Создать ответ 

Рейтинг темы:
  • Голосов: 0 - Средняя оценка: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
В'ячеслав Шарпар - RIP
Автор Сообщение
domic Не на форуме
Administrator

У нас с: 2012 May
Рейтинг: 3847
В'ячеслав Шарпар - RIP
Відомий український футболіст, екс-гравець збірної U-21 В'ячеслав Шарпар пішов із життя у віці 39 років – про це повідомили його батьки в соціальних мережах:

«Сьогодні мені дуже непросто писати ці слова. 2 червня трагічно пішов із життя наш дорогий і благословенний син В’ячеслав. Зараз тіло В’ячеслава перебуває в Греції.

Попереду складний шлях повернення додому, в Україну, щоб ми могли провести його в останню путь за нашими християнськими традиціями. Попереду великі витрати на повернення тіла та поховання.

Якщо у вас є можливість підтримати нашу родину фінансово, ми будемо щиро вдячні за будь-яку допомогу», – повідомила мама В'ячеслава.

Номер карти закріплений в дописі Валентини Шарпар у соціальних мережах.

Протягом своєї кар'єри півзахисник грав за луцьку «Волинь», харківський «Металіст», полтавську «Ворсклу» та багато інших клубів в Україні і за її межами (Латвія, Молдова, Казахстан).

Шарпар завершив професійну кар'єру в 2022 році. Футболіст ставав бронзовим призером чемпіонату України, двічі перемагав у Першій лізі, вигравав чемпіонат Латвії та перемагав у Суперкубку Молдови.

https://sport.ua/uk/news/879598-pishov-i...emier-lizi

Анкета футболиста на Сайте истории и статистики ФК Металлист
Сегодня 14:32
Найти все сообщения Цитировать это сообщение
domic Не на форуме
Administrator

У нас с: 2012 May
Рейтинг: 3847
«Він нам дуже допоміг». Маркевич пригадав роботу з померлим футболістом
[Изображение: orig_879883.jpg]

Звістка про передчасний відхід у засвіти добре відомого в Україні за виступами в різних клубах В'ячеслава Шарпара стала шокуючою несподіванкою.

За період своєї кар'єри цей футболіст грав під керівництвом багатьох авторитетних тренерів, серед яких був і Мирон Маркевич.

Досвідчений фахівець у розмові з кореспондентом Sport.ua пригадав про період роботи з Шарпаром у харківському «Металісті».

– Це був класний футболіст, – сказав Маркевич. – Він нам у «Металісті» досить серйозно допоміг. Не знаю, при яких обставинах не стало В'ячеслава, проте мені дуже шкода і прикро. Залишити земне життя у такому віці, та ще й у свій день народження – це щось фатальне. Шарпар був порядною людиною і хорошим футболістом. У роботі з ним у мене взагалі ніяких проблем не було, одні лише позитиви.

– Чи пригадаєте, як цей гравець потрапив до вашої команди?

– Це була моя ініціатива, все інше довершував Євген Красников (тодішній спортивний директор харківського клубу – прим. ред.). Я дуже хотів, щоб він був у «Металісті», адже це був розумний гравець.

– Як працювалось із Шарпаром?

– Все, що я, як тренер, просив, він виконував. А що може бути краще для тренера, якщо футболіст виконує установку? Я використовував В’ячеслава у середині поля. Знаю, що мій колега Віталій Кварцяний у «Волині» використовував його на різних позиціях. Ще й у «Ворсклі» Шарпар добре грав. Він залишив гарний слід в українському футболі. Тим більше у той час, коли у нас була серйозна Ліга. Світла йому пам’ять.

Окрім вже згаданих «Металіста», «Волині» та «Ворскли» В’ячеслав Шарпар встиг пограти також у «Нафкомі», «Нафтовику-Укрнафта», «Іллічівці», «Десні», «Арсеналі», «Говерлі» та донецькому «Металурзі». Були у його кар’єрі і виступи за кордоном – у молдовському «Шерифі», казахстанському «Атирау» та латвійській «Ризі».

https://sport.ua/uk/news/879883-vin-nam-...utbolistom

[Изображение: metal-stst_logo-4.png]
Сегодня 14:33
Найти все сообщения Цитировать это сообщение
Создать ответ 

Переход:

Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)