Форум болельщиков ФК Металлист Харьков

Полная версия: Правоохранительные органы возбудили уголовное производство по факту деятельности руководства ФФУ
Вы просматриваете yпpощеннyю веpсию форума. Пеpейти к полной веpсии.
ПРАВООХРАНИТЕЛЬНЫЕ ОРГАНЫ ВОЗБУДИЛИ УГОЛОВНОЕ ПРОИЗВОДСТВО ПО ФАКТУ ДЕЯТЕЛЬНОСТИ РУКОВОДСТВА ФФУ
Правоохранительные органы возбудили уголовное производство по факту деятельности руководства ФФУ
Слідчими органами вже розпочато досудове розслідування в рамках кримінального провадження за ч. 2 ст. 209 КК України “Легалізація (відмивання) грошових коштів та іншого майна, здобутих злочинним шляхом за попередньою змовою групою осіб”. Інормацію про це внесено у ЄРДР.

Про це повідомляють джерела Еспресо.TV.

В середу, 3-го грудня, президент ФФУ на брифінгу для журналістів заявив, що не бачить підстав для своєї добровільної відставки. Це було сказано у відповідь на довгий перелік системних помилок і зловживань допущених Коньковим, які виклали у своєму рішенні члени виконавчого комітету Федерації футболу Києва .

Список службових "гріхів" першого керівника національної федерації та його найближчого оточення вражає і вже неодноразово був опублікований у ЗМІ.

Згідно оцінки незалежних експертів, деякі "футбольні ініціативи" команди Конькова виглядають, як відверта розтрата коштів ФФУ в особливо великих розмірах. Опозиційні до чинного голови джерела у федерації стверджують, що мова йде про мільйони доларів США, які були витрачені зовсім не на користь вітчизняного футболу.

Від власних джерел у правоохоронних органах Еспресо.TV стало відомо, що за даними фактами слідчими органами вже розпочато досудове розслідування в рамках кримінального провадження за ч. 2 ст. 209 КК України “Легалізація (відмивання) грошових коштів та іншого майна, здобутих злочинним шляхом за попередньою змовою групою осіб”. Інормацію про це внесено у ЄРДР. Деталі будуть опубліковані згодом.

Раніше Еспресо.TV неодноразово повідомляв, що Коньков діє не в інтересах України. В результаті його діяльності Україна втратила можливість поборотися за ЧЄ-2020, ледь не програла у справі "кримського футболу".

Раніше також ми повідомляли про те, як Анатолій Коньков планував "розпилити" гроші УЄФА та ФІФА на манеж у Вишгороді, але його вчасно зупинили. Тепер замість манежу планують побудувати 17-18 міні-стадіонів.
Правоохранительные органы, сейчас, могут возбудить уголовное дело на любого, кто не скачет...
URL ссылки