Форум болельщиков ФК Металлист Харьков

Полная версия: Протасов змінить Альтмана?
Вы просматриваете yпpощеннyю веpсию форума. Пеpейти к полной веpсии.
«УФ» уже звертав увагу на тренерський місток сімферопольської «Таврії», й ось по завершенню чемпіонату ми дізналися інсайдерську інформацію:
Семена Альтмана де-юре звільнено із займаної посади, а на його місце керівництво ФК обирає між Олегом Протасовим і голландським фахівцем, ім’я якого поки тримає у суворій таємниці.
«У мене чинний контракт до кінця наступного чемпіонату, який я маю намір відпрацювати повністю. Щодо завдань на нинішній сезон, справді, ми з футболістами поставили мету боротися за вихід у Лігу Європи й продовжуємо це робити. І я відзначив це на прес-конференції після матчу з донецьким «Металургом», сказавши, що ми підемо до кінця. Але ж я завжди говорив: аби грати у єврокубках, треба бути готовими до цього у всіх аспектах», — це уривок інтерв’ю Семена Йосиповича, яке він дав «альтернативному» офіційному сайту СК «Таврія» 29 квітня. Тими днями, нагадаю, сімферопольці зіграли внічию з донецьким «Металургом» перенесений матч 20-го туру й практично звели нанівець усі свої потуги кваліфікуватися до Ліги Європи. Паралельно з невдачами таврійців активно розвивалися події у Києві — журналістам «УФ» «злили» інформацію сімферопольські колеги про те, що дні пана Альтмана у Криму полічено. Після публікації цієї новини в«УФ», на нашу газету вилилося відро багнюки від Альтмана та клубної прес-служби: мовляв, ви — некомпетентні, непрофесійні, ну й так далі…
Поспішаємо зазначити: здається, практично ще місяць тому ми мали рацію! Альтман не виконав поставленого завдання й практично на сто відсотків втратив посаду коуча. Інформація, яка надійшла до журналіста «УФ» з-за кордону (а вона варта уваги!), справляє враження: керівництво «Таврії» обирає між українським фахівцем Олегом Протасовим (який не так давно звільнився з казахстанської «Астани») та маститим голландським фахівцем. Деталі з’ясуються згодом, ближче до відкриття трансферного вікна. А поки ми не кажемо «до побачення» Семену Йосиповичу, натомість із цікавістю чекаємо кроку від очільників «Таврії».
Газета "Украинский Футбол"
Все помнят, чего Протас добился, тренеруя нашил друзей пердян? Думаю, что этот великолепный игрок и бомбардир, как тренер полный "0"! И не говорите, что в других клубах он чего-либо достиг, я об этом не знаю! Если он ничего не мог сделать в родном клубе, то это говорит, что тренер он в лушем случае - посредственный! И "Таврия" скатится при нем на 10-12 места!
Да в Днепропетровске ни один тренер в последнее время ничего добиться не может.Тогда и Рамос полный ноль ))))
URL ссылки