Форум болельщиков ФК Металлист Харьков

Полная версия: Будник Евгений
Вы просматриваете yпpощеннyю веpсию форума. Пеpейти к полной веpсии.
Будник:
Мазяр – взагалі не тренер
Футбол у чемпіонаті Греції та України – це як небо та земля
[Изображение: West_stand_of_Veria_Stadium.jpg]
У Греції все на найвищому рівні. Інтенсивніша гра, багато уболівальників ходить на футбол. Приємно грати, коли на стадіоні 10-15 тисяч глядачів. У Платаніаса невеличкий стадіон, але він заповнюється, незважаючи на те з якою командою ми граємо.
В Україні зараз немає конкурентів Шахтарю
А в Греції усі можуть скласти конкуренцію топ-клубам. Я дивився, як Динамо грало з Шахтарем. Такий футбол нудно було спостерігати. Шахтар будь-яку команду чемпіонату «возить». Я радий за Ворсклу, яка в цьому чемпіонаті добре грає.
[Изображение: budnyk_mz.jpg]
Якби Металіст, в якому я був, грав у чемпіонаті Греції, він був би чемпіоном. Це навіть не обговорюється. Організація клубу і сама команда були на найвищому рівні. В команді було багато професіоналів. Наприклад Хосе Соса окремо від тренування з командою працював індивідуально з тренером. У Мирона Богдановича іноді були тренування, від яких можна було навіть не спітніти, тому дехто допрацьовував з фізіотерепевтом, сербом Андре.
Коли перейшов у Ворсклу з Металіста, то почав працювати з Андре індивідуально
Постійно їжджу до нього в Белград на підготовку. Мене з ним познайомив Марко Девич. Багато людей казали мені: «Для чого я працюю з особистим тренером?» А зараз більшість навпаки зрозуміли, наскільки це важливо.
[Изображение: 2014_060_1.jpg]
Коли ти проходиш з Андре повноцінну підготовку 10-12 днів, то на збори приїздиш готовим і просто фактично відпочиваєш. Я знаю історії, як люди приїжджали до нього з діагнозом пошкодження хрестоподібних зв’язок. Їм казали, що на відновлення треба 8 місяців. Андре вдавалось поставити цю людину на ноги за 4 місяці. Він дає вправи, які допомогають тобі швидко відновлюватись, або прогресувати. Андре працює з топ-футболістами світу. Коли він був у Металісті, то в Харків до нього приїздив Буффон. Зараз у нього персональний контракт з Буффоном, і коли італійцю потрібно, Андре сідає в літак і прямує в Італію. Андре навіть лекції в інститутах читає. Одного разу я запитав у нього, звідки ти все знаєш. А він каже: «Женя я стільки трупів перерізав, що знаю, як всі м’язи людини працюють». Коли я був у Андре, то до нього приїздив Мюллер, Санчес, Коларов, Йоветич…
В Греції жити комфортно, тут дуже спокійні люди
Греки не такі, як ми, що любимо постійно бігти кудись. Вони роблять все, не поспішаючи. Навіть про якісь побутові питання, що стосуються квартири чи машини їм потрібно нагадувати по 10 разів. І це не тому, що вони не хочуть. А через стиль грецького життя. Перейти в Платаніас мені запропонував мій менеджер Саша Панков. Я вже думав, що і далі гратиму у Австрії. Женя Селін та Віталій Приндета, які були тут раніше сказали, що команда гарна. До того ж приємно жити на острові Крит. Тут гарна погода та інфраструктура. А для мене це важливо, оскільки в мене маленька дитина.
[Изображение: big_20130427212404.jpg]
Як Приндеті грати у Платаніасі після Кварцяного?
Він каже, що «офігенно». Я думаю, після роботи з Віталієм Володимировичем у будь-якій команді грати буде класно.
[Изображение: platanias.jpg]
Поки Платаніас не демонструє супер- результатів. Нам постійно чогось не вистачає. Багато новачків прийшло у міжсезоння. Гру показуємо непогану, але постійно чогось не вистачає. В команді багато легіонерів: бразильці, французи, поляки, іспанці та українці. Мені подобається, коли в команді багато країн намішано. Коли приходиш у команду, а там одні місцеві, то важко адаптуватись. Бардаку в команді немає, але зіграності не вистачає. У нас кваліфікований тренер, і мені дуже незручно перед ним, коли ми програємо.
Не дуже хочеться повертатись в український футбол
Мене тут все влаштовує. Якби грав у Ворсклі, то напевне нікуди б не пішов. А так грати в умовній Сталі з таким тренером як Мазяр, це ж катастрофа.
[Изображение: 533c28699bf2339f58a78af8aa502572_b.jpg]
Мазяр – взагалі не тренер. Приходить напідпитку на тренування і говорить матами до гравців. Ніякої поваги ні до футболістів, ні до персоналу клубу. Я не знаю жодної людини, яка б сказала, що Мазяр гарна людина. Це про щось говорить. Одного разу сиджу на заміні під час матчу, і чутно, як йому в навушник починають казати, кого міняти. А Мазяр не почув і став перепитувати…
Агент В’ячеслав Заховайло взяв з мене чотири тисячі доларів
За те, щоб влаштувати мене у Слован, агент В’ячеслав Заховайло взяв з мене чотири тисячі доларів. Я не знав, що агент може ось так одразу брати гроші з футболістів, але я так хотів спробувати свої сили закордоном, що погодився на ці умови. Заховайло сказав, що я приїду і підпишу контракт. Я приїхав, але ще був якийсь турнір. Добре, що на ньому я забив два голи і зі мною контракт таки підписали. Коли я отримав травму, і почались проблеми щодо житла, то Заховайло перестав відповідати на мої дзвінки.
[Изображение: 4_57.jpeg]
Радий, що новий Металіст знаходиться на першій сходинці у Другій Лізі
Стежу за харківським футболом і радий, що новий Металіст знаходиться на першій сходинці у Другій Лізі. Давидов забиває постійно. Неприємна історія з Призетком. Не розумію як можна прибирати тренера, якщо команда на першому місці.
[Изображение: osk_zvhrj4u_0.jpg]
Якщо мене покличуть у Металіст? Хай спочатку покличуть, а там подивимось!
Новак Олександр, „FOOTBALL HUB“
URL ссылки