Форум болельщиков ФК Металлист Харьков

Полная версия: «Национальная школа арбитров»: регионы делятся опытом
Вы просматриваете yпpощеннyю веpсию форума. Пеpейти к полной веpсии.
В Доме футбола состоялось совещание глав комитетов арбитров региональных федераций футбола

У вівторок, 21 січня, у Будинку футболу відбулась нарада голів комітетів арбітрів регіональних федерацій футболу та голів РШФА.

У заході взяли участь асистент куратора системи арбітражу у професіональному футболі України Лучано Лучі, голова Комітету арбітрів ФФУ Василь Мельничук, керівник «Національної школи футбольних арбітрів» Ігор Іщенко, а також керманичи регіональних федерацій футболу разом з керівниками тамтешніх шкіл футбольних арбітрів.

«Школи футбольних арбітрів протягом двох років відпрацювали повний цикл. Протягом цього часу було чимало позитивних моментів. Для подальшого розвитку проекту важливо визначити ті напрямки, які потребують удосконалення», - зазначив під час відкриття наради Василь Мельничук.

Протягом першої половини зустрічі було розглянуто звіт Ігоря Іщенка про практичні, фінансові та педагогічні сторони функціонування проекту «Національна школа футбольних арбітрів» у 2014 році. Зокрема, екс-арбітр ФІФА також розповів про плани Комітету арбітрів ФФУ щодо розвитку програми у 2015 році.

Друга частина заходу пройшла у комунікативній формі: голови регіональних комітетів арбітрів та керівники шкіл прозвітували про виконану роботу на місцях, поділившись з колегами власними напрацюваннями та досягненнями.

ФФУ


http://football.sport.ua/news/249393
URL ссылки