Создать ответ 

Рейтинг темы:
  • Голосов: 1 - Средняя оценка: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1/8 финала Кубка Украины. Говерла - Металлист. Накануне
Автор Сообщение
rokus Не на форуме
Ветеран форума

У нас с: 2013 Jul
Рейтинг: 3485
В'ячеслав Грозний: у Кобіна більше мотивації, ніж у Азеведо
Головний тренер ужгородської "Говерли" В'ячеслав Грозний напередодні першого матчу 1/8 фіналу розіграшу Кубку України проти "Металісту" оцінив потенціал харківського клубу та розповів про проблеми своєї команди.

"Чи перестав “Металист” бути командою топ-групи? Не згоден! "Металіст" - це топ-команда. Почитайте інтерв'ю Сергія Курченка, який говорить, що у харківського клубу немає проблем із фінансуванням. У "Металіста" шикарна база. Хіба вона кудись від них переїхала? Хіба харків'яни не на тому самому стадіоні грають? Чи, хіба не чартерними літаками літають? Пішов Азеведо, а прийшов Кобін. А в кого мотивації більше? У Кобина більше, бо він давно не грав. Він швидкий футболіст. Так само швидкий Ребенок. І він теж хоче грати у топ-клубі. Пішли одні гравці, додалися інші. Кардинально нічого не змінилося".

"Нам проти них буде дуже важко грати, оскільки у "Металіста" футболісти дуже високого рівня. Треба буде під них будувати гру, як, наприклад, у матчі в Харкові. Щоправда, коли нам не вдавалось перебудовуватися, виникали моменти біля наших воріт. У епізоді, коли пропустили, самі винні. Ми одного гравця відпустили. Давайте не забувати про те, що у нас 70 відсотків команди змінилося. Мені важливо, щоб команду оцінювали об’єктивно".

"Дехто говорить: "От у Грозного грали 40 футболістів". Давайте говорити, зважаючи на обставини. Всі знають проблеми нашого клубу. У нас немає бази, у нас багато орендованих футболістів, тому що немає місцевих вихованців, яких ми могли б залучати. Я б із задоволенням запрошував би місцевих хлопців і хочу, щоб українців у складі було якомога більше. Але хіба я проти іноземців, які максимально професійно ставляться до виконання своїх обов’язків? Не проти! Ви знаєте наші проблеми, тому не все так просто, як здається", - зазначив Грозний.

Здесь
2014-09-26 16:22
Найти все сообщения Цитировать это сообщение
Создать ответ 

Сообщения в этой теме
В'ячеслав Грозний: у Кобіна більше мотивації, ніж у Азеведо - rokus - 2014-09-26 16:22
[] - rokus - 2014-09-26, 17:36
[] - Sergey7459 - 2014-09-26, 18:12

Переход:

Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)