Форум болельщиков ФК Металлист Харьков

Полная версия: 1978-05-05 СКА (Київ) - "Металіст" 1:1. Лінке встановив рівновагу (Газета "Вечірній Харків")
Вы просматриваете yпpощеннyю веpсию форума. Пеpейти к полной веpсии.
Газета "Вечірній Харків" від 05-05-1978 р.


[Изображение: 1978-05-05_SKA(K)-MKh_1-1.jpg]

Текстовий варіант звіту про матч
До очної зустрічи з харків`янами армийці Київа відставали від них на два очка. І тому у господарів поля, безперечно, було велике бажання наздогнати гостей.

Наші земляки, як відомо, після трьох перемог вдома приїхали до столиці України в хорошому настрої. Цікаво, що минулого сезону „Металіст” двічи завдав поразки армійцям Київа з одинаковим рахунком 1:0. Постійно атакувати — ось завдання, поставлене старшим тренером киян Йожефом Сабо.

Харків`яни знали, що господарі поля розпочнуть матч без розвідки. Так воно і сталося. Але захист нашої команди, очолюваний досвідченим Поточняком, вміло руйнував дії в грі таких відомих футболістів, як Семенов, Насташевський, Паламарчук.

„Металістові” також вдалося в першому таймі провести кілька небезпечних контратак, але свою команду неодноразово виручав Шмуц. І всеж жодній з команд так і не вдалося відкрити рахунок.
Після перерви натиск киян на ворота нашіх земляків посилився.

Пслідувала триходова комбінація, в який бралт участь Пінчук, Кудя, Насташевський і останній на 52-ий хвилині примусив Двурєченського дістати м`яч із сітки воріт. Потім гра вирівнялася.

На 76-й хвилині Лінке з подачі Лихачова всановлює рівновагу — 1:1. Цей результат зберігся до фінального свистка.

URL ссылки