Форум болельщиков ФК Металлист Харьков

Полная версия: Ростислав Поточняк: "Металіст" має проблеми з командною грою
Вы просматриваете yпpощеннyю веpсию форума. Пеpейти к полной веpсии.
Колишній оборонець "Металіста" не в захваті від гри харків’ян.

Українські представники в Лізі Європи здобули прогнозовані перемоги: "Металіст" удома переміг 2:0 австрійський "Рапід", а "Дніпро" на виїзді переграв 3:2 шведський АІК. Напередодні тих поєдинків видавалося, що перевага наших клубів буде більш вагомою. Найперше – з точки зору гри. До певної міри, погодився з цим твердженням колишній оборонець "Металіста" Ростислав Поточняк, один з найбільш легендарних футболістів харківського клубу, включений до десятки кращих футболістів слобожанської команди у 20-му столітті. Володар Кубка СССР-1969 у складі львівських "Карпат" розставив в коментарі UA-футбол власні акценти від побаченого в матчах Ліги Європи.

- Пане Ростиславе, ви очікували, що "Рапід" створить "Металісту" стільки проблем?

- Відповім вам запитанням на запитання: вважаєте, що "Металіст" в цьому сезоні демонстрував добру форму? Відповідь негативна. Звідси й мій висновок: харків’яни зіграли настільки, наскільки вони зараз готові. Добре, що виграли, але австрійці створили нашій команді чимало проблем.

- Вважаєте, що проблеми "Металіста" приховані виключно у його недостатній фізичній готовності?

- То – лише одна зі складових. Кидається в очі, що гравці харків’ян намагаються не стільки демонструвати командний футбол, скільки брати гру на себе. Найбільше цим грішать Тайсон і Соса. Солістів багато, а колектив проглядається лише відносно. Хотілося б сказати, що з часом команда виправиться, але вже середина осені. В принципі, в цей час варто виходити на пік можливостей. Втім, гадаю, з такої групи "Металіст" вийде навіть за рахунок індивідуального класу гравців. Два наступних матчі – з "Русенборгом". Це не той суперник, який здатен створити харків’янам серйозні труднощі. Вважаю, показовим для нинішнього "Металіста" буде найближчий матч проти "Шахтаря". Гірники зараз грають, може, навіть краще, ніж вони здатні. Якщо харків’яни зможуть дати їм бій, то означатиме, що свого торішнього потенціалу команда не розгубила.

ua-football.com

Анкета футболиста на Сайте истории и статистики ФК Металлист
Best wishes, Captain!
(2012-10-05 17:37)zlex40 писал(а): [ -> ]Best wishes, Captain!
Такого надежного центра защиты у нас уже давно не было!
И капитан был настоящий Good
URL ссылки