Форум болельщиков ФК Металлист Харьков

Полная версия: Мілевському пропонували перейти в "Металіст"
Вы просматриваете yпpощеннyю веpсию форума. Пеpейти к полной веpсии.
[Изображение: 0tNLpeO.jpg]

Екс-форвард збірної України, а нині нападаючий сплітського "Хайдука", відповідаючи на запитання вболівальників в ході онлайн-конференції на сайті ТСН, заявив, що ніколи не зможе грати за "Шахтар" або якийсь інший український клуб, крім київського "Динамо".

"Такого ніколи не буде. І це стосується не тільки "Шахтаря". Я завжди говорив, що моє серце належить "Динамо", і ні в якій іншій український клуб я не перейшов би.

Знаю, що "Металіст" кликав. Тому не перейшов ні в Харків, ні, наприклад, в "Дніпро". Я виріс в "Динамо" і не можу собі уявити, що грав би проти цього клубу у футболці іншої української команди", - сказав Артем Мілевський.

"Десь пролітала думка, що, може, завершити кар'єру. Але прийшло літо, подивився чемпіонат світу, практично всі матчі, і думаю: "Артем, треба збиратися, тренуватися, грати далі у футбол.

Ти любиш і вмієш це робити. Ось зустрів Олександра Панкова - людину, яка допомогла. Так що радий, що все здорово склалося", - резюмував нападник "Хайдука".
http://fc-metalist.com/lenta/18363
При всей своей поверхности (может просто кажущейся), и всей килотонне своих недостатков, Миля молодец хотя бы из-за этого:
Милевский писал(а):Я виріс в "Динамо" і не можу собі уявити, що грав би проти цього клубу у футболці іншої української команди
URL ссылки