Форум болельщиков ФК Металлист Харьков

Полная версия: Олег Краснопьоров: «Рано говорити, що ми фаворити»
Вы просматриваете yпpощеннyю веpсию форума. Пеpейти к полной веpсии.
Після перемоги разом з «Металістом» над своєю колишньою командою Олег Краснопьоров ділиться враженнями з прес-службою ПЛ.

− Олеже, багато говорили про твій перший матч проти «Ворскли». Які відчуття були, коли вийшов граєш по різні боки барикад з недавніми партнерами?

− Чесно кажучи, на футбольному полі немає часу думати про це. Вийшов грати абсолютно звичайний поєдинок, де перед нами була поставлена конкретна мета. А от з урахуванням того, що я знаю можливості кожного із полтавської команди, вимоги тренерів суперника, тактичні особливості «Ворскли», мені, безперечно, було легше. Навіть підказував дещо своїм нинішнім одноклубникам.

− Результат не може не радувати. А чи погоджуєшся з тим, що і гра «Металіста» була найкращою з усіх, які проведені у цьому році?

− Гадаю, що і за грою також мали очевидну перевагу. Багато що вдавалось, зокрема, створювати моменти біля чужих воріт та їх реалізовувати. З нашого боку, дійсно, майже все задумане (щоправда, з урахуванням вилучення, яке внесло корективи) було втілено у життя. Якщо так будемо продовжувати, матимемо хороші шанси на завоювання другого місця.

− До речі, кожен висловлює власне бачення щодо фаворита цієї гонки. Зважаючи на очковий гандикап перед «Динамо» та «Дніпром» відчуваєте таку роль на собі?

− На даний момент немає підстав говорити про чиюсь перевагу. Кожен з трьох претендентів на потрапляння до Ліги Чемпіонів має шанси виграти спір. До особистих протистоянь ніякі прогнози всерйоз не варто сприймати.

− Можна сказати, що «Металіст» підійде до матчів з конкурентами у всеозброєнні, враховуючи зростання рівня гри?

− Про це говорити рано, адже до тих ігор, про які йде мова, потрібно з іншими командами не припуститись помилки і не втратити очок.

− Якщо повернутись до полтавського поєдинку, які враження на тебе справила сьогоднішня «Ворскла»?

− У цій команді доволі відчутну роль відіграють ті гравці, які у неділю не вийшли на поле − Йован Маркоскі, Артем Громов, Володимир Чеснаков. Звичайно, для «Металіста» такі обставини зіграли на руку. Без цих виконавців команда у цілому виглядала слабше. Колектив у Полтаві молодий, можна сказати, він лише у процесі створення. Загалом у першому таймі господарі виглядали пристойно, але два голи перед самою перервою мали вирішальне значення. На той момент було видно, що суперник сам не зрозумів, що сталось.

− Можна сказати, що вилучення Себастьяна Бланко позитивно відобразилось на діях саме «Металіста»?

− Хто його знає, як могли взагалі повернутись події. Ефект міг бути протилежним. Не завжди вдесятьох забиваєш три голи. Опинившись у меншості, почули вимогу від Мирона Маркевича зробити певні перестановки, грати до кінця кожен епізод і за будь-яких обставин не притискатись до своїх воріт, аби не давати супернику зайвих шансів забити.

− По завершенні гри з кимось з «Ворскли» поспілкувався?

− Після таких результатів настрій у різних таборах протилежний. Я розумів стан полтавських хлопців, тому спілкування не було. Зроблю це днями, зателефоную їм, обговоримо деталі минулої зустрічі.

− Що відомо про підготовку до наступного туру?

− Скільки я у «Металісті», порядок тут незмінний. Один день відпочинку, а потім стандартна робота на тренуваннях. Минулого тижня провели товариський матч з аматорським колективом. Чи буде і зараз таке, сказати не берусь. Це вирішуватимуть тренери.

− Бачив у ділі найближчого суперника − «Чорноморець»?

− Так, дивились ігри одеситів і проти «Динамо», і проти «Дніпра». Але навіть без цього зрозуміло, що варто очікувати серйозної боротьби. Нині навіть команди, які йдуть у нижній половині турнірної таблиці, чинять гідний опір. Що вже казати про «Чорноморець», який йде 5-м.
-----------------------------------------------------------------------
http://www.fpl.ua/ukr/news/news_fpl/4787/
Кому удобнее, есть русскоязычная версия
URL ссылки