякушко, 23. Люлька, 9. Герасимюк, 16. Шацких, 24. Каверин

Запасные: 12. Бонь, 29. Глушицкий, 15. Трухин, 10. Фещук, 25. Степанюк Р., 28. Родич, 31. Бурдужан

Металлист: 81. Дишленкович, 77. Кобин, 6. Торсильери, 30. Папа Гуйе, 17. Пшеничных, 8. Эдмар, 22. Кулаков, 10. Хавьер, 7. Болбат, 14. Гоменюк, 50. Жажа

Запасные: 29. Горяинов, 45. Осман А., 32. Красноперов, 43. Ткачук Ю., 24. Юссуф, 46. Радченко А., 86. Барилко В.

Здесь
URL ссылки