Форум болельщиков ФК Металлист Харьков

Полная версия: КДК ФФУ снимет с Говерлы 3 очка
Вы просматриваете yпpощеннyю веpсию форума. Пеpейти к полной веpсии.
Причина штрафа - невыполнение «Говерлой» финансовых обязательств перед собственным футболистом

Как сообщили Sport.ua собственные источники, КДК ФФУ принял решение о снятии с «Говерлы» трех очков. Причиной штрафа ужгородского клуба стало невыполнение «Говерлой» финансовых обязательств перед одним из игроков, выступавших ранее в составе команды.

Напомним, что сейчас «Говерла» с 9-ю очками занимает 12-ю строчку УПЛ.

Sport.ua



http://football.sport.ua/news/247125
А потом Шуфрич с Грозным в два голоса будут стенать про предвзятость судей и убийство клуба.
Вице-президент "Говерлы" прокомментировал информацию о снятии с ужгородского клуба трех очков.

"Информация преждевременная. Никаких ультиматумов. Где обьективно должны - заплатим".

"Снятия очков постараемся не допустить", - написал Шуфрич в твиттере.


http://matchday.ua/news/2014-12-14-25260.html
Гендиректор "Говерлы" - о снятии очков из-за долгов перед Адрианом Пуканычем.

"Деньги выплачивались, но мы просили его дать отсрочку для платежа. К сожалению, сегодня футболисты не те, что были раньше - только деньги, деньги и деньги. Решение КДК ФФУ [о снятии очков] есть, но оно еще не вступило в силу. Есть процедура исполнения решения, и я думаю, что до этого не дойдет".

"Мы порешаем все вопросы, которые у нас возникли, все закроем. Официального снятия трех очков не будет", - обещает Шиц.


http://matchday.ua/news/2014-12-14-25273.html
Похоже на правду - могут и не снять. Решение о снятии очков вступит в силу через 10 дней после окончания срока подачи апелляции (с оговоркой - если в решении не предусмотрен другой срок). На апелляцию дается 10 дней с момента получения решения. В Дисциплинарных правилах есть еще понятие "Додаткове рішення".

ДИСЦИПЛІНАРНІ ПРАВИЛА ФЕДЕРАЦІЇ ФУТБОЛУ УКРАЇНИ писал(а):...
Статья 80. Ухвалення рішень
...
4. Резолютивна частина рішення оголошується сторонам усно одразу після його прийняття, якщо вони були присутніми при розгляді справи. Протягом 10 (десяти) днів від дня проголошення сторонам повинна бути направлена резолютивна частина рішення за допомогою факсимільного зв’язку або, за необхідності, рекомендованим листом. Протягом 10 (десяти) днів
сторона/сторони можуть вимагати від Органу витяг з протоколу засідання з мотивувальною частиною. Орган повинен направити стороні/сторонам такий витяг не пізніше 5 (п’яти) днів від дати отримання вимоги.
5. При оголошенні рішення зацікавленим сторонам повідомляється про можливість його апеляційного оскарження до АК у 10-денний строк з моменту його отримання поштою (пункт 4 цієї статті).
...
Статья 82. Набуття чинності рішення
Рішення, прийняті Органами, набувають чинності після закінчення строку на їх оскарження, якщо інше не визначено в самому рішенні, або, відповідно, після розгляду скарги, якщо рішення, що оскаржується, залишено в силі.
...
Статья 84. Додаткове рішення
1. Кожна особа, якої стосується рішення Органу, протягом 10 днів після одержання рішення може звернутися до Органу із заявою про прийняття додаткового рішення у відношенні фактів, що були виявлені в ході розгляду справи, але не
знайшли відображення в рішенні, повідомивши про це іншу сторону/сторони.
2. Зазначена заява розглядається Органом, протягом 10 днів після її одержання. За результатами розгляду заяви приймається додаткове рішення, або ухвала про відмову в задоволенні відповідної заяви.
3. Допущені помилки в тексті рішення, що не стосуються суті справи, можуть бути виправлені ухвалою Органу на прохання кожної із сторін чи за ініціативи Органу. Така ухвала є складовою частиною рішення.
...

Дисциплинарные правила ФФУ
URL ссылки