Рейтинг темы:
- Голосов: 1 - Средняя оценка: 5
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
О. Ярославський - президент Металург Запоріжжя! Щойно стало відомо, що Олександр Ярославський придбав Металург...
|
Автор |
Сообщение |
Перехожий
Administrator
У нас с: 2012 May
Рейтинг: 3625
|
О. Ярославський - президент Металург Запоріжжя! Щойно стало відомо, що Олександр Ярославський придбав Металург...
О. Ярославський - президент Металург Запоріжжя!
Щойно стало відомо, що Олександр Ярославський придбав Металург...
Як стало відомо, сьогодні о 12:30 Олександр Ярославський з групою компаній "DCH" придбав Запоріжський Металург. Вартість трансферу харківському бізнесмену, обійшлася в 20 млн. Євро. Також, він зазначив, що згодом Запоріжани даватимуть справжні бої як донецькому Шахтареві, київському Динамо, дніпропетровському Дніпрові, так і його "дитині" харківському Металісту. Причиною того всього є те, що бюджет сталеварів становитиме аж 50 млн. євро, що на 2 млн. більше ніж у харківському Металісту. Також розвиток клубу буде спрямований на високі цілі у єврокубках, це зумовлено тим, що вже в це міжсезоння запоріжани підсиляться висококласними гравцями з країн Європи та латинської Америки.
В цілях розвитку на наступних 5 років, в керівництва є реконструкція стадіону "Славути Арена" до 35 тис. осіб, робота з вболівальниками, організацією фанатських угруповувань, також буде запрошена група селикціонерів з ТОП-клубів Європи.
Нова форма після зими матиме вже такий вигляд:
Вже завтра буде розроблений загальний план розвитку клубу на наступних 5 років.
- Олександ Ярославський, дайте будь ласка відповідь, для чого Ви придбали новий футбольний клуб?
- Я полюбил футбол, и понимаю, что без него не могу жить. Это моя жизнь, моя стихия. Клуб купил потому, что решил вырастить младшего "брата" футбольному клубу Металлист.
Моя задача - в течении 5 лет выиграть Лигу Европы. Для меня не будет стоять вопрос - кто и сколько стоит? Моя цель громкие победы и награды!
1-football.net
Один Клуб - на все життя!
|
|
2013-01-01 18:14 |
|
Сообщения в этой теме |
О. Ярославський - президент Металург Запоріжжя! Щойно стало відомо, що Олександр Ярославський придбав Металург... - Перехожий - 2013-01-01 18:14
|
Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)