Український наставник німецького "Вердера" Віктор Скрипник прокоментував конфлікт з Ярмоленком і Степаненком, та оцінив шанси збірної України на Євро-2016.
"Бійки зовсім не прикрашають футбол. Я сам пройшов через запеклі матчі, як "Динамо" - "Спартак" або дербі рівня "Дніпропетровськ - Запоріжжя", але не пригадую, щоб хтось опускався до рівня масових сутичок. Також повинна бути справедлива реакція дисциплінарних органів на такі речі. В Німеччині за таке покарали б так, що інші гравці не дозволили потім собі такого.
Проте, я радий, що конфлікт між гравцями закінчився правильно, на публічній прес-конференції за участі дійових осіб Ярмоленка та Степаненка. В команді працюють авторитетні люди, і я думаю, що мікроклімат між гравцями організується правильно.
У збірної України є шанси у матчі проти Німеччини. Я майже впевнений, що Льов не буде форсувати подій, а пік форми німецької команди припаде вже на плей-офф. В цьому і наш плюс. Якщо українці підійдуть до матчу максимально відповідально, як у грі з французами в 2013 році, то в німецької команди будуть серйозні проблеми", - сказав Скрипник.