![]() |
Луческу: Я думаю про інтереси національної збірної України - Версия для печати +- Форум болельщиков ФК Металлист Харьков (https://forum.metalist-kh-stat.net.ua) +-- Форум: Різне (/forumdisplay.php?fid=160) +--- Форум: Архивы форума (/forumdisplay.php?fid=627) +---- Форум: Международный футбол (архив, только для чтения) (/forumdisplay.php?fid=628) +---- Тема: Луческу: Я думаю про інтереси національної збірної України (/showthread.php?tid=10634) |
Луческу: Я думаю про інтереси національної збірної України - rokus - 2015-09-18 19:08 ![]() Наставник "Шахтаря" Мірча Луческу на відкритому тренуванні команди після матчу з "Реалом" сказав, що в інтересах збірної України дасть ігрову практику В'ячеславу Шевчуку та Тарасові Степаненку. Відповідаючи на запитання про трьох легіонерів, які зараз не тренуються з першим складом (Веллінгтон Нем, Факундо Феррейра та Ісмаїлі), Мірча Луческу сказав, що відсутність одного з них пов'язана з інтересами національної команди України. «Нем і Феррейра після травми, вони вже почали тренуватися. Що стосується Ісмаїлі, то справа в тому, що у нас три лівих захисники: Азеведо, Шевчук, а також Ісмаїлі. Я думаю про інтереси національної збірної України, адже Шевчук - гравець основного складу збірної України. Те ж стосується і Тараса Степаненка, який дискваліфікований на гру Ліги чемпіонів з ПСЖ. Треба знайти йому якусь гру, дати ігрову практику перед матчами проти збірних Македонії та Іспанії", - сказав наставник "Шахтаря". Нагадаємо, на старті групового турніру Ліги чемпіонів суддя допоміг "Реалу" розгромити "Шахтар". До слова, збірна України матч проти Македонії проведе на виїзді 9 жовтня, а з іспанцями "синьо-жовті" зіграють 12 жовтня. Здесь Что-то новенькое... Луческу о нашей сборной думает... ![]() - domic - 2015-09-18 19:55 Угу, а как же. Явно третий лишний. Откровенно слабый, как для кротов, "латераль". Без кавычек даже не написалось. Какой ужОс! - montoya - 2015-09-18 23:20 ![]() |