Форум болельщиков ФК Металлист Харьков

Полная версия: Ігор Кутепов: Мабуть, будемо розпускати футболістів
Вы просматриваете yпpощеннyю веpсию форума. Пеpейти к полной веpсии.
Академія футбольного клубу "Металіст" (Харків), тренери якої ще до останнього надіялися на порятунок від Сергія Курченка, відпускає талановитих футболістів.

Директор Академії "Металіста" Ігор Кутепов розповів Плюс Спорту про стан справ у Академії.

"Важкі часи ми переживаємо. Мабуть, будемо розпускати футболістів. Якщо нічогоне зміниться і якщо не відновиться фінансування. Нема опалення, нема гарячої води. Якщо не увімкнуть опалення, то я сам ініціюватиму, щоб найталановитіших вихованців забрали до себе інші клуби. Я приходжу в кабінет і сиджу в теплій курточці, бо дуже холодно. Я потерплю. Але не допущу, щоб діти таке терпіли. Тож все йде до того, що ми просто відмовимося від іногородніх талантів, а працюватимемо з харківською молоддю. Шкода, що все так закінчується. Було 62 талановиті іногородні гравці, лишилося 32. І їх ми втрачаємо".

plussport.com.ua
Так Вы уважаемый Игорь Николаевич сказали что сами справитесь а Фонд и его помощь Вам не нужна, когда мы в сотый раз попросили не заниматься рэкетом и вымогательством с родителей и детей.
(2016-11-11 20:33)atroxs1972 писал(а): [ -> ]Так Вы уважаемый Игорь Николаевич сказали что сами справитесь а Фонд и его помощь Вам не нужна, когда мы в сотый раз попросили не заниматься рэкетом и вымогательством с родителей и детей.

... И не распродавать детей по иногородним клубам ...
URL ссылки