Форум болельщиков ФК Металлист Харьков

Полная версия: Киевское "Динамо" подписало контракт с игроком "Металлиста"
Вы просматриваете yпpощеннyю веpсию форума. Пеpейти к полной веpсии.
[Изображение: 7305b035a867635ff5f5cfe36ccc68c6.jpg]

Харьковский "Металлист", основной состав которого бойкотирует предстоящий матч против киевского "Динамо", в нынешнее межсезонье не досчитался еще одного исполнителя.

Покинул команду и подписал контракт с киевским "Динамо" 16-летний полузащитник Иван Калюжный, который впервые прошел зимние сборы с первой командой Игоря Рахаева.

Калюжный, выступающий на позиции опорного полузащитника, является одним из самых талантливых воспитанников "Металлиста", привлекается в ряды юношеской сборной Украины (U-17) и попал на карандаш нескольким европейским клубам.

Однако в итоге подписал контракт с "Динамо" и пока будет выступать в составе "дубля" киевлян.


Здесь


Plakat
А вот и ставка на СВОИХ ВОСПИТАННИКОВ!?!?!?!?!?!Молодцы,вот это МЕНЕДЖЕРЫ - да я б врагам таких не пожелал.
Асистент старшого тренера «Динамо» (U-21) прокоментував переможний матч своїх підопічних проти «Металіста».

- Сьогодні була перша офіційна гра в році, тому хлопці трохи нервували. Хотів би відзначити «Металіст» - хлопці з U-19 старалися, билися, і нашій команді було дуже важко, особливо в першому таймі, коли ми пропустили м'яч. Але у другому таймі ми переламали хід поєдинку і виграли.

- Вихід Гармаша на поле був запланований заздалегідь?

- Так, запланований. Ми вчора розмовляли зі Сергієм Станіславовичем, це було його прохання - аби Денис зіграв хоча б 30 хвилин, відчув себе у грі, перевірив свої функціональні можливості. Сьогодні його вихід на поле підсилив нашу атакуючу міць, і він забив гол.

- Чи давав Сергій Ребров якісь конкретні вказівки щодо участі Гармаша у грі?

- Так, у нас була розмова про те, щоб він вийшов на позицію правого центрального півзахисника під нападниками. Тобто, на тій позиції, на якій він грає за першу команді.

- Харатін першу половину сезону грав за молодіжну команду в центрі захисту, а сьогодні він грав на позиції опорного півзахисника, як і в складі першої команди під час зборів...

- Це також побажання Сергія Станіславовича. Раніше використання Ігоря в центрі оборони було вимушеним заходом, а зараз всі захисники в строю. По сьогоднішній грі до нього претензій немає. Ми всім хлопцям подякували за перемогу, але не за якість гри.

- Хто поповнив команду в міжсезоння?

- У нас з'явився новий захисник, Володимир Дмитренко. Також ми підтягнули до молодіжної команди, перевели з U-19 Тарануху, Щебетуна і Шепеля. Два дні з нами тренується Калюжний, він справив хороше враження. У нас є бажання, щоб він і надалі був у команді.



http://fc-metalist.com/lenta/20487
URL ссылки