– Ваша команда сотворила у Лізі Європи дві сенсації. Атлетік чи Герта – проти кого було важче?
– Як на мене, то з Атлетіком. Манера їхньої гри нагадує Шахтар. Баски добре контролюють м'яч, у них вистачає технічних футболістів, проти яких важко в плані оборони. Особливо я б виділив Ікера Муньяїна. Дуже хороший гравець. З ним довелося непросто.
– Муньяїн, а ще Аріц Адуріс – це багаторічні зірки Прімери. Чи відчувався мандраж перед виходом на поле? Як вас налаштовував Вернидуб?
– Юрій Миколайович казав, щоб ми налаштовувались на боротьбу. Мовляв, боятися не варто, нічого страшного в Атлетіку немає.
– Тобто, мандражу не було?
– Якщо я скажу, що мандражу не було зовсім – то злукавлю (Усміхається). Тим паче, стільки вболівальників прийшли підтримати Атлетік. Це відчувалося.
– Більбао встигли побачити?
– Я тільки трохи прогулявся поруч із нашим готелем – щоб не лежати увесь день. От і все. Не хотілося кудись їхати перед матчем.
– Перемога над Атлетіком стала для Зорі історичною – першою у груповому етапі Ліги Європи. Розумію, що в команди щільний графік, проте, можливо, кілька пляшок шампанського таки відкупорили?
– Та ні, обійшлося без пляшок (Усміхається).
– Після перемоги над Гертою головний тренер німецького клубу Паль Дардай сказав, що Зоря досягнула успіху завдяки настрою та вболівальникам. Це правда?
– У цьому матчі ми й справді відчували підтримку вболівальників. Дуже вдячні їм за це. Вони не шкодували сил упродовж всього матчу. Надзвичайно приємно грати в такій атмосфері. З'являється додаткова наснага.
– Вам ще приймати у Львові, як мінімум, Атлетік. Очікуєте на ще потужнішу підтримку?
– Звичайно, очікуємо на вболівальників. Запрошуємо їх – це дуже важливий для нас матч. Будемо раді бачити усіх.
– Скільки очок ще потрібно набрати, щоб вийти у плей-офф?
– От коли це діло розпочинається, підрахунок потрібних очок, то, як правило, усе закінчується невдачею. Потрібно працювати, грати, набирати очки, а там – побачимо.