Форум болельщиков ФК Металлист Харьков

Полная версия: Погиб Сергей Закарлюка
Вы просматриваете yпpощеннyю веpсию форума. Пеpейти к полной веpсии.
[Изображение: 251140.jpg]
В автомобильной аварии погиб экс-полузащитник сборной Украины Сергей Закарлюка.

38-летний бывший игрок Днепра, ЦСКА, Шахтера, Ильичевца, донецкого Металлурга, Ворсклы, Арсенала и Полтавы находился в машине с еще одним экс-футболистом Русланом Левигой.

Не доезжая 20-ти км до Полтавы, автомобиль попал в аварию.

Закарлюка погиб, Левига выжил, сейчас находится в больнице, где был прооперирован.


Редакция Football.ua приносит соболезнования родным и близким Сергея.

Здесь face-angry((
Не понимаю, что происходит... (((

Светлая память!!!
Форвард "Днепра" прокомментировал для MatchDay трагическую гибель Сергея Закарлюки.

"Я в шоке! Мне тяжело говорить! Он был моим наставником. Они с Сергеем Мизиным вели меня с "Арсенала". Всегда помогал, подсказывал".

"Могу сказать, что он один из тех людей, кто сделал из меня футболиста. Мне очень жаль! Ему и его семье я буду помогать всем чем только смогу", - сказал Селезнев.

Здесь
Экс-полузащитник сборной Украины почтил память бывшего партнера по национальной команде Сергея Закарлюки.

Напомним, сегодня утром Закарлюка погиб в автомобильной катастрофе.

"У меня уже просто слов нет. Закарлюка... Куда вы все уходите? Светлая память", - написал Максим Калиниченко в своем твиттере.




Здесь
Блогер MatchDay Роман Бебех розповідає про те, якою людиною був екс-гравець "Арсеналу", "Шахтаря", "Ворскли", "Іллічівця", донецького "Металурга" та збірної України Сергій Закарлюка, життя якого трагічно обірвалося в автомобільній катастрофі.

Дуже важко говорити про Закарлюку, усвідомлюючи, що його вже немає разом із нами. А ще важче повірити у це. У 38 років він пішов від нас дуже швидко, хоча, здавалося для нього все має тільки починатися…

Він розпочав тренерське життя в "Арсеналі". Юрій Бакалов навіть дав йому можливість відчути себе головним. Пам’ятаєте, останнє київське дербі "Арсенал" - "Динамо" та обійми перед грою Блохіна та Закарлюки? Образи за збірну, що були, лишилися далеко позаду. Це було навіть не примирення, а зустріч людей, котрі знову опинилися в одному човні...

Останнім часом Закарлюка працював помічником головного тренера у "Нафтовику" з Охтирки. Втім, помічником він довго бути не міг. Це не його! Закарлюка любив брати відповідальність на себе. В тому числі й за результат. Для того, аби прогресувати як тренер, Сергій Володимирович через Дениса Олійника навіть домовився про поїздку на стажування до голандського "Вітесса". Побачив тижневий цикл команди, і, за його словами, взяв для себе багато чого нового. Ще він дуже хотів зустрітися та поговорити про футбольні тактичні нюанси з Леонідом Кучуком. Закарлюка потроху "вбивав" у собі футболіста. А зробити це не так просто, якщо ти був гравцем калібру Закарлюки. Футбол був дарований йому Богом. Вишукана передача, бачення поля, працездатність...

Напевне, як гравець він використав свій потенціал відсотків на 70. Не більше. Він і в "Динамо" міг опинитися свого часу. Тим паче, що про виступи у складі найтитулованішого клубу країни мріяв з дитинства. Для нього у футболі на першому місці стояв сам футбол, а вже потім - гроші. Одне з останнього, що я від нього пам’ятаю, слова про готовність працювати головним тренером навіть безкоштовно. Можна згадати історії, як він підписував контракти із "заплющеними" очима, майже ніколи не питаючи про прописані в угодах суми. Можливо, хтось скаже, що це було неправильно, але Закарлюку насправді більше цікавила сама гра. До того ж, він завжди довіряв людям, які його запрошували.

Навіть, підписуючи угоду з "Шахтарем", він також не перепитував про фінансові умови. Ще цікавіше, як він із "Шахтаря" пішов. Просто зрозумів, що не хоче бути гравцем групи ротації. Сидіти і спостерігати за грою з лави запасних не дозволяв характер. Часто характер допомагав Закарлюці, але були й історії, коли "колючість" заважала.

Цікаво, що він був таким з дитинства. Костя Бабич, з яким вони грали у дніпропетровському спортінтернаті, розповідав, як ще будучи вісьмирічними вони з хлопцями та тренером бавились "у монети". Хто перемагав, забирав виграш собі. Вийшло так, що Закарлюка переміг усіх. Тренера також. Коли всі гроші опинилися у нього, тренер сказав: "Ну що хлопці, пограли, а тепер давайте повертати гроші господарям". Коли Сергій про це почув, просто сильно кинув монети у стіну й вони розлетілися по всій кімнаті.

У збірній, коли Блохін спіймав його та ще кількох футболістів, коли вони пізно повернулися до Конча-Заспи, Закарлюка був з тих, хто не став доводити щось тренеру. Зібрав речі і поїхав. Вважав, коли б справді був дуже потрібен наставнику і команді, його ніхто б не виганяв. Закарлюка - це історія, як можна гуляти ніч, а потім вийти і разом із "Іллічівцем" обіграти на куражі "Дніпро". Хоча, згадуючи ці історії, він говорив, що зараз за них соромно. Говорив він це вже з позиції тренера, а не гравця. Йому самому завжди було цікаво, чи зміг би Закарлюка-тренер знайти спільну мову із Закарлюкою-гравцем.

Не від одного футболіста доводилося чути, що він хотів би попрацювати з Закарлюкою-тренером. Артем Громов якось розповідав, як вони з "Ворсклою" грали у Сімферополі, можливо, навіть поступаючись у рахунку. Микола Павлов постійно кричав з технічної зони, але футболісти не чули, що хотів донести до них тренер. Тоді Закарлюка, будучи гравцем "Ворскли", все взяв у свої руки: "Всі стали по зонах, закрили свої позиції, продовжуємо грати, не вибиваючи м’яч навмання".

Він завжди був чесним перед людьми, і в першу чергу - перед футболом. Якщо відчував, що можуть бути хоч якісь натяки на нечесну гру, то одразу опинявся у лазареті. Йому дуже не сподобалося, коли у "Арсеналі" Грозний звинуватив його у нібито "зливі" матчу "Таврії".

Не зважаючи на прізвище, у спілкуванні Сергій Володимирович був дуже простою та прямолінійною людиною. Завжди говорив як є, а не те, що хотіли чути. На жаль, журналісти спілкувалися з ним не так і часто, оскільки він мало кого до себе підпускав. У родині він був таким же прямолінійним і вимогливим до дітей. Без чоловіка та тата залишились дружина Ірина, донечки Влада, Злата та син Михайло.

Сергію Володимировичу, нам тебе буде не вистачати! І вибач, якщо ми щось робили не так, десь щось не додивилися! Коли близькі люди йдуть, не хочеться вірити у це. Хочеться закрити очі та зрозуміти, що це був просто сон. Набрати номер Сергія Володимировича, заїхати до нього в гості, поговорити про футбол та поїхати на риболовлю.





Здесь
Тренер "Нефтяника" погиб по пути в Киев из-за столкновения с грузовиком.

"ДТП случилось 5 октября в Великобагачанском районе Полтавской области. Около 22:00, на 278-м километре автомобильной трассы Киев - Харьков в направлении Киева двигался автомобиль "Мерседес", которым управлял водитель 1983 г.р, Руслан Левига, нападающий "Нефтяника". На указанном участке дороги данный автомобиль наехал на стоящий на проезжей части с включенными аварийными габаритными огнями грузовой автомобиль МАЗ.

Вследствие этого столкновения пассажир "Мерседеса" Сергей Закарлюка, житель города Киева, 1978 г.р, получил смертельную травму. Его тело доставлено в морг великобагачанской центральной больницы. По данному факту открыто уголовное производство и начато следствие", - сообщило полтавское УВМД.

По предварительным данным водители обеих машин были трезвыми.

Здесь
Сергей Закарлюка в передаче "Один на один с Гамулой"





Здесь
Светлая память...
[Изображение: 2a69f-Sergey-Zakarljuka.jpeg]

В среду, 8 октября, родные и близкие будут провожать в последний путь Сергея Закарлюку.

Прощание с Сергеем будет проходить в среду в 12:00 в парке Островского, который находится на Соломенской площади города Киев. Там же пройдет гражданская панихида.

Похоронят экс-футболиста национальной сборной Украины, погибшего в ДТП в ночь на понедельник, 6 октября, на киевском кладбище "Берковцы" (ул. Стеценко, 18). Похороны начнутся в 14:00.

Здесь
[Изображение: 38a6c-Sergey-Zakarljuka.jpeg]

7 серпня о 18:00 у Києві на стадіоні Баннікова відбудеться поєдинок пам’яті екс-гравця збірної України Сергія Закарлюки, який загинув у жовтні минулого року.
Саме 17 серпня йому мало виповнитись 39 років. Для вшанування пам’яті футболіста на гру зберуться його колишні партнери по клубам та збірній України, а також друзі сім’наданї. Дві команди зіграють 2 тайми по 30 хвилин. “Запрошуємо усіх шанувальників футболу на стадіон “Баннікова” у понеділок. Сергія вже немає з нами, але наша пам’ять про нього жива, він назавжди у наших серцях”, - говорить друг Закарлюки та партнер по київських “Арсеналу” та ЦСКА Сергій Мізін.

Учасників матчу вже розділили на дві команди. Першу назвали “ЦСКА – Арсенал”, другу збірна друзів, у яку ввійдуть гравці з якими він грав у донецькому “Металурзі”, “Шахтарі”, “Ворсклі”, “Іллічівці” та збірній України.

ЦСКА-Арсенал: Віталій Рева, Павло Блажаєв, Михайло Стельмах, Віктор Ульяницький, Сергій Беженар, Олексій Городов, Олександр Мальцев, Володимир Бондаренко, Едуард Цихмейструк, Олександр Олексієнко, Руслан Костишин, Костянтин Бабич, Роман Пахолюк, Юрій Калитвинцев, Максим Шацьких, Віталій Дараселія, Віктор Леоненко, Михайло Фоменко, Володимир Безсонов, Володимир Лозинський, Сергій Григорович, Віталій Левченко, Івіца Піріч, Джаба Канкава. Сергій Мізін, Андрій Полунін, Володимир Маковський, Георгій Деметрадзе.

Збірна друзів: Сергій Погорілий, Вадим Деонас, Юрій Беньо, В’ячелсав Чечер, Олександр Зотов, Олег Матвєєв, Сергій Коновалов, Олександр Хацкевич, Сергій Ребров, Олександр Призетко, Денис Олійник, Володимир Кандиба, Володимир Яксманицький, Сергій Веселов, , Сергій Назаренко, Андрій Воронін, Сергий Шищенко, Максим Калиниченко, Павло Яковенко, Юрій Бакалов, Геннадій Литовченко, Сергій Краковський, Сергій Простімкін, Максим Калінкін, Іван Кривошеєнко, Євген Селезньов, Андрій Воробей.

“Ми дуже раді що стільки людей відгукнулись та дали згоди прийняти участь у матчі пам’яті Сергія Закарлюки, а також хотілось би подякувати федерації футболу, яка надала стадіон для цього матчу”, - заявив екс-партнер Закарлюки та друг родини Руслан Костишин.

На батьківщині Закарлюки у Нікополі 15 серпня розпочнеться юнацький турнір Сергія Закарлюки на стадіоні “Електрометалург”. У ньому прийме участь багато клубів з усієї України – “Чорноморець”, “Дніпро”, “Металург”, “Сталь” та інші. Організацією поєдинків займається його перший тренер Володимир Іванович Терещенко. “По Сергію з перших років у футболі було видно, що це буде зірка. На нього ходили дивитись. Він був справедливою людиною. Якщо правий, то до кінця”, - сказав перший тренер Закарлюки Володимир Терещенко.

[Изображение: 38a69-foto.jpeg]

Здесь
Вчера на УТК им.Банникова в Киеве состоялась мемориальная встреча посвященная памяти известного форварда различных украинских клубов и сборной Украины Сергея Закарлюки.

В матче приняли участие игроки нашего клуба - Сергей Погорелый и Сергей Назаренко, а также старший тренер молодежного состава "Металлист" - Александр Призетко

Интересная игра друзей-соперников завершилась обильной на забитые мячи ничьей — 7:7, а один из голов забил наш полузащитник Сергей Назаренко.

[Изображение: GBpTP4K.jpg]

[Изображение: JBXwNbI.jpg]

[Изображение: E2m7i0C.jpg]

[Изображение: T3LDEc0.jpg]
Главный тренер киевского "Динамо" Сергей Ребров прокомментировал свое участие в Матче памяти Сергея Закарлюки.

- Ребятам даже не надо было даже два раза говорить: все отложили свои дела ради этого матча. Потому что действительно это был светлый человек, который всю жизнь, отдавший всю жизнь семье и футболу. Это очень важно, и я считаю, что он был моим другом. Всегда можно было поговорить, поделиться с ним чем-то. Всегда было интересно. Все, кто сегодня собрались, знали Сергея только с лучшей стороны и потому сразу откликнулись на предложение принять участие в матче, - сказал Сергей Станиславович в эфире телеканала "Футбол 1".
http://www.ua-football.com/ukrainian/new...tbolu.html
URL ссылки